Karaoke

Ook in Spanje zijn ze bekend met het fenomeen karaoke. In verschillende bars in Valencia worden karaokeavonden georganiseerd. Je kunt een Engelse klassieker meezingen of natuurlijk je Spaans testen en voor een echte Spaanse ballad gaan. Een gezellige activiteit die garant staat voor plezier!

Pub Karaoke Acordes

Pub Karaoke Acordes is een echte Spaanse karaokebar. Bijna dagelijks kan je er terecht voor een drankje, wat dansen en natuurlijk het zingen van de nodige liedjes. Karaoke Acordes is voor alle leeftijden geschikt.

karaokeacorde

Wanneer
Iedere dinsdag t/m zaterdag van 23:00 tot 03:30 is Pub Karaoke Acordes geopend. Reserveringen voor groepen inclusief menu`s zijn ook mogelijk.

Locatie
Pub Karaoke Acordes
Calle Godofredo Ros, 4
46006, Valencia

Pub Karaoke Al Alba

Al Alba is een typische karaokebar. Je kunt hier bijna dagelijks terecht voor een gezellig avondje karaoke. Er worden voor de fanatieke karaokezangers zelfs karaokecompetities gehouden bij Al Alba.

alalba

Wanneer

Je kunt van dinsdag t/m zondag van 21:00 tot 03:30 terecht in Pub Karaoke Al Alba.

Locatie
Pub Karaoke Al Alba,
Calle Pedro III el Grande
46005 Valencia,

Pub Karaoke My Way

De typisch Spaanse karaokebar My Way heeft onder andere de afgevaardigden voor nationale karaokecompetitie van Spanje voortgebracht! Ben je geen professionele karaokezanger? Ook voor een ongedwongen avondje zingen en dansen onder het genot van een broodje en een drankje kan je hier terecht.

karaokemyway

Wanneer
Pub Karaoke My Way is iedere dag geopend van 21:00 tot 03:30.

Locatie
Pub Karaoke My Way
Avenida Reyes Católicos, 28
46910 Valencia

Comments are closed.