Karaoke

Ook in Spanje zijn ze bekend met het fenomeen karaoke en in verschillende bars in Valencia worden karaoke avonden georganiseerd. Je kunt een Engelse klassieker meezingen of natuurlijk je Spaans testen en voor een echte Spaanse ballad gaan. Urenlang meezingen en -luisteren of alleen een paar nummers ter voorbereiding op een avondje stappen? De karaokebars in Valencia zorgen ongetwijfeld voor plezier!

Pub Karaoke Acordes (wijk: Monteolivete)

Pub Karaoke Acordes is een echte Spaanse karaokebar. Van woensdag tot en met zondag kun je hier terecht voor een drankje, wat dansen en natuurlijk het zingen van de nodige liedjes. De bar ligt naast het Turia park, vlakbij de Stad van Kunst en Wetenschap. Karaoke Acordes is voor alle leeftijden geschikt, maar opent wel pas om 23.00 uur de deuren.

Ga je met een grote groep naar Valencia, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, en wil je een gezellig avondje karaoke meepakken? Neem dan contact op met de bar om een ruimte te reserveren. Hierbij is een menu ook mogelijk. Leuk om te weten is dat als je jarig bent, de bar een verjaardagsdrankje voor je zal inschenken.

Locatie
Carrer de Godofred Ros 4
46004 Valencia
Website

Openingstijden
Woensdag t/m zondag: 23.00 – 03.00 uur

Pub karaoke Armonia’s (wijk: Monteolivete)

Als je al wat vroeger op de avond zin hebt in karaoke kun je het beste naar Pub karaoke Armonia’s gaan. De bar is vijf dagen in de week geopend en eens in de zoveel tijd worden er thema-avonden en karaokecompetities georganieerd. De bar is favoriet onder de Valencianen en je kunt hier dan ook de echte lokale sfeer proeven. Misschien een goed idee om een hapje eten in de sfeervolle wijk Canovas te combineren met een bezoek aan de karaokebar?

Locatie
Carrer de Pere Aleixandre 43
46006 Valencia
Website

Openingstijden
Donderdag t/m zondag: 19.30 – 03.00 uur

Deluxe Pop Club (wijk: Algiros)

Ondanks dat karaoke niet centraal staat in de Deluxe pop club, zou je zeker eens bij deze authentieke spot moeten kijken. Onder het genot van heerlijke tapas en cocktails kun je hier naast karaoke ook goede live optredens en DJ sessies bijwonen. Hier komen de voetjes van de vloer!

Locatie
Carrer del Poeta Mas i Ros 42
46022 Valencia
Facebook

Openingstijden
Vrijdag en zaterdag: 23.30 – 03.30 uur

Pub karaoke my way (dorp: Alfafa)

In Alfafa, net buiten Valencia, kun je in deze typisch Spaanse karaokebar je zangkunsten laten zien. Vanaf Estacion del Norte ben je met de trein of auto in ongeveer een kwartier bij de bar. Pub Karaoke My Way heeft onder andere de afgevaardigden voor de nationale karaokecompetitie van Spanje voortgebracht! Ben je geen professionele karaokezanger? Ook voor een ongedwongen avondje zingen en dansen onder het genot van een broodje en een drankje kun je hier terecht.

Locatie
Avinguda dels Reyes Católicos 28
46910 Alfafar
Facebook

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag: 22.00 – 03.30 uur

Comments are closed.