Cruise excursie

Het Middellandse Zeegebied is favoriet onder de reizigers. Veel zonuren, bezienswaardigheden, lekker eten en prachtige havens en stranden. Maar waar ga je heen? Met een cruise kun je meerdere plekken aan de Middellandse Zee bezoeken, zoals Marseille, Napels en ook Valencia! Mocht je bij aankomst in Valencia graag kennis willen maken met de stad, dan is een rondleiding met een Nederlandse gids van Verrassend Valencia een goede cruise excursie.

Cruisen

Tijdens een cruise bezoek je verschillende prachtsteden in een relatief korte tijd. Aangezien veel reisorganisaties je één dag de gelegenheid geven om Valencia te leren kennen, wil je waarschijnlijk in de beperkte tijd zoveel mogelijk van de stad zien en proeven. Op de meeste cruiseschepen wordt een standaard cruise excursie aangeboden waarbij je voor een flink bedrag kunt aansluiten bij tours met grote groepen. Als je, samen met soms wel 50 anderen, Valencia verkent onder leiding van een gids kan het zijn dat je niet alles meekrijgt. Het tempo ligt te laag en door de grootte van de groep is de gids soms lastig te verstaan. Bovendien is er niet of nauwelijks de mogelijkheid om even ergens wat langer te blijven, een winkeltje in te gaan, of een terras op te zoeken voor een drankje en een tapaatje.

cruise excursie tour Valencia

Privé tour met Nederlandstalige gids als cruise excursie

Zou je graag in je eigen tempo en aan de hand van je eigen voorkeuren en interesses de stad Valencia willen ontdekken? Dan is een privé tour van Verrassend Valencia een aanrader als cruise excursie! Voor aanvang van de cruise zullen we contact met je hebben over de mogelijkheden. Graag geven we je aan de hand van jouw wensen en voorkeuren een persoonlijk advies. Vervolgens zal een enthousiaste Nederlandssprekende gids je komen ophalen bij de cruiseterminal in Valencia.

Daarna laat de gids je graag kennismaken met de stad Valencia. Houd je in gedachten dat een privé tour flexibel is, waardoor je – indien gewenst – ook even van het programma kunt afwijken. Zo geven we je de mogelijkheid om een lokaal winkeltje te bekijken, bepaalde bezienswaardigheden nader te bezichtigen of een authentiek Valenciaans drankje te proberen. Na de kennismaking met Valencia zal de gids je weer naar het cruiseschip begeleiden.

Wat zijn de voordelen?

– Kennismaking met Valencia in een gewenst ritme;
– Geen standaard tour: jouw wensen en voorkeuren bepalen het programma;
– Volledige flexibiliteit.

Tips

– Vanwege het beperkte aantal officiële Nederlandstalige gidsen in Valencia adviseren we je om op tijd te boeken;
– Twijfel je over een privé- of groepstour? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij informeren je graag over de mogelijkheden en beschikbaarheid.
– We kunnen ons best voorstellen dat tussen het verblijf op het cruiseschip door een sportief uitstapje in Valencia gewenst is. Hoe klinkt een verrassende tour op de fiets met Nederlandstalige gids en proefverrassing? Op deze pagina kun je meer info lezen en foto’s bekijken van de fietstour!

Vraag vrijblijvend een offerte aan via:

E-mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 644384403
– Of vul onderstaand formulier in:

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Laat een review achter