Top 5 Hamburgers

Zin in een heerlijke hamburger wanneer je in Valencia bent? Er zijn verschillende plekken waar je terecht kunt voor een topburger, ook nog eens onder het genot van wat frietjes en bijvoorbeeld een biertje. Op deze pagina vind je onze Top 5 Hamburgers.

1. Mediterranea de hamburguesas SL (wijk: Ruzafa)

Deze burgertent in Ruzafa is een hippe tent met een industrieel interieur. Tegelijkertijd doet het ook een beetje denken aan een klaslokaal van vroeger, door de stoelen die ze hebben. Burgers van goede kwaliteit en ook de rest van de producten is vers. Je kunt hier kiezen tussen twee verschillende soorten burgers, namelijk rundvlees of kalfsvlees. Daarop komt dan natuurlijk nog een topping. Ook als vegetariër kun je hier genieten van een lekkere tofuburger. Naast de burger krijg je zelfgemaakte frietjes. Zit je na je burger nog niet vol? Dan hebben ze ook nog heerlijke desserts! Een huisgemaakt appeltaartje of cheesecake… zo sluit je, je avondmaal helemaal goed af!

Locatie
Carrer de Sueca 45
46006 València
Website

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag: 13.30 – 16.30 en 19.30 – 23.30 uur
Zondag: 19.30 – 23.30 uur

2. The Black Turtle (wijk: Ruzafa)

Op een paar stappen afstand van de nummer 1 vind je hamburgerrestaurant The Black Turtle. Leuk om te weten, is dat dit burgerrestaurant meerdere vestigingen heeft in Valencia. Het restaurant heeft een industriële uitstraling én heerlijke burgers. Handig is dat je bij dit restaurant elk hamburger gerecht kunt kiezen en vervolgens aan kunt geven of je dit met een kip-, rundvlees-, of vegaburger wilt.

Locatie
Carrer de Sueca 51
46006 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 13.00 – 16.00 en 20.00 – 00.00 uur

3. The Fitzgerald Company

Voor de echte gegrilde hamburgerlovers onder ons is The Fitzgerald Company zeker een aanrader! Fitzgerald maakt uitstekende verse burgers gegrild op houtskool. En ze houden van verrassen en nieuwe burgers bedenken! Elke maand brengen ze dan ook een nieuwe burger uit met een nieuwe combinatie van ingrediënten

Omdat The Fitzgerald Company zo’n succes is, beschikken ze op dit moment over maar liefst zes restaurants in de buurt van Valencia!

Het zijn niet alleen de burgers die ze goed kunnen bereiden. Ze verkopen ook verse salades, milkshakes en nog veel meer. Voordat je een burger bestelt, kun je plaatsnemen in hun gezellig uitziende restaurant. Het restaurant heeft een vintage-sfeer en ze gebruiken vooral oude materialen met veel verschillende kleuren.

Locatie
Alle locaties zijn te vinden op deze pagina van hun website.
Website­­

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 12.30 – 00.00 uur

4. Five Guys (wijk: Ciutat Vella, centrum)

En als laatste natuurlijk Five Guys! Deze mag zeker niet ontbreken bij de top 5 hamburgers. De Amerikaanse fastfoodketen Five Guys is met zijn 1.500 vestigingen wereldwijd bekend en heeft 16 vestigingen in Spanje. Je vind het restaurant op Plaza Ayuntamiento. Een ideale plek omdat het zo centraal ligt. Five Guys staat bekend om de goede kwaliteit van het eten. Alles wordt hier vers bereid. Je kunt hier ook je eigen hamburgers samenstellen! Naast de lekkere hamburgers hebben ze ook nog een brede keuze uit hotdogs, frietjes, sandwiches, en natuurlijk de bekende milkshakes. Handig om te weten is dat je betaalt voor de beker met frisdrank. Dus je kunt altijd de beker weer bijvullen!

Adres
Plaza Ayuntamiento 5
46002 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 11.00 – 00.30 uur

Comments are closed.