CAC Route

Onderwerpen

Wanneer je naar Valencia komt, zal je vast en zeker de Ciudad de las Artes y las Ciencias (de Stad van Kunst en Wetenschap) bezoeken. De zes indrukwekkende gebouwen zijn een paar van de meesterwerken van de Valenciaanse Santiago Calatrava. Leuk om de gebouwen te bekijken, maar nóg leuker is om ook de verhalen achter de gebouwen te ontdekken en achter de bijzondere en unieke weetjes te komen… Dat kan in de digitale CAC Route van Verrassend Valencia!

Wat is de CAC Route?

De CAC Route is een ruim 90 pagina tellend PDF document over de Stad van Kunst en Wetenschap. De route kun je op je smartphone, tablet of e-reader zetten en zo gemakkelijk meenemen naar Valencia. In de route wandel je langs de zes gebouwen, Calatrava’s bruggen en de mooiste fotospots. Bij elke stop ontvang je veel informatie over de geschiedenis, de gebruikte materialen, het doel en unieke weetjes. Dit wordt allemaal geïllustreerd met mooie foto’s en handige plattegronden. In de route lees je ook informatie over Calatrava zelf en krijg je leuke weetjes en tips mee voor een hapje of drankje in de buurt van de Stad van Kunst en Wetenschap. Wanneer je de route hebt uitgewandeld, weet je van alles over de Ciudad de las Artes y las Ciencias!

Preview_CACRoute

Waarom?

Unieke informatie

De informatie in de route is met veel zorg samengesteld. Niet alleen kom je achter de achtergrond van de werken van Calatrava, ook krijg je veel bijzondere weetjes mee. Rondom de gebouwen staan geen informatieborden. Wanneer je niet met een tour meegaat, kom je dus eigenlijk niet achter de betekenis van de gebouwen (en bruggen). Met de CAC Route gebeurt dit wel!

Reisgids in miniformaat

Je hoeft geen zware reisgids mee te nemen om achter de unieke verhalen te komen. Je neemt de CAC Route mee op je smartphone, tablet of e-reader waardoor de gids als het ware gewichtsloos is. De route kun je zonder internetverbinding gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld voor het L’Hemisfèric zitten en tegelijkertijd de achtergrondinformatie lezen… of in het vliegtuig je alvast voorbereiden op het bezoek aan de Stad van Kunst en Wetenschap.

Handige tips

Of je nu op zoek bent naar een low budget take away spot in de buurt om vervolgens rondom deze gave gebouwen te picknicken of wil dineren op Michelin sterrenniveau met spectaculair uitzicht… Heel veel handige tips vind je in deze route.

Prijs

€ 7,50

Wist je dat…

  • Je in de gebouwen ook bijzondere vormen kunt zien?
  • Sommige delen van bepaalde gebouwen kunnen bewegen?
  • Er regelmatig gratis openluchtconcerten plaatsvinden “op het water”?
  • Je in de zomermaanden tot in de vroege uurtjes een dansje kunt doen in de openluchtdiscotheek?
  • In de avond de wind vaak gaat liggen, het water dan een spiegel wordt en er dan hele mooie fotomomenten zijn?

Praktische informatie

De digitale CAC Route is in principe gemaakt om op een smartphone, tablet of e-reader gelezen te worden. Mocht je de gids willen uitprinten, houd er dan rekening mee dat het ruim 90 pagina’s zijn en dat de pagina’s veel kleur en foto’s bevatten.

Ben je van plan de route op een smartphone, tablet of e-reader te lezen? Gebruik dan de volgende programma’s en/of apps om de CAC Route in de beste kwaliteit te bekijken:
iOS: iBooks (staat standaard op je smartphone of tablet)
Android: Adobe Reader
Windows Phone: Adobe Reader
E-readers: Adobe Digital Editions

Bestellen & betalen

In de webshop

In de Verrassend Valencia webshop kan je de route heel gemakkelijk bestellen. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na betaling ontvang je direct een bevestigingsmail in je inbox met daarin de downloadlink. Tip: kijk na betaling ook even in je spambox wanneer je niet direct de bevestigingsmail hebt ontvangen!