Kappers

Onderwerpen

Wil jij of je kind een frisse, nieuwe coupe, maar vind je het toch wat spannend om in een vreemd land naar de kapper te gaan? Geen paniek! Wij hebben voor jou de beste kappers in Valencia op een rijtje gezet.

Disorder

In de hippe wijk Ruzafa vind je de gezellige kapsalon Disorder, opgezet door twee jonge meiden. Het is een sfeervolle plek met een bijzondere touch. Disorder is een kapper waar je teruggaat naar de jaren 60 en 70, inclusief retrostijl en old school muziek. Voor een knipbeurt van goede kwaliteit en uitstekende service ga je naar deze zaak. Ook werkt deze kapper met een strippenkaart voor klanten: na vijf knipbeurten is de zesde keer gratis. Handig als je in Valencia woont of regelmatig in deze verrassende stad bent!

 • Carrer dels Tomasos 14
 • Website
 • Openingstijden:
  Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 19.30 uur
  Zaterdag: 10.00 – 14.00 uur

Desancho Estilistas

De wat luxere kapsalon Desancho Estilistas ligt in de wijk L’Eixample en biedt uitstekende kwaliteit en service. Het is een professionele kapsalon waar ook nog eens vloeiend Engels wordt gesproken; handig voor als je geen Spaans spreekt!

Bruidskapsels

Is het altijd al jouw droom geweest om in Valencia te trouwen? Daar hoort natuurlijk een mooi bruidskapsel bij! Gelukkig is Desancho Estilistas gespecialiseerd in bruidskapsels. Ze kunnen ook de visagieregelen zodat jij zonder stress de mooiste dag van je leven kan hebben. Als jij liever niet de deur uitgaat, dan kan Desancho Estilistas ook bij jou thuis langskomen om je te voorzien van het perfecte bruidskapsel.

 • Avinguda del Regne de València 7 en Carrer de Salamanca 2
 • Website
 • Openingstijden:
  Maandag t/m donderdag: 10.00 – 19.00 uur
  Vrijdag: 09.30 – 19.30 uur
  Zaterdag: 09.00 – 14.00 uur

Toni & Guy Hair Salon

Het bekende kappersmerk Tony & Guy heeft twee kapsalons in Valencia. Hier stap je gegarandeerd met een mooie coupe naar buiten. Deze professionele kapsalons bevinden zich in de wijk L’Eixample. Ook kan je ervoor kiezen om producten van Label.m te gebruiken. Dit zijn biologische producten die niet op dieren worden getest.

 • Carrer de Félix Pizcueta 9
 • Website
 • Maandag t/m zaterdag: 09.30 – 19.30 uur
 • Carrer de Luis Bolinches
 • Website
 • Maandag t/m zaterdag: 09.00 – 21.00 uur

Oh my Cut!

Tijdens een bezoekje aan deze kapper kijk je je ogen uit. Elke vestiging in Valencia heeft namelijk een opvallende en andere inrichting. De muren zijn ontworpen door illustrators, fotografen, grafisch ontwerpers en andere creatieven die de salons gebruiken om hun werk tentoon te stellen aan publiek. Echt een hippe en kleurrijke kapper waar je ook nog eens een kappersbeurt krijgt tegen een betaalbare prijs! Het maakt niet uit in welke wijk je bent, want er zijn maar liefst twaalf salons verspreid door heel Valencia. Check welke kapsalon bij jou in de buurt is! Er zit er zelfs één twee blokken verwijderd van Verrassend Valencia op de Carrer de Cadis 82.

Kapsalon én beautysalon

Wil jij naast een fris kapsel ook even ontspannen? Bij Oh my Cut! kun je ook je nagels laten doen of terecht voor een heerlijke massage of gezichts- of lichaamsbehandeling. Time to relax!

 • Website
 • Elke Oh my Cut! heeft eigen openingstijden. Hier de openingstijden van Oh my Cut! Cádiz (Carrer de Cadis 82) als voorbeeld;
  Maandag t/m donderdag: 09.30 – 20.00 uur
  Vrijdag: 09.00 – 20.00 uur
  Zaterdag: 09.00 – 14.00 uur

Tall… i Tal

Heb je altijd al rasta’s gewild? Of wil je juist voor iets verrassends gaan, zoals ‘Tinte Fantasía’, oftewel ‘kleurfantasie’? Dan ben je bij deze alternatieve kapper in de bohemian wijk Ruzafa aan het juiste adres. Een schuine pony, een bijzonder patroon opgeschoren aan de zijkant of de punten van je haar in een gaaf kleurtje: hier kan het allemaal.

