Kappers

Wil jij een frisse, nieuwe coupe, maar vind je het toch wat spannend om in een vreemd land naar de kapper te gaan? Geen paniek! Wij hebben voor jou de beste kappers in Valencia op een rijtje gezet.

Disorder

In de hippe wijk Ruzafa vind je de gezellige kapsalon Disorder, opgezet door twee jonge meiden. Het is een sfeervolle plek met een bijzondere touch. Disorder is een kapper waar je teruggaat naar de jaren 60 en 70, inclusief retrostijl en old school muziek. Voor een knipbeurt van goede kwaliteit en uitstekende service ga je naar deze zaak. Ook werkt deze kapper met een strippenkaart voor klanten: na vijf knipbeurten is de zesde keer gratis. Handig als je in Valencia woont of regelmatig in deze verrassende stad bent!

Locatie
Carrer dels Tomasos 14
46006 Valencia
Website

Openingstijden 
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 19.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 14.00 uur

Desancho Estilistas

De wat luxere kapsalon Desancho Estilistas ligt in de wijk L’Eixample en biedt uitstekende kwaliteit en service. Het is een professionele kapsalon waar ook nog eens vloeiend Engels wordt gesproken; handig voor als je geen Spaans spreekt!

Bruidskapsels

Is het altijd al jouw droom geweest om in Valencia te trouwen? Daar hoort natuurlijk een mooi bruidskapsel bij! Gelukkig is Desancho Estilistas gespecialiseerd in bruidskapsels. Ze kunnen ook de visagieregelen zodat jij zonder stress de mooiste dag van je leven kan hebben. Als jij liever niet de deur uitgaat, dan kan Desancho Estilistas ook bij jou thuis langskomen om je te voorzien van het perfecte bruidskapsel.

Locatie
Avinguda del Regne de València 7
46005 Valencia

Carrer de Salamanca 2
46005 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 14.00 uur

Toni & Guy Hair Salon

Het bekende kappersmerk Tony & Guy heeft twee kapsalons in Valencia. Hier stap je gegarandeerd met een mooie coupe naar buiten. Deze professionele kapsalons bevinden zich in de wijk L’Eixample. Ook kan je ervoor kiezen om producten van Label.m te gebruiken. Dit zijn biologische producten die niet op dieren worden getest.

Locatie
Carrer de Félix Pizcueta 9
46004 Valencia

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 09.30 – 19.30 uur

Carrer de Luis Bolinches
46023 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 09.00 – 21.00 uur

Oh my Cut!

Tijdens een bezoekje aan deze kapper kijk je je ogen uit. Elke vestiging in Valencia heeft namelijk een opvallende en andere inrichting. De muren zijn ontworpen door illustrators, fotografen, grafisch ontwerpers en andere creatieven die de salons gebruiken om hun werk tentoon te stellen aan publiek. Echt een hippe en kleurrijke kapper waar je ook nog eens een kappersbeurt krijgt tegen een betaalbare prijs! Het maakt niet uit in welke wijk je bent, want er zijn maar liefst twaalf salons verspreid door heel Valencia. Check welke kapsalon bij jou in de buurt is! Er zit er zelfs één twee blokken verwijderd van Verrassend Valencia op de Carrer de Cadis 82.

Kapsalon én beautysalon

Wil jij naast een fris kapsel ook even ontspannen? Bij Oh my Cut! kun je ook je nagels laten doen of terecht voor een heerlijke massage of gezichts- of lichaamsbehandeling. Time to relax!

Openingstijden
Elke Oh my Cut! heeft eigen openingstijden. Hier de openingstijden van Oh my Cut! Cádiz (Carrer de Cadis 82) als voorbeeld;
Maandag t/m donderdag: 09.30 – 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 14.00 uur

Tall… i Tal

Heb je altijd al rasta’s gewild? Of wil je juist voor iets verrassends gaan, zoals ‘Tinte Fantasía’, oftewel ‘kleurfantasie’? Dan ben je bij deze alternatieve kapper in de bohemian wijk Ruzafa aan het juiste adres. Een schuine pony, een bijzonder patroon opgeschoren aan de zijkant of de punten van je haar in een gaaf kleurtje: hier kan het allemaal.

Adres
Carrer de Sevilla 29
46006 Valencia
Website

Openingstijden
Maandag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag t/m donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 – 12.30 uur

Laura Cobo

Laura Cobo is een professionele kapper die veel aandacht besteed aan het gezond houden van je haar. Zo heeft ze speciale hydratatiebehandelingen die zorgen voor een glanzende, gezonde coupe. Ook is ze gespecialiseerd in onder andere balayage, babylights en ombre. Ook heeft ze verschillende manieren om door middel van highlights volume en licht te creëren. Een echte coupe de soleil dus! 

Adres
Carrer dels Vivons 19
46006 Valencia
Website

Openingstijden
Dinsdag: 10.00 – 20.00 uur
Woensdag: 10.00 – 22.00 uur
Donderdag: 14.00 – 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 14.00 uur

Woordje Spaans bij de kapper

– Kapperszaak = peluquería
– Kapper = peluquero
– Haar knippen = cortar el pelo
– Puntjes knippen = cortar las puntas
– Haar in laagjes knippen = cortar el pelo a capas
– Haar verven = pintar el pelo
– Haar wassen = lavar el pelo
– Haar krullen = rizar el pelo
– Haar stijlen = alisar el pelo
– Blond haar = pelo rubio
– Föhnen = secare pelo
– Highlights = mechas
– Balayage = mechas balayage

Even lekker ontspannen

Wil jij naast een frisse kappersbeurt ook nog even tot rust komen? Neem eens een kijkje op onze pagina over Spa en ontspaning in Valencia. Kom jij meer tot rust tijdens een wandeling in het Turia park of een yogasessie? In Valencia zijn er gelukkig genoeg manieren om even helemaal tot jezelf te komen.

Comments are closed.