Sport en Spel

Onderwerpen

Op zoek naar dé perfecte teambuilding activiteit in Valencia? Dan is Sport en Spel misschien wel precies wat je zoekt. Tijdens deze sportieve groepsactiviteit wordt je uitgedaagd, werk je aan je conditie én is het noodzaak om goed samen te werken met elkaar. Bij dit alles staat plezier natuurlijk centraal.

Sport & Spel

Deze activiteit wordt gedaan onder begeleiding van een gecertificeerde Nederlandse sporttrainer. De buitenlocatie mogen jullie zelf kiezen. Het kan bijvoorbeeld op het strand, maar ook in het Turia park of juist bij de Stad van Kunst en Wetenschappen. Je wordt op een leuke manier uitgedaagd met grappige spelvormen en creatieve oefeningen. Samenwerken, spel en plezier gaan hierbij hand in hand. Zo kan een activiteit bestaan uit fanatieke bootcamp varianten, een activiteit gericht op teambuilding, een spel (bijvoorbeeld: trefbal, beachvolleybal of voetbal), een relaxte yoga sessie of een aantal van deze activiteiten gecombineerd. Geef je wensen aan ons door of laat je verrassen!  

Wist je dat Valencia niet één, maar twee keer is uitgeroepen als gezondste stad van de wereld? Wat ons betreft dus zeker een goed idee om juist hier met je groep even sportief bezig te zijn. Helpt ook mee om de drankjes en het overheerlijke Spaanse eten er weer een beetje af te sporten.

Praktische info

Activiteit sport en spel

  • Turia park, strand of een andere locatie naar keuze
  • Duur: vanaf 1 uur (afhankelijk van wat jullie willen)
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers
  • Vanaf 4 personen

Hoe kun je de sport & spel activiteit boeken?

Mail ons: info@verrassendvalencia.nl
Bel/app ons: (0034) 613 281 461
Vul onderstaand contactformulier in:


  • Wil je nog meer of liever toch een andere (sportieve) activiteit doen? Kijk dan eens op onze pagina met groepsactiviteiten. Of stuur ons een berichtje, we denken graag met je mee!