Sportbars in Valencia

Onderwerpen

Zoek je de gezelligste sportbars in Valencia waar je tijdens het nuttigen van een lekkere koude cerveza of ander drankje ook je favoriete sportwedstrijd kan kijken? Lees dan snel verder, want wij hebben de leukste sportbars in Valencia voor je op een rijtje gezet!

St Patricks (wijk: Canovas, Gran Via)

Een van onze favoriet is de Ierse pub St Patricks. Hier kun je onder het genot van een lokaal biertje je favoriete voetbalwedstrijden kijken. Ze hebben meerdere schermen, waarop diverse wedstrijden getoond worden. De pub trekt een gezellig internationaal publiek aan. Naast voetbalwedstrijden, kun je hier ook terecht om andere sportwedstrijden te kijken, denk bijvoorbeeld aan de Formule 1. Wanneer je favoriete voetbalwedstrijd afgelopen is blijft het vaak nog gezellig, je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de tafelvoetbal- en pooltafel en ze hebben ook gratis WIFI. 

 • Gran Via del Marqués del Túria 69
 • Website
 • Maandag t/m zondag: 12.00 – 03.00 uur

Saint Martin´s Urban Irish (wijk: Centrum)

Ben je een dagje het centrum van Valencia aan het ontdekken en wil je niet je favoriete sportwedstrijd missen? Ga dan naar Saint Martin’s Urban Irish, dit café ligt namelijk in het hart van Valencia. Je kunt hier terecht voor alle internationale sporten, maar ook veel verschillende bieren, tapas en zelfs lokale snacks. Dus als je tijdens het kijken van je favo wedstrijd trek krijgt in een klein hapje, ben je ook aan het juiste adres!

 • Carrer de l’Abadia de Sant Martí 2
 • Website
 • Openingstijden:
  Maandag: 17.00 – 01.30 uur
  Dinsdag t/m donderdag: 16.00 – 01.30 uur
  Vrijdag t/m zondag: 11.00 – 01.30 uur 

The Lounge (wijk: Centrum)

Een andere bar waar je je favoriete voetbalwedstrijd kan kijken in het hart van het Valenciaanse centrum is bij The Lounge. De locatie van deze sportbar in Valencia is dichtbij de Mercado Central, dus super centraal. De bar ziet er van binnen en buiten echt uit als een bruin café, hierdoor zit je vast gelijk in een gezellige sfeer. Wanneer er belangrijke (internationale) voetbalwedstrijden worden uitgezonden wordt het vaak erg druk en gezellig, maar ook bij minder belangrijke wedstrijden is er vaak veel publiek. Dus zorg dat je optijd bent! 
 

 • Carrer de l’Estamenyeria Vella 2
 • Website
 • Openingstijden:
  Maandag t/m vrijdag: 18.00 – 02.00 uur
  Zaterdag – zondag: 11.00 – 02.00 uur

Beers & Travels (wijk: Centrum)

In een leuk straatje dichtbij Plaza de la Virgen vind je de bar Beers & Travels. Hier kun je terecht voor een Vedett, Estrella Galicia of een Turia biertje. Beers & Travels heeft namelijk heel veel keuze uit biertjes van tap! Lokale, maar ook geïmporteerde biertjes in alle smaken en stijlen. Dus als je een echte bierliefhebber bent, kan je zeker naar Beers & Travels gaan. Als je tijdens het genot van een biertje ook je favoriete voetbalwedstrijd wil kijken, dan kan dat hier ook. Vaak staat deze nog niet aan, maar wanneer je het vraagt zetten ze gelijk de wedstrijd voor je aan. Heb je naast een biertje ook zin in een lekker Spaans kaasplankje of een plankje met lekkere iberico ham, dan ben je hier ook aan het goede adres! 

 • Pl. de Manises, 3
 • Website 
 • Maandag t/m zondag: 12.00 – 01.00 uur

Liverpool (wijk: Ruzafa)

In de gezellige wijk Ruzafa vol leuke cafeetjes, restaurants en bars, vind je Liverpool bar. Ondanks dat de bar Liverpool heet, zenden ze bij deze bar niet alleen Engelse voetbalwedstrijden uit, maar juist ook veel internationale wedstrijden. Deze sportbar  heeft zeven tv schermen en genoeg plek om je favoriete wedstrijd te kijken met je vrienden/collega’s/familie. Je kunt hier ook terecht voor tapas hapjes en hoe kan je een voetbal wedstrijd beter kijken dan met een bakje popcorn? 

 • Carrer de Sueca 74
 • Facebook
 • Openingstijden:
  Maandag t/m woensdag: gesloten
  Donderdag: 19.00 – 03.30 uur
  Vrijdag: 18.00 – 03.30 uur
  Zaterdag: 15.00 – 03.30 uur
  Zondag: 16.00 – 03.30 uur

El Holandes Errante

Je favoriete internationale voetbalwedstrijd kijken in één van de sportbars in Valencia met een typische nationale Nederlandse snack? Dat kan bij bar El Holandes Errante! Van een Nederlandse bitterbal tot een patatje speciaal. Ga je toch liever voor de spaanse tapas, dan ben je hier ook aan het juiste adres. De kaart varieert van patatas bravas tot pimientos del padrón, ja die heerlijke groene pepertjes.

 • Carrer de José María Haro 51
 • Website
 • Openingstijden:
  Maandag en dinsdag: gesloten
  Woensdag t/m zaterdag: 12.00 – 00.00 uur
  Zondag: 12.00 – 18.00 uur