Oppas in Valencia

Ben je met je kinderen op vakantie of voor een langere tijd in Valencia en ben je op zoek naar een geschikte oppas? Wij hebben een paar goede en betrouwbare tips voor het vinden van een oppas in Valencia voor je op een rijtje gezet. Zo kun je zorgeloos een dagje weg of even iets doen waar je in drukke tijden met de kids nog niet aan toe bent gekomen. 

Wat tijd voor jezelf

Als je kinderen hebt, hoeft het natuurlijk niet te betekenen dat je helemaal geen tijd meer voor jezelf nodig hebt. Er even een dagje op uit met z’n tweeën, een beauty dagje voor jezelf of een gezellig avondje naar de bioscoop… Het schiet er af en toe gewoon even bij in als je kids hebt. Daarom is een oppas dé oplossing. Tips voor het vinden van een fijne en betrouwbare oppas in Valencia voor je kleine chico(s) en/of chica(s) vind je hier!

Stagiaires en werknemers van Verrassend Valencia

Gedurende het jaar zijn er regelmatig studenten die bij ons bedrijf Verrassend Valencia stage lopen. Enthousiaste, Nederlandstalige meiden die naast het werk voor ons, het ook erg leuk vinden om op te passen en daar ook ruime ervaring in hebben! Hieronder maak je kennis met onze oppas-toppers. Je kunt direct contact met hen opnemen via e-mail of telefoon om kennis te maken.

Roos Post

Leeftijd: 25 jaar
Werkt bij: Verrassend Valencia
Functie: communicatiemedewerker
Beschikbaarheid: flexibel, vooral avonden en weekend
Ervaring met oppassen: in Nederland jarenlang opgepast op kinderen tussen de 0 en 14 jaar.
Ik vind oppassen leuk omdat…: kinderen zo’n eigen kijk op de wereld hebt en je heel veel van ze kan leren
Passies: koken, schrijven, muziek, fotografie
Prijs: 15 euro per uur
Contact via: Whatsapp +31 654 686 454

Nienke Matos Fernandes

Leeftijd: 19 jaar
Studie: International Leisure & Events Management
Loopt stage bij: Verrassend Valencia
Stage periode: februari t/m juni 2019
Beschikbaarheid: flexibel
Ervaring met oppassen: elke zomer doe ik vrijwilligerswerk met kinderen, dit doe ik inmiddels al 5 jaar. Ik ben een aantal jaar leiding geweest van kinderen van 4 t/m 7 jaar en afgelopen jaar ben ik hoofdleiding geweest van het evenement.
Ik vind oppassen leuk omdat…: de energie en creativiteit van kinderen mij altijd weer inspireert!
Passies: organiseren van evenementen, reizen
Prijs: 15 euro per uur
Contact via: Whatsapp +31 624 208 841

Maartje Schavemaker

Leeftijd: 20 jaar
Studie: Communication Science
Loopt stage bij: Verrassend Valencia
Stage periode: februari t/m juni 2019
Beschikbaarheid: flexibel
Ervaring met oppassen: ik heb in Nederland veel opgepast op kinderen bij mij in de buurt. Ook heb ik op neefjes en nichtjes van mij gepast.
Ik vind oppassen leuk omdat…: kinderen altijd zo onbevangen zijn en ik het leuk vind om hun wereldje te leren kennen vol fantasie en dromen!
Passies: reizen, schrijven en creatief bezig zijn
Prijs: 15 euro per uur
Contact via: Whatsapp +31 636 314 000

Tips voor het vinden van een oppas

Ga je gedurende een paar maanden of langere periode in Valencia wonen of werken? En ben je op zoek naar een oppas voor je kinderen? Dan zijn er nog andere verschillende websites waar je even op kunt kijken. Voorbeelden van websites zijn topnanny.es, babysits en Yoopies. Op deze websites worden profielen van diverse babysitters weergegeven en kun je dus eenvoudig beslissen welke het beste bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld selecteren op verschillende criteria als ervaring, beschikbaarheid en talen die de oppas beheerst. Mocht je dus graag willen dat je kinderen Engels of Spaans leren, kun je hier ook op selecteren. Op de meeste websites maak je een eigen account aan of log je in via Facebook om contact op te kunnen nemen met een potentiële oppas. Handig om altijd even een kennismakingsgesprek in te plannen met de oppas om te kijken of het klikt. Ook is het goed om dit gesprek altijd met iemand erbij te doen. Zo kun je daarna samen overleggen of het een goede match is. En niet onbelangrijk: of er ook een klik is tussen de babysitter en de kinderen!

Laat een review achter