Cruise excursie

Als je een prachtige cruise maakt door het Middellandse Zeegebied en zou je ook graag kennis zou maken met Valencia, dan is een rondleiding of tour met een Nederlands sprekende gids een idee.

Cruise

Tijdens een cruise zie je mogelijk meerdere steden in verschillende landen. Aangezien veel reisorganisaties je één dag de gelegenheid geven om Valencia te leren kennen wil je waarschijnlijk in de beperkte tijd zoveel mogelijk van de stad zien. Op veel cruiseschepen worden standaard tours aangeboden waarbij je vaak voor een relatief hoog bedrag kan aansluiten bij tours met vrij grote groepen. Als je (samen met 50 anderen) de stad Valencia verkent onder leiding van een gids kan het zijn dat je niet alles meekrijgt (door de grootte van de groep is de gids soms lastig te verstaan). Verder wordt er vaststaand programma afgehandeld, wat mogelijk niet direct je interesse heeft. Bovendien is er niet of nauwelijks de mogelijkheid om even ergens wat langer te blijven, een winkeltje in te gaan, of een terras op te zoeken voor een drankje en een tapaatje.

cruise

Privé tour

Zou je graag in je eigen tempo en aan de hand van je eigen voorkeuren en interesses de stad Valencia willen ontdekken? Dan is een privé tour van Verrassend Valencia een aanrader. Voor aanvang van de cruise zullen we contact met je hebben over de mogelijkheden. Graag geven we je aan de hand van jouw wensen en voorkeuren een persoonlijk advies. Vervolgens zal tijdens de privé tour een enthousiaste Nederlands sprekende gids je komen ophalen bij de cruiseterminal in Valencia.
Daarna laat de gids je graag kennismaken met de stad Valencia. Houd je in gedachten dat een privé tour flexibel is, waardoor je – wanneer gewenst – ook even van het programma kunt afwijken. Zo geven we je de mogelijkheid om een lokaal winkeltje te bekijken, bepaalde bezienswaardigheden nader te bezichtigen of een authentiek Valenciaans drankje te proberen. Na de kennismaking met Valencia zal je gids je weer naar het cruiseschip begeleiden.

Voordelen

• Kennismaking met Valencia op jouw ritme;
• Jouw wensen en voorkeuren bepalen het programma;
• Volledige flexibiliteit.

Tips

• Vanwege het beperkte aantal officiële Nederlands sprekende gidsen in Valencia adviseren we je om op tijd te boeken.
• Twijfel je over een privé- of groepstour? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij informeren je graag over de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via:

• E-mail: info@verrassendvalencia.nl
• Telefoon: (0034) 644384403
• Onderstaand contactformulier

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Laat een review achter