Scooter huren

Valencia is een stad waar je veel kunt lopen en veel plekken ook goed lopend bereikbaar zijn. Echter is er een aantal bezienswaardigheden en leuke uitgaansgelegenheden die iets verder liggen. Je kunt er dan voor kiezen om het openbaar vervoer te pakken, maar een scooter huren is ook een leuk idee. Je bent dan lekker mobiel en niet afhankelijk van de ‘Spaanse tijden’.

Cooltra – vanaf €20,00

Het grootste scooterverhuurbedrijf in Spanje is Cooltra. Ze verhuren meer dan 3.000 scooters. Handig is dat bij de prijs een helm, verzekering en een slot zijn inbegrepen. Om bij Cooltra een scooter te kunnen huren, moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en dien je een borg van €150 te betalen. Verrassend Valencia heeft geen ervaring met scooterverhuur bij Cooltra. Er kan dus geen deskundig advies over Cooltra geboden worden.

Locatie
Carrer del Mar 54
46003 Valencia
Website (Engelse website)

Berider Rent & Roll – vanaf €50,00

Het zonnetje schijnt, er is zo veel te ontdekken en je wilt ook op de onbereikbare plekjes komen. Hoe leuk is het dan om met je scooter rond te cruisen in Valencia?! Bij Berider kun je vanaf €50,00 een scooter huren. Hierbij inbegrepen zitten twee helmen, verzekering, stadskaart en een slot. Je kunt de scooter ophalen bij de shop in Valencia, maar je kunt ook afspreken dat de scooter bij jouw hotel wordt afgezet en opgehaald. Je hebt de keus tussen een 125cc en 300cc scooter. Let op, wanneer je een scooter wilt huren, moet je een ID of paspoort hebben en een credit- of debitkaart. Bij een scooter van 125 cc dien je minimaal 21 jaar te zijn en minimaal drie jaar in het bezit te zijn van je autorijbewijs of je moet minimaal 18 jaar zijn met een motorrijbewijs. Met een 300cc scooter moet je een motorrijbewijs hebben. Houd wel rekening met een borg van €400.

Locatie
Calle Calatrava 4
46001 Valencia
Website (Engelse website)

Tips

– Toch niet per se een scooter huren, maar wil je wel cruisend Valencia ontdekken? Dan is het huren van een fiets ook een idee! Ga voor de witte Cortina bikes van Verrassend Valencia en laat je verrassen door de stad…

Comments are closed.