Oppas in Valencia

Ben je met je kinderen op vakantie of voor een langere tijd in Valencia en ben je op zoek naar een geschikte oppas? Wij hebben een paar goede en betrouwbare tips voor het vinden van een oppas in Valencia voor je op een rijtje gezet. Zo kun je zorgeloos een dagje weg of even iets doen waar je in drukke tijden met de kids nog niet aan toe bent gekomen. 

Wat tijd voor jezelf

Als je kinderen hebt, hoeft het natuurlijk niet te betekenen dat je helemaal geen tijd meer voor jezelf nodig hebt. Er even een dagje op uit met z’n tweeën, een beauty dagje voor jezelf of een gezellig avondje naar de bioscoop… Het schiet er af en toe gewoon even bij in als je kids hebt. Daarom is een oppas dé oplossing. Tips voor het vinden van een fijne en betrouwbare oppas in Valencia voor je kleine chico(‘s) en/of chica(‘s) vind je hier!

Stagiaires en werknemers van Verrassend Valencia

Gedurende het jaar zijn er regelmatig studenten die bij ons bedrijf Verrassend Valencia stage lopen. Enthousiaste, Nederlandstalige meiden die naast het werk voor ons, het ook erg leuk vinden om op te passen en daar ook ruime ervaring in hebben! Hieronder maak je kennis met onze oppas-toppers. Je kunt direct contact met hen opnemen via email of telefoon om kennis te maken.

Nina van der Knaap

Leeftijd: 22 jaar
Studie: Communicatiemanagement
Loopt stage bij: Verrassend Valencia
Stage periode: september t/m december 2018
Beschikbaarheid: flexibel
Ervaring met oppassen: veel opgepast op m’n neefjes en nichtjes, au-pair geweest in India voor 2 zomers en 1 zomer au-pair geweest in Amerika
Ik vind oppassen leuk omdat…: kinderen ervoor zorgen dat je jezelf ook nog even kind voelt en alle energie die zij geven!
Passies: organiseren van events, reizen
Prijs: 15 euro per uur
Contact via: Whatsapp +31 619 249 301

Suzan Stekelenburg

Leeftijd: 21 jaar
Studie: Media, Informatie & Communicatie
Loopt stage bij: Verrassend Valencia
Stage periode: september 2018 t/m januari 2019
Beschikbaarheid: flexibel
Ervaring met oppassen: veel oppasgezinnen gehad, allerlei verschillende leeftijden!
Ik vind oppassen leuk omdat…: ik het gezelschap van kids maar al te fijn vind en graag lol maak!
Passies: sporten, festivals en foodmarktjes bezoeken en creatief bezig zijn.
Prijs: 15 euro per uur
Contact via: Whatsapp +31 627 257 253

Babette Siebes

Leeftijd: 19 jaar
Studie: Communicatie
Loopt stage bij: Verrassend Valencia
Stage periode: september 2018 t/m januari 2019
Beschikbaarheid: flexibel
Ervaring met oppassen: al vanaf jongs af aan heb ik opgepast op buurjongens en -meisjes van verschillende leeftijden. Tevens heb ik een half jaar lang wekelijks opgepast op een baby van 6 maanden!
Ik vind oppassen leuk omdat…: kinderen altijd enthousiast zijn en vol fantasie zitten.
Passies: dansen, fotografie en reizen
Prijs: 15 euro per uur
Contact via: Whatsapp +31 681 096 759

Tips voor het vinden van een oppas

Ga je gedurende een paar maanden of langere periode in Valencia wonen of werken? En ben je op zoek naar een oppas voor je kinderen? Dan zijn er nog andere verschillende websites waar je even op kunt kijken. Voorbeelden van websites zijn topnanny.es, babysits en Yoopies. Op deze websites worden profielen van diverse babysitters weergegeven en kun je dus eenvoudig beslissen welke het beste bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld selecteren op verschillende criteria als ervaring, beschikbaarheid en talen die de oppas beheerst. Mocht je dus graag willen dat je kinderen Engels of Spaans leren, kun je hier ook op selecteren. Op de meeste websites maak je een eigen account aan of log je in via Facebook om contact op te kunnen nemen met een potentiële oppas. Handig om altijd even een kennismakingsgesprek in te plannen met de oppas om te kijken of het klikt. Ook is het goed om dit gesprek altijd met iemand erbij te doen. Zo kun je daarna samen overleggen of het een goede match is. En niet onbelangrijk: of er ook een klik is tussen de babysitter en de kinderen!

Laat een review achter