Los Gezelligitos Pubquiz

Onderwerpen

Wie heeft de beste algemene kennis en wordt koning van de pub tijdens onze unieke en ludieke pubquiz in Valencia? In 1,5 uur wordt je kennis getest over sport, muziek, cultuur, films, Spanje, Valencia en nog veel meer. Leuk voor sportteams of bedrijven die wel van een beetje competitie houden. Het is ook mogelijk om in overleg wat gepersonaliseerde vragen over de groep toe te voegen. Test jezelf en je amigos tijdens de Los Gezelligitos Pubquiz!

Wat

Ontdek op een gezellige en leuke manier meer over Valencia. In een gezellige bar in Valencia onder het genot van een drankje en hapje, wordt de strijd tussen de teams gestreden. Wie heeft de meeste kennis en gaat er vandoor met de hoofdprijs?

Waarom

Gezelligheid

Een leuke activiteit voor groepen om onder genot van een hapje en drankje meer over Valencia te weten te komen. Lekker ongedwongen en toch een kleine competitie. 

Teambuilding

Leer elkaar beter kennen! Wie is fanatiek, wie heeft de beste algemene kennis en wie weet het meeste over sport? Met elkaar een stad verkennen is al onwijs leuk, maar een actieve quiz spelen is nóg leuker! 

Leuk

Ben je niet zo’n fan van de statische, lange, algemene verhalen over de bezienswaardigheden en geschiedenis van een stad? Dan is dit een leuke manier om toch wat over de hotspots te weten te komen en dat ook nog eens in een chille en gezellige setting!

Informatief

We behandelen weetjes, leuke feitjes en grappige informatie. Zo wordt jullie Spanje kennis misschien nog een beetje uitgebreider. 

Origineel

Met een grotere groep is het soms lastig om een originele en toch leuke activiteit te plannen. Met een pub quiz zit je gezellig bij elkaar en onder het genot van een hapje en drankje. Op deze manier kom je toch verrassende verhalen en tips te weten terwijl je in de kroeg zit. 

Praktische informatie

Prijs per persoon: €39,00
Starttijd: In overleg 
Locatie: gezellige bruine kroeg in Valencia
Duur: ca. 1,5 uur
Inclusief: 3 drankjes, 2 hapjes, Nederlandstalige quizmaster, spelbenodigdheden en een prijs voor het winnende team.

Overig

  • De pubquiz kun je reserveren vanaf 10 personen. Ben je met een kleiner groepje dan 10 personen maar wil je toch graag een pub quiz doen? Informeer dan naar de mogelijkheden en prijzen.
  • Gepersonaliseerde vragen kunnen op aanvraag toegevoegd worden
  • Er kan een voorkeur worden doorgegeven voor onderwerpen (Bv: sport, cultuur, Spaanse bedrijven). 

Hoe boek je de Los Gezelligitos Pubquiz van Verrassend Valencia?


Tips