Cultuur historische wandelroute

Onderwerpen

Ontdek het centrum van Valencia met deze unieke cultuur historische wandelroute. Vind jij het ook leuk om de cultuur en historie van een stad te ontdekken aan de hand van een wandeling? Dan is de digitale cultuur historische wandelroute van Verrassend Valencia, samengesteld door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk, zeker een aanrader (PDF 45 pagina’s)!

Wat houdt de cultuur historische wandelroute in?

Voor de cultuurhistorische wandeling van Verrassend Valencia heb je geen gids nodig, je kunt de route zelf volgen. Indien je deze wandelroute (25 pagina’s in pdf) bestelt via Verrassend Valencia dan sturen we je deze per mail toe. Je kunt de route dan vervolgens uitprinten of op jouw tablet, mobiele telefoon of E-reader plaatsen. Je kunt bestellen via het ons contactformulier of direct via onze shop.

Indien je alleen de route volgt, zonder de bijbehorende achtergrond informatie te lezen en de bezienswaardigheden van binnen bewonderd, is de duur van de wandeling ongeveer twee uur.

Op deze pagina vind je ook een plattegrond van Google waarop de wandeling staat aangegeven. Je kunt deze door middel van bijvoorbeeld een smartphone met internetverbinding makkelijk volgen. Overigens is het niet noodzakelijk om deze plattegrond te gebruiken. De gehele route wordt duidelijk in woorden omschreven.

Waarom?

Wanneer je de Cultuurhistorische Wandelroute in PDF koopt profiteer je van een aantal voordelen, zo ontdek je Valencia nog beter!

Uniek

Er bestaat geen andere wandeling door het centrum van Valencia waar zoveel achtergrondinformatie over de verschillende bezienswaardigheden wordt gegeven in het Nederlands;

Leerzaam

Bij het merendeel van de wandelroutes wordt kort besproken in welk jaar een gebouw bijvoorbeeld is ontstaan en wie het heeft gebouwd. Bij onze wandelroute staan juist de cultuurhistorische achtergrond informatie over details van het gebouw, leuke weetjes, en mooie verhalen staan centraal bij deze wandeling. Je leert Valencia zo echt kennen.

Leuk

De beschrijvingen van de bezienswaardigheden zijn leuk om te lezen en er worden leuke en gezellige cafés voor een drankje en/of een hapje gedurende de route aangegeven;

Flexibel

Wil je de wandeling niet in één keer lopen? Dat kan, er zijn onderweg verschillende cafés aangegeven waar je een tussenstop kunt maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de wandeling op een later tijdstip of op een andere dag te hervatten.

Wat kost het?

Prijs: €7,50

Inclusief

  • Uitgebreide beschrijving van vele bezienswaardigheden in het centrum van Valencia, samengesteld door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk;
  • Verrassende tips voor een drankje en/of hapje tijdens de wandeling;
  • Een aantal mooie foto’s ter illustratie.

Vragen over de Cultuurhistorische wandelroute of over de routes in het algemeen? Kijk dan even bij de meestgestelde vragen!

cultuurhistorisch Valencia route

Hoe kun je de route bestellen en betalen?

Bestel via onze shop

De route kan besteld worden via onze shop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na betaling krijg je direct de route in je mailbox.

Contactformulier