Top 5 Hamburgers

Zin in een heerlijke hamburger wanneer je in Valencia bent? Er zijn verschillende plekken waar je terecht kunt voor een topburger, ook nog eens onder het genot van wat frietjes en bijvoorbeeld een biertje. Op deze pagina vind je onze Top 5 Hamburgers.

1. Mediterranea de hamburguesas SL

Deze hippe burgertent opende in 2010 zijn deuren en heeft twee vestigingen in Valencia. Het is een hippe tent met een industrieel interieur. Tegelijkertijd doet het ook een beetje denken aan een klaslokaal van vroeger, door de stoelen die ze hebben. Burgers van goede kwaliteit en ook de rest van de producten is vers. Je kunt hier kiezen tussen twee verschillende soorten burgers, namelijk rundvlees of kalfsvlees. Daarop komt dan natuurlijk nog een topping. Ook als vegetariër kun je hier genieten van een lekkere tofuburger. Naast de burger krijg je zelfgemaakte frietjes. Zit je na je burger nog niet vol? Dan hebben ze ook nog heerlijke desserts! Een huisgemaakt appeltaartje of cheesecake… zo sluit je, je avondmaal helemaal goed af!

hamburguesa

Locatie
Calle San Fernando 22 (Centrum)
Calle Sueca 45 (Ruzafa)
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 19.00-0.00 uur

2. The Black Turtle

Op een paar stappen afstand van de nummer 1 vind je hamburgerrestaurant The Black Turtle. Leuk om te weten, is dat dit burgerrestaurant meerdere vestigingen heeft in Valencia. Het restaurant heeft een industriële uitstraling én heerlijke burgers. Handig is dat je bij dit restaurant elk hamburgergerecht kunt kiezen en vervolgens aan kunt geven of je dit met een kip-, rundvlees-, of vegaburger wilt.

Locatie
Calle Sueca 51
46006 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 13.00-16.00 en 20.00-0.30 uur

3. Tommy Mels

Wanneer je binnenstapt bij Tommy Mels waan je je even in de Amerikaanse jaren ’50. Je kunt hier genieten van een drankje aan de bar of plaatsnemen aan de tafels, geheel in Amerikaanse stijl. Er is zelfs een jukebox die zorgt voor de leuke deuntjes. De burgers die op de kaart staan, zijn ook lekker Amerikaans. Kies jij voor de Tommy Mels burger, met sla, tomaat, rode ui, cheddarkaas, bacon en gekarameliseerde ui of ga je toch voor de Cosmic Chicken met kip, sla, tomaat en mayonaise?

tommy mels

Adres
Gran Via Marqués del Turia 50
46005 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 13.00-0.00 uur
Vrijdag t/m zaterdag: 13.00-1.00 uur
Zondag: 13.00-0.00 uur

4. The Good Burger

Als je de naam hoort, zou je misschien denken aan Amerikaanse burgers, maar niets in minder waar. De burgers zijn Spaans en worden gemaakt met de beste ingrediënten. Je bestelt je burger aan de bar, waarna je plaats kunt nemen in een van de leuke zitjes. Het interieur van The Good Burger is een beetje industrieel met leuke details. Verlichte letters aan de muur en plantjes op tafel zorgen ervoor dat het een gezellige uitstraling heeft. Naast de klassieke burgers hebben ze ook heerlijke speciale burgers. Lekker om te proberen, de Gaucha burger met ei en frietjeschips of de Samurai burger met tonijn met sesam! Eet smakelijk!!

thegoodburger

Locatie
Paseo de la Alameda 43
46010 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 13.00-0.00 uur

5. Fosters Hollywood

Fosters Hollywood bestaat al sinds 1971 als Amerikaans restaurant in Spanje en staat op vijf in de Top 5 Hamburgers. Inmiddels hebben ze 480 restaurants door heel Spanje. Wanneer je hier gaat eten, waan je je even in Amerika. Alleen al wanneer je voor dit restaurant staat, zul je begrijpen waarom. Ook de keuken is Amerikaans. Populaire gerechten die een aanrader zijn om te proberen zijn bacon en fries en de Director’s choice hamburger met cheddar cheese, sla, tomaat, rode ui, bacon en mayonaise. Valencianen zijn er dol op! In Valencia zijn er een aantal Fosters. Je kunt bijvoorbeeld aan het gemeentehuisplein Plaza Ayuntamiento voor ’n lekkere burger terecht.

fosters

Adres
Plaza Ayuntamiento 7
46002 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 13.00-0.00 uur

Comments are closed.