 • Carrer de Sevilla 29
 • Openingstijden:
  Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
  Zaterdag: 08.30 – 13.00 uur

Laura Cobo

Laura Cobo is een professionele kapper die veel aandacht besteed aan het gezond houden van je haar. Zo heeft ze speciale hydratatiebehandelingen die zorgen voor een glanzende, gezonde coupe. Ook is ze gespecialiseerd in onder andere balayage, babylights en ombre. Ook heeft ze verschillende manieren om door middel van highlights volume en licht te creëren. Een echte coupe de soleil dus! 

 • Carrer dels Vivons 19
 • Website
 • Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 20.00 uur

Woordje Spaans bij de kapper

– Kapperszaak = peluquería
– Kapper = peluquero
– Haar knippen = cortar el pelo
– Haar in laagjes knippen = cortar el pelo a capas
– Puntjes knippen = cortar las puntas
– Haar verven = pintar el pelo
– Haar wassen = lavar el pelo
– Föhnen = secare pelo
– Haar krullen = rizar el pelo
– Haar stijlen = alisar el pelo
– Blond haar = pelo rubio
– Highlights = mechas
– Balayage = mechas balayage

Kinderkappers

Kappers: waar ben je nou aan het juiste adres in Valencia? Tijdens je stedentrip naar Valencia kan het natuurlijk ook voorkomen dat een van de kleintjes een knipbeurt nodig heeft. Gelukkig zitten er in Valencia twee goede kinderkappers waar je je kindje zonder zorgen kan laten knippen.

Fashion Kids

Gelegen in winkelcentrum El Saler, ligt de super fijne en gezellige kinderkapper Fashion Kids. Een écht rekening houd met het gevoel van de kinderen en er alles aan doet om de kindjes op hun gemak te laten voelen tijdens de knipbeurt. Jonge kinderen mogen hier zelf kiezen waar ze plaats nemen, op een normale stoel of op bijvoorbeeld een vliegtuig of autostoel! Mocht een kindje het willen, krijgen ze ook tijdens de kappersbeurt een tablet aangeboden waar ze spelletjes op kunnen spelen of filmpjes op kunnen kijken. Handig als je kleine bijvoorbeeld voor de eerste keer in het buitenland naar de kapper gaat en nog een beetje nerveus is!

Is de knipbeurt voorbij en hopelijk alles goed gegaan? Daar stopt het niet voor de kinderen bij deze kapper, want ook hier krijgen ze nog een klein afscheidscadeautje voordat ze de kapsalon verlaten met hun nieuwe coupe. 

 • Avinguda del Professor López Piñero 16
 • Website
 • Openingstijden:
  Maandag t/m zaterdag: 10.00 – 22.00 
  Zondag: 11.00 – 21.00 

Pequelook

Op maar tien minuten lopen van Park Gulliver bevindt zich deze echt, typische familie kapper. Als je kindje een knipbeurt nodig heeft is het wel zo handig dat jij ook gelijk terecht kan, toch? Vooral als het de eerste keer knippen is in Valencia zal jouw kindje het vast niet erg vinden dat je meegaat! En hier is dat zeker het geval! Voor de kleintjes hangt er een televisie waarop ze naar leuke kinderprogramma’s kunnen kijken en als ze eerder klaar zijn dan jij kunnen ze uitrazen in de kinderspeelhoek. Ook bij deze kapper hebben ze naast de televisie andere middelen ingezet om het de kindjes zo fijn mogelijk te maken: namelijk autostoelen! Zo kunnen ze zich inbeelden dat ze racers zijn!

Ook voor de kinderen die niet zo fan zijn van racen en auto’s zijn er opties om zich toch te vermaken. Bert en Ernie, Donald Duck en andere poppen zijn hier ook van de partij om de kinderen te vermaken! Heb je nog nieuwe accessoires nodig? Ze verkopen hier bijvoorbeeld ook speciale anti-klit borstels voor haren van kinderen met de Trolls erop! En het fijne is natuurlijk dat wanneer je hier de deur uit loopt, je nog een tussenstop bij Park Gulliver kan maken en jouw kind de ultieme middag kan laten beleven in een speeltuin.

 • Avinguda del Regne de València 35
 • Website
 • Openingstijden:
  Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 19.30 
  Zaterdag: 09.30 – 14.00

Even lekker ontspannen

Wil jij naast een frisse kappersbeurt ook nog even tot rust komen? Neem eens een kijkje op onze pagina over Spa en ontspaning in Valencia. Kom jij meer tot rust tijdens een wandeling in het Turia park of een yogasessie? In Valencia zijn er gelukkig genoeg manieren om even helemaal tot jezelf te komen.