Wandelroute Centrum

bestel-banner-750


Wil je graag een eerste indruk van de highlights, lekkere restaurantjes, gezellige terrassen en leuke boetiekjes in het centrum van Valencia krijgen? Dan is de Wandelroute Centrum (PDF, 46 pagina’s) echt een aanrader.

bestel-hier-button

Wat

Tijdens deze wandelroute kom je langs verschillende monumenten, musea, kerken, UNESCO werelderfgoed en een indrukwekkende markthal. Naast de bekende bezienswaardigheden zoals de kathedraal, de Mercado Central, La Lonja, Plaza de Toros, kom je ook langs de meer verstopte pleintjes en smalle straatjes. Verder kom je onderweg ook veel lekkere restaurantjes en gezellige terrassen tegen waar je tussendoor heel goed terecht kunt voor een drankje, tapa of heerlijke lunch. Ook de minder bekende leuke spots en verrassende details waar je misschien zelf voorbij zou lopen mis je dankzij deze wandelroute niet!

QUotecentrum1

Houd wel in gedachte dat het het leukst is om deze wandelroute tussen 10.00 en 14.00 uur te doen, omdat boetiekjes tussen 14.00 en 17.00 uur sluiten. Het eindpunt van de route is de Mercado Central en deze sluit om 15.00 uur. Een andere leuke optie is tussen 17.00 en 20.00 uur en dan op een andere dag terug te komen voor de markt.

Previewwandelroutec

Je kunt onze wandelroute centrum bestellen via ons contactformulier of je kan deze wandelroute bestellen en direct afrekenen in onze shop.

Waarom

Wat je allemaal in de Wandelroute Centrum vindt? Ontzettend veel informatie, unieke tips en nog veel meer leuks!

Divers

Tijdens de wandelroute krijg je niet alleen een idee van de highlights in het centrum, maar ook gezellige pleintjes, mooie terrassen, bijzondere boetiekjes, lekkere tapasbars en meer leuks kom je tegen.

Verrassende details

Juist de bijzondere verhalen en details van de highlights en leukste spots zal je terugvinden in deze wandelroute.

Korte & krachtige beschrijvingen

Kom je graag wat meer te weten over de highlights in het centrum van Valencia maar heb je geen zin in eindeloze jaartallen, uitgebreide beschrijvingen en kunsthistorische weetjes? In de wandelroute door het centrum vindt je vlotte beschrijvingen.

Up-to-date

Wij kiezen speciaal voor PDF-bestanden, omdat we de route dan met regelmaat aan kunnen passen met de meest up-to-date informatie en tips.

Verrassende tips

Gedurende de wandelroute krijg je heel veel verrassende tips zodat je in ieder geval ook een aantal lekkere restaurants, gave winkeltjes en relaxte terrassen weet te vinden.

Prijs

bestel-hier-button-links

€ 7,50

Tips

 • Al plannen voor dag 2 in Valencia? Verken de rand van het centrum, het Turia park en de Ciudad de las Artes y de las Ciencias per fiets met de verrassende Fietsroute!
 • Kom je bij een heerlijk terras terecht waar de karaf met sangria maar niet leeg te krijgen lijkt? Het fijne van deze wandelroute is dat je alles op je eigen ritme kunt doen en op een ander moment/dag weer verder kan gaan.
 • Vragen over de Wandelroute Centrum? Kijk dan even bij de meestgestelde vragen of je vraag erbij staat.
Quotecentrum2

Hoe kun je de wandelroute door het centrum verkrijgen?

Bestel via onze shop

De route kan besteld worden via onze shop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na betaling krijg je direct de Centrum Wandelroute in je mailbox.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  ¡IDEE!: Ben je op zoek naar meer historische en culturele details en diepgang, wil je meer te weten komen over de bouwstijlen, geschiedenis en ligt je interesse vooral bij monumenten en musea? Kies dan voor de Cultuur historische wandelroute door het centrum, samengesteld door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk!

  2 COMMENTS

  1. Marjo
   december 02, 2014 09:49 Beantwoorden

   Mijn dochter en ik waren begin november in Valencia en hadden prachtig weer. De eerste dag de wandeling gedaan, echt geweldig, uitgebreide omschrijving. Is om nog een keer te doen.
   Jammer dat de moderne gebouwen alleen in de ochtenduren open zijn, hou daar rekening mee.
   Met bus prima te doen, maar ook lopend.
   Een aanrader!

  2. Moniek
   augustus 06, 2014 11:35 Beantwoorden

   We hebben enorm genoten van de route en onderweg heerlijke tapas gegeten. De dagen daarna zijn we nog een aantal keer naar verschillende terrassen terug gegeaan

  Laat een review achter