Bootcamp in Valencia

Onderwerpen

Op zoek naar een uitdagende, high-intensity intervaltraining (HIIT) om je uithoudingsvermogen en conditie te verbeteren? Dan is bootcamp wellicht iets voor jou! Er zijn in Valencia verschillende mogelijkheden waar je deze sportlessen kan volgen waarbij je vaak niet vastzit aan een abonnement. Handig voor als je toch wilt sporten tijdens je vakantie óf voor als je (tijdelijk) in Valencia woont. Lees hieronder onze beste bootcamp tips in groepsverband onder professionele begeleiding!

Wil je graag een privé bootcamp training met je groep? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Wat is een bootcamp training?

Bootcamptrainingen bestaan uit verschillende conditie- en krachtoefeningen die zowel fysieke als mentale positieve resultaten tot gevolg hebben. Je verhoogt onder andere de spiermassa en stofwisseling en stimuleert de vetverbranding door de functionele intervaltrainingen. Verder wordt bootcamp vrijwel altijd in de buitenlucht uitgevoerd. Perfect om onder de Valenciaanse zon de Paella en Tinto de Verano er weer af te sporten!

Plekken om te bootcampen in Valencia

Bueno bootcamp

De Nederlandse Daan Marra is mede-eigenaar van Bueno Bootcamp. Dinsdag tot en met zondag worden er iedere dag sportlessen gegeven op verschillende locaties in Valencia. De full-body trainingen variëren tussen spelvormen en circuits zowel individueel als in teamverband. Er zit vaak weinig rust tussen de verschillende oefeningen waardoor de hartslag flink wordt verhoogd. Daarnaast is de sociale factor een belangrijk element van de bootcamp. Op de website van Bueno bootcamp is er verschillende informatie te vinden over de trainingen. Naast bootcamp trainingen, kun je bij Daan ook yogalessen volgen.

‘’Mijn missie is om expats en studenten op een gezonde manier te verbinden.’’ – Daan

Locatie en tijden
Dinsdag 19.30 uur bootcamp bij Palau de la Música
Woensdag 19.30 uur HIIT bij Palau de la Música
Donderdag 19.30 uur ladies bootcamp bij Palau de la Música
Zaterdag 10.30 uur yoga bij Playa Patacona
Zondag 10.30 uur bootcamp op Playa las Arenas
Website

Tarieven

  • Free trial
  • €7 (per les)
  • €30 (5 strippenkaart)
  • €20 voor 1x per week (4 weken)
  • €30 voor 2x per week (4 weken)
  • €35 unlimited (4 weken)
  • Daarnaast zijn er verschillende memberships, alle informatie hierover vind je terug op de website van Bueno Bootcamp.

Aanmelden
Stuur een privé-bericht naar Daan via Facebook, een WhatsApp bericht (+31 6 39895438) of meld je aan via deze link.

Distrito 460 Valencia

Midden in het centrum ligt Distrito 460 Valencia. Een bootcamp trainingscentrum in het hogere segment. Luxe faciliteiten, gecertificeerde trainers en kleine groepen staan hier centraal, waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. Buiten de meer dan honderdvijftig innovatieve groepslessen per week, wordt er ook personal training, voedingsadvies en fysiotherapie aangeboden. De bootcamp lessen bestaan voornamelijk uit intervaltraining waarbij je sport met je eigen lichaamsgewicht, hoog volume werk en lichte gewichten. Als aanvulling op de bootcamp lessen wordt er in de zomermaanden ook Beach bootcamp aangeboden.

Locatie
Carrer de l’Almirall Cadarso 15
46005 Valencia
Website
De locatie is makkelijk te bereiken met de metro. Metrostation Cólon is binnen 10 lopend bereikbaar vanaf de bootcamp locatie.

Tijden
Maandag: 08.00, 10.00, 18.00, 19.00, 20.00 uur
Dinsdag: 07.00, 11.00, 14.30, 18.00, 20.00 uur
Woensdag: 08.00, 10.00, 15.30, 20.00 uur
Donderdag: 07.00, 11.00, 14.30, 18.00, 19.00, 20.00 uur
Vrijdag: 08.00, 15.30, 19.30 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 uur

Tarieven
€74,99 per maand (2 lessen/week)
€84,99 per maand (3 lessen/week)
€99,99 per maand (onbeperkt lessen/week)

Aanmelden
Via de website door een registratieformulier in de vullen.

Valenfit

Het door Pablo Imízcoz opgerichte Valenfit heeft als voornaamste doel om mensen op een zo flexibel mogelijke manier te laten genieten van de buitensport bootcamp. De trainingen worden aangepast aan alle deelnemers en zijn voor alle niveaus. Door heel Valencia worden buitenlessen gegeven door professionals die zich aanpassen aan de voorkeuren van de sporters.
Ook is het mogelijk om personal training te krijgen. Neem een kijkje op de website van Valenfit voor meer informatie en de tarieven.

Locatie
Verschillende buitenlocaties door heel Valencia.
Website

Tijden
Maandag t/m donderdag: 07.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 24 uur geopend
Zaterdag: 08.00 – 14.00 uur
Zondag: gesloten

Tarieven
€5 (per les)
€19,90 (6 strippenkaart voor 1 maand)
€29,90 (per maand)
€84,90 (per 3 maanden)
€159,90 (per 6 maanden)

Aanmelden
Ga naar het menu ‘Precios’ op de website en klik op het kopje ‘Precios clases grupales ilimitadas’ om een tarief te kiezen. Als je een tarief hebt gekozen kun je je aanmelden voor een bootcamp training bij het kopje ‘Horarios’.

Tips

  • In principe heb je, buiten sportkleding en sportschoenen, niks nodig voor bootcamp trainingen. Wel is het vaak handig om een yoga matje mee te nemen om sportoefeningen op te doen!
  • De app Meetup is perfect om andere bootcamp sportievelingen te ontmoeten.
  • Naast bootcamp is het leuk om nog een andere sport uit te proberen in Valencia! Neem een kijkje op onze andere sportpagina’s over bijvoorbeeld padel, hardlopen, hockey of suppen.