Top 5 hamburgers

In Nederland opent de ene na de andere burgertent. Ook Valencia doet vrolijk mee met deze trend! De leukste hamburgertenten openen hun deuren hier in Valencia. Waar kan je de lekkerste burgers van Valencia proeven? Je vindt ze op deze pagina!

1) Mediterranea de hamburguesas SL

Deze hippe burgertent opende in 2010 haar deuren en heeft inmiddels twee vestigingen in Valencia. Het is een hippe tent met een industrieel interieur. Tegelijkertijd doet het ook een beetje denken aan een klaslokaal van vroeger, door de stoelen die ze hebben. Burgers van goede kwaliteit en ook de rest van de producten is vers. Je kan hier kiezen tussen twee verschillende soorten burgers, namelijk rundvlees of kalfsvlees. Daarop komt dan natuurlijk nog een topping. Ook als vegetariër kan je hier genieten van een lekkere tofuburger. Naast de burger krijg je zelfgemaakte frietjes. Zit je na je burger nog niet vol? Dan hebben ze ook nog heerlijke desserts! Een huisgemaakt appeltaartje of cheesecake… zo sluit je, je avondmaal helemaal goed af!

hamburguesa

Openingstijden
Ma t/m zo van 19:00 – 00:00

Adres
Calle San Fernando 22 (Centrum)
Calle Sueca 45 (Ruzafa)
Website

2) The Black Turtle

Op een paar stappen afstand van de nummer 1 vind je hamburgerrestaurant The Black Turtle. Leuk om te weten, is dat dit burgerrestaurant meerdere vestigingen heeft in Valencia. Het restaurant heeft een industriële uitstraling én heerlijke burgers. Handig is dat je bij dit restaurant elk hamburgergerecht kunt kiezen en vervolgens aan kunt geven of je dit met een kip-, rundvlees-, of vegaburger wilt.

Openingstijden
Ma t/m zo van 13:00 – 16:30 en 20:00 – 00:00

Adres
Calle Sueca 51
Website

3) Tommy Mels

Wanneer je binnenstapt bij Tommy Mels waan je je weer even in de Amerikaanse jaren ’50. Je kan hier genieten van een drankje aan de bar of plaatsnemen aan de tafels, geheel in Amerikaanse stijl. Er is zelfs een jukebox die zorgt voor de leuke deuntjes. De burgers die op de kaart staan, zijn ook lekker Amerikaans. Kies jij voor de Tommy Mels burger, met sla tomaat, rode ui, cheddar kaas, bacon en gekarameliseerde ui of ga je toch voor de Cosmic Chicken met kip, sla, tomaat en mayonaise?

tommy mels

Openingstijden
Zo t/m do van 13:00 – 00:00
Vrij en za van 13:00 – 01:00

Adres
Gran Via Marqués del Turia 50
Website

4) The good burger

Als je de naam hoort, zou je misschien denken aan Amerikaanse burgers, maar niets in minder waar. De burgers zijn Spaans en worden gemaakt met de beste ingrediënten. Je bestelt je burger aan de bar, waarna je plaats kan nemen in een van de leuke zitjes. Het interieur van The good burger is een beetje industrieel met leuke hippe details. Verlichte letters aan de muur en plantjes op tafel zorgen ervoor dat het een gezellige uitstraling heeft. Naast de klassieke burgers hebben ze hier ook heerlijke speciale burgers. Lekker om te proberen, de Gaucha burger met ei en frietjeschips of de Samurai burger met tonijn met sesam! Eet smakelijk!!

thegoodburger

Adres
Paseo de la Alameda 43
Website

5) Fosters Hollywood

Fosters Hollywood bestaat al sinds 1971 als Amerikaans restaurant in Spanje. Inmiddels hebben ze 480 restaurants door heel Spanje. Wanneer je hier gaat eten waan je, je even in Amerika. Alleen al wanneer je voor dit restaurant staat, zul je begrijpen waarom. Ook de keuken is Amerikaans. Populaire gerechten die een aanrader zijn om te proberen zijn bacon en fries en de Director’s choice hamburger met cheddar cheese, sla, tomaat, rode ui, bacon en mayonaise. Valencianen zijn er dol op!

fosters

Openingstijden
Zo t/m do van 13:00 – 00:00
Vrij & za van 13:00 – 01:30

Adres
Plaza Ayuntamiento 2
Meerdere adressen vind je op de website
Website

Comments are closed.