Oppas in Valencia

Ben je met je kinderen op vakantie of voor een langere tijd in Valencia en ben je op zoek naar een geschikte oppas? Wij hebben een paar goede en betrouwbare tips voor het vinden van een oppas in Valencia voor je op een rijtje gezet. Zo kun je zorgeloos een dagje weg of even iets doen waar je in drukke tijden met de kids nog niet aan toe bent gekomen. 

Wat tijd voor jezelf

Als je kinderen hebt, hoeft het natuurlijk niet te betekenen dat je helemaal geen tijd meer voor jezelf nodig hebt. Er even een dagje op uit met z’n tweeën, een beauty dagje voor jezelf of een gezellig avondje naar de bioscoop… Het schiet er af en toe gewoon even bij in als je kids hebt. Daarom is een oppas dé oplossing. Tips voor het vinden van een fijne en betrouwbare oppas in Valencia voor je kleine chico(s) en/of chica(s) vind je hier!

Stagiaires en werknemers van Verrassend Valencia

Gedurende het jaar zijn er regelmatig studenten die bij ons bedrijf Verrassend Valencia stage lopen of werken. Enthousiaste, Nederlandstalige meiden die het, naast het werk voor ons, ook erg leuk vinden om op te passen en daar ook ruime ervaring in hebben. Hieronder maak je kennis met onze oppas-toppers. Je kunt direct contact met hen opnemen via e-mail of telefoon om kennis te maken.

Alette Bouman

Leeftijd: 19 jaar
Werkt bij: Verrassend Valencia
Functie: Stagiaire grafisch vormgever
Beschikbaarheid: Alle weekenden en avonden
Ervaring met oppassen: in Nederland geef ik bij de scouting leiding aan kinderen van 5 t/m 7 jaar, ik heb op verschillende campings gewerkt in een animatieteam en ik heb veel opgepast bij mensen thuis.
Ik vind oppassen leuk omdat…: Ik dan alles om mij heen even kan vergeten en veel lol kan hebben met kinderen!
Passies: Creatief bezig zijn, grafisch ontwerpen, fotografie, lekker eten, roeien en veel buiten zijn.
Prijs: 15 euro per uur
Contact via: Whatsapp: +31 648 53 98 69 E-mail: boumanalette@gmail.com

Merel Hollestelle

Leeftijd: 21 jaar
Werkt bij: Verrassend Valencia
Functie: Stagiaire in de shop
Beschikbaarheid: avonden (na 8 uur) en zondagen. 
Ervaring met oppassen: In Nederland heb ik bij een gezin voor meerdere jaren opgepast. Daarnaast had ik nog verschillende oppasadresjes waar ik af en toe oppaste. Leeftijd verschilde hier tussen de 3 en 12 jaar. 
Ik vind oppassen leuk omdat…: Ik het superleuk vind om met kinderen te spelen en lol met ze te hebben! 
Passies: afspreken met vrienden, lezen, hockeyen, reizen, buiten zijn 
Prijs: 15 euro per uur
Contact via: Whatsapp: +31 642 14 74 51  E-mail: merellh@hotmail.com

Tips voor het vinden van een oppas

Ga je gedurende een paar maanden of langere periode in Valencia wonen of werken? En ben je op zoek naar een oppas voor je kinderen? Dan zijn er nog andere verschillende websites waar je even op kunt kijken. Voorbeelden van websites zijn topnanny.es, babysits en Yoopies. Op deze websites worden profielen van diverse babysitters weergegeven en kun je dus eenvoudig beslissen welke het beste bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld selecteren op verschillende criteria als ervaring, beschikbaarheid en talen die de oppas beheerst. Mocht je dus graag willen dat je kinderen Engels of Spaans leren, kun je hier ook op selecteren. Op de meeste websites maak je een eigen account aan of log je in via Facebook om contact op te kunnen nemen met een potentiële oppas. Handig om altijd even een kennismakingsgesprek in te plannen met de oppas om te kijken of het klikt. Ook is het goed om dit gesprek altijd met iemand erbij te doen. Zo kun je daarna samen overleggen of het een goede match is. En niet onbelangrijk: of er ook een klik is tussen de babysitter en de kinderen!

Laat een review achter