Bierproeverij

Valenciaanse bieren zijn in opkomst! In een gezellige wijk, aan de rand van het centrum, vindt de bierproeverij plaats. Je komt meer te weten over bier in het algemeen, de speciale Valenciaanse biertjes en er wordt natuurlijk ook geproefd! Ontdek meer over deze bierproeverij in Valencia.

Wat

Tijdens de bierproeverij in Valencia van Valenciaanse bieren leer je meer over onder andere de geschiedenis van bier in het algemeen, ingrediënten, typen bier en de verschillende soorten Valenciaans bier. Aan de hand van het Bier Smaak Wiel en de bieraroma’s worden de biertjes geanalyseerd (onder andere de kleur en de geur) en dan wordt er toch echt geproefd. Er worden in totaal vier Valenciaanse bieren geproefd. Bij de verschillende soorten bier wordt ook picoteo geserveerd (een klein bijpassend hapje). Daarna is het tijd voor wat leuke tips over gezellige (bier)cafés in Valencia die zeker een bezoekje waard zijn.

Leuk om te weten

De Valenciaanse bierbrouwerijen schieten als paddestoelen uit de grond en daardoor ontstaan er steeds meer cafés waar je ambachtelijk gebrouwen Valenciaans bier kunt drinken. Valenciaanse biertjes zijn echt een trend aan het worden en in steeds meer cafés kan je deze biertjes met vaak verrassende etiketten vinden. Onze enthousiaste bierexpert Koen neemt je mee in de wereld van Valenciaans bier! Koen weet niet alleen veel over bier, hij heeft ook ervaring met het brouwen van dit schuimende goud.

Praktische informatie

Waar

De Valenciaanse bierproeverij vindt plaats in een gezellige wijk waar de locals graag komen (net buiten het centrum). Bij reservering sturen wij je meer informatie over de exacte locatie.

Tijd

Duur: ongeveer 1,5 uur
Starttijd: mogelijk in overleg

Kosten

Activiteit: Valenciaanse bierproeverij
Prijs: €39,00 per persoon
Inclusief: Enthousiaste Nederlandstalige bierspecialist Koen + proeverij van vier verschillende Valenciaanse biertjes + ‘picoteo’ (bijpassende hapjes erbij)

Overig

– Een bierproeverij gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 8 personen.
– Ben je met minder dan 8 personen? Dan is de Foodie Hotspot Guide (€10,00) misschien een aanrader! Ook hierin kom je meer te weten over Valenciaanse biertjes en geeft Koen een paar leuke tips qua biercafés en winkels in Valencia.
– Lijkt het je leuk om in privé verband de bierproeverij te boeken, bijvoorbeeld met een groep vrienden, familie of misschien als bedrijfsuitje? Dit is ook zeker mogelijk! Neem voor de mogelijkheden contact op via info@verrassendvalencia.nl.
• Gaat je voorkeur uit naar bijvoorbeeld vier bieren uit vier verschillende regio’s uit Spanje of heb je andere wensen/ideeën? Dan horen we het graag en informeren we je over de mogelijkheden.

Hoe boek je de Valenciaanse bierproeverij van Verrassend Valencia?

E-mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613 281 461
Contactformulier:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  5 COMMENTS

  1. Simon
   oktober 30, 2019 16:31 Beantwoorden

   De bierproeverij met Koen was erg leuk en gezellig. Koen heeft er veel verstand van en liet ons een aantal voornamelijk lokale bieren proeven in verschillende stijlen. Ook de locatie van de proeverij was een walhalla voor de bierliefhebber. Ik zou het zo weer doen.

  2. Sander
   oktober 21, 2019 09:05 Beantwoorden

   We hebben het erg leuk gehad in Valencia. De fietstour, bierproeverij en het SUPpen waren goed georganiseerd en makkelijk te vinden met de plattegronden en beschrijvingen. Leuke gidsen die voldoende konden vertellen. Met name Koen is goed geïnformeerd over de bieren en het proces erom heen. Een zeer geslaagd weekend!

  3. Pieter
   augustus 29, 2017 15:06 Beantwoorden

   Koen, we hebben je Torija bier bij onze vereniging in Amsterdam geïntroduceerd en er zijn verschillende leden erg enthousiast over jullie bier. De proeverij was erg interessant en lekker. Thanks nog voor je tips. ook hebben wenog een avondje in Olhops doorgebracht, hele lekkere en verrassende bieren.

  4. Maud en vrienden
   mei 04, 2016 09:58 Beantwoorden

   We waren met vrienden een weekend in Valencia en doordat Koen zo enthousiast vertelde over zijn passie voor bierbrouwen, maar ook door zijn kennis over bier was het voor ons echt een succes de bierproeverij. we zijn meer te weten gekomen over Valenciaans bier en ook hebben we nog een paar tips voor gezellige biercafés gekregen.

  5. Richard Franken
   juni 18, 2015 11:47 Beantwoorden

   Een hele gezellige en verrassende tour. Er werd vooral aandacht besteed aan het het ruiken en proeven van de bieren
   en daarnaast kregen we leuke informatie over het brouwproces. De authentieke locatie, de lekkere hapjes tussendoor en
   de Spaanse bierspecialist maakten het een bijzondere ervaring. Een aanrader voor elke bierliefhebber!

  Laat een review achter