Karaoke

Onderwerpen

Ook in Spanje zijn ze bekend met het fenomeen karaoke en in verschillende bars in Valencia worden karaoke avonden georganiseerd. Je kunt een Engelse klassieker meezingen of natuurlijk je Spaans testen en voor een echte Spaanse ballad gaan. Urenlang meezingen en -luisteren of alleen een paar nummers ter voorbereiding op een avondje stappen? De karaokebars in Valencia zorgen ongetwijfeld voor plezier!

Pub Karaoke Acordes (wijk: Monteolivete)

Pub Karaoke Acordes is een echte Spaanse karaokebar. Van woensdag tot en met zondag kun je hier terecht voor een drankje, wat dansen en natuurlijk het zingen van de nodige liedjes. De bar ligt naast het Turia park, vlakbij de Stad van Kunst en Wetenschap. Karaoke Acordes is voor alle leeftijden geschikt, maar opent wel pas om 23.00 uur de deuren.

Ga je met een grote groep naar Valencia, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, en wil je een gezellig avondje karaoke meepakken? Neem dan contact op met de bar om een ruimte te reserveren. Hierbij is een menu ook mogelijk. Leuk om te weten is dat als je jarig bent, de bar een verjaardagsdrankje voor je zal inschenken.

  • Carrer de Godofred Ros 4
  • Website
  • Woensdag t/m zondag: 23.00 – 03.00 uur

Pub karaoke Armonia’s (wijk: Monteolivete)

Als je al wat vroeger op de avond zin hebt in karaoke kun je het beste naar Pub karaoke Armonia’s gaan. De bar is vijf dagen in de week geopend en eens in de zoveel tijd worden er thema-avonden en karaokecompetities georganieerd. De bar is favoriet onder de Valencianen en je kunt hier dan ook de echte lokale sfeer proeven. Misschien een goed idee om een hapje eten in de sfeervolle wijk Canovas te combineren met een bezoek aan de karaokebar?

  • Carrer de Pere Aleixandre 43
  • Website
  • Maandag t/m zondag: 20.00 – 03.30 uur