Scooter huren

Onderwerpen

Valencia is een stad waar je veel kunt lopen en veel plekken ook goed lopend bereikbaar zijn. Echter zijn er een aantal bezienswaardigheden en leuke uitgaansgelegenheden die iets verder liggen. Je kunt er dan voor kiezen om het openbaar vervoer te pakken, maar een scooter huren is ook een leuk idee. Je bent dan lekker mobiel en niet afhankelijk van de ‘Spaanse tijden’.

Deel scooters

Ook in Valencia zijn er deel scooters te huur! Heerlijk als je een dagje naar het strand hebt gepland en geen zin hebt om in te volle bus te zitten of op de metro wil wachten. Het fijne van een deel scooter is dat je op een app kan kijken waar er bij jou in de buurt in Valencia ééntje staat geparkeerd. Het enige wat je hoeft te doen is via de app reserveren en dan kan je vertrekken. Binnen de stad Valencia kan je de Yego weer parkeren op de door Yego aangegeven plekken en klaar. Ben je na een dagje strand toe aan weer een tocht op de scooter richting het centrum, dan kijk je weer even op de app voor beschikbaarheid.

Yego (deel scooter)

Wil je een scooter huren om alleen even naar het strand van Valencia te rijden? Of wil je juist een mooi tochtje door de stad Valencia maken per scooter? Dan zijn de scooters van Yego misschien wel een fijne optie. Er staan vele scooters (mintgroen) door de hele stad en via de app van Yego kan je kijken waar de dichtstbijzijnde scooter staat. Je betaalt per minuut € 0,32. Kijk voor meer informatie op Yego. Fijn om te weten is dat er altijd 2 helmen bijzitten en vaak nieuwe haarnetjes.

Acciona (deel scooter)

Ook via Acciona kan je een deel scooter in Valencia huren per minuut of je kan voor een mooie aanbieding meer minuten tegelijk kopen. Als je een bundel koopt dan ben je vaak goedkoper uit en krijg je meer minuten voor een betere prijs. Gemiddeld is de prijs per minuut als je maximaal 50 kilometer per uur rijdt €0,35. Op Acciona vind je meer details over hoe het werkt en de bundels.

Cooltra (deel scooter)

Ook via Cooltra zijn er in Valencia deel scooters te vinden door de hele stad Valencia. De standaardprijs per minuut is € 0,24. Kijk vooral even op hun website voor meer informatie en aanbiedingen.

Scooters & motoren huren

Motollopis

Bij Motollopis kan je terecht om een scooter te huren vanaf € 20,00 per dag. En mocht je graag met de motor rijden, goed nieuws, hier kan je dus ook motoren huren! Hoe heerlijk is het om een tochtje te maken door het binnenland van de provincie Valencia of juist lekker langs de ‘costa azahar’, oftewel de stranden van Valencia. Ook een motor kan je hier vanaf €20,00 per dag huren.Kijk voor meer informatie en prijzen op Motollopis.

Rideon

Hartje centrum (vlak achter de mercado central) is Rideon gevestigd. Bij Rideon kan je terecht voor het huren van verschillende type scooters. Dit kan al vanaf €15,00 per dag. Fijn om te weten is dat ze zowel een locatie op het vliegveld als in het centrum van Valencia hebben.

Motorent Valencia

Wil je graag een motor huren als je in Valencia bent dan kan je ook in de wijk Gran via (calle conde de altea) terecht bij Motorent. Als je echt een motorliefhebber bent dan heb je misschien ook een voorkeur qua model. Bij Motorent bieden ze verschillende modellen aan, waaronder diverse Ducati type motoren, Zontes, Royal Enfield, Hyosung en meer.

Scooter & motor huren van particulieren

Momoven

In Valencia kan je via Momoven ook een scooter, motor of crossmotor huren van een particulier.  Op de website kan je op type motor/scooter zoeken maar ook op merk, als je bijvoorbeeld graag specifiek een Harley of Ducati motor wil huren. Kijk voor meer informatie op Momoven.

Tips

  • Toch niet per se een scooter huren, maar wil je wel cruisend Valencia ontdekken? Dan is het huren van een fiets ook een idee! Ga voor de witte Cortina bikes van Verrassend Valencia en laat je verrassen door de stad…