Flamenco workshop

Spanje kent veel bijzondere, warme en passievolle dansstijlen. Een voorbeeld hiervan is de flamenco. Lijkt het je leuk om deze dansstijl te leren met de charmante Lourdes in Valencia? Dat kan tijdens de privé flamenco workshop van Verrassend Valencia!

Wat

Flamenco komt oorspronkelijk uit het zuidelijke deel van Spanje, voornamelijk de regio Andalusië. Later zijn er meer Spaanse provincies en regio’s geweest die van invloed zijn geweest op de flamenco. Ook verschillende volken, waaronder de Moren en zigeuners, hebben invloed gehad op de ontwikkeling van flamenco. Naast flamenco zang en muzikale begeleiding is er de gelijknamige dans. Flamenco is een redelijk gecompliceerde dans, vanwege onder andere de emoties die hier worden geuit. Indien je graag een indruk zou willen krijgen van flamencodans, dan is deze workshop van de Spaanse Lourdes zeker een aanrader.

Praktische informatie

Activiteit: privé flamenco workshop
Duur: 1 uur workshop
Prijs per persoon: afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem hiervoor contact op met Verrassend Valencia.

Voorproefje flamenco door Lourdes

Overig

– Een flamenco workshop kan worden geboekt vanaf 6 deelnemers;
– Het is een privé workshop;
– Wil je nu echt met minder deelnemers de workshop volgen? Dan kun je contact opnemen met Verrassend Valencia voor de mogelijkheden

Hoe kun je een flamenco workshop boeken?

– E-mail: info@verrassendvalencia.nl
– Telefoon: (0034) 644384403
– Onderstaand contactformulier

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

10 COMMENTS

 1. Marlies
  februari 05, 2019 07:34 Beantwoorden

  Het was een fantastische workshop, Lourdes was zo’n enthousiaste dame dat we er onmiddellijk veel zin in hadden! We hebben er echt van genoten, het was voor iedereen een fijne ervaring.

 2. Natascha
  maart 28, 2017 12:46 Beantwoorden

  Voor het vrijgezellenweekend van mijn zusje in Valencia hadden wij als verrassing de flamencoworkshop geboekt. We hebben het allemaal top naar ons zin gehad, muchos gracias Lourdes!

 3. Felicia (en groep Floras)
  augustus 12, 2016 12:21 Beantwoorden

  Wij hebben met onze jaarclub de flamenco workshop met aansluitend lunch gedaan. Ik moet zeggen, we hebben super genoten! Lourdes is zó enthousiast en dat nam onze groep van 18 meiden helemaal mee. En de paella, mmmm ik wou dat we die hier ook hadden!

 4. Mildret
  april 12, 2016 21:03 Beantwoorden

  Afgelopen week waren wij met het bedrijf naar Valencia en de flamenco workshop was een van de onderdelen van ons programma. Wat hebben we gelachen! We hebben hierna ook paella gegeten bij het restaurant, echt super lekker. Zeker een aanrader

 5. Pamela & familie
  april 24, 2015 16:50 Beantwoorden

  Wat was de workshop van Lourdes leuk!!! Wij waren met onze familie in Valencia vanwege het 50-jarige huwelijk van mijn ouders en deze workshop was echt de kers op de taart. Bedankt Lourdes!

 6. Michelle & Sean
  oktober 19, 2014 15:22 Beantwoorden

  Één woord: FANTASTISCH! de workshop was onwijs leuk en eht eten erg lekker.

  Groetjes,
  Michelle & Sean

 7. Mariette
  mei 29, 2012 10:03 Beantwoorden

  Dit is ze dan Lourdes, de prachtige temperamentvolle flamenco lerares. Met haar gebroken spaans engelse accent stal ze onze harten meteen. Wat was het geweldig leuk deze workshop. We hebben vreselijk gelachen om onze eigen capriolen om ook maar een klein beetje zo te kunnen dansen zoals Lourdes ons voor deed. De danspassen hebben we tijdens de rest van onze trip in Valencia nog regelmatig doorgenomen en soms midden op straat nog even geprobeerd!!!! Geweldig bedankt dat Verrassend Valencia dit mogelijk maakt!!!
  groetjes de Jonge Blommen

 8. Fam. van Rijn
  mei 03, 2011 13:56 Beantwoorden

  Met 5 (schoon)zusjes naar Valencia gaan, een heerlijke tijd beleven en dan ook nog een flamencoworkshop kado krijgen van een schoonzusje… Dat was al geweldig. We werden voorgesteld aan Lourdes, een mooie fanatieke spaanse dame die ons in een dik uur tijd wat wilde leren: we hebben het zowaar op de film en het was heeel erg leuk om te doen. Op die manier krijg je het spaanse gevoel nóg meer te pakken. Bepaalde muzieknoten blijven nog wekenlang in het hoofd achter, maar dat is alleen maar mooi: nagenieten van een mooi lang weekend Valencia. Olé !

 9. tanja
  februari 26, 2011 16:26 Beantwoorden

  We waren met 6 collega’s/vriendinnen die tot een dag van tevoren onwetend waren over de workshop. De verrassing was groot en het was enorm leuk om mee te maken. Een groot succes! Lourdes deed het geweldig dus we zien dit echt als een aanrader tijdens het verblijf in Valencia, het maakt het plaatje compleet!

 10. Susan
  november 28, 2010 11:55 Beantwoorden

  Dankjulliewel voor de leuke Salsa workshop. We hebben niet alleen lekker gedanst, maar ook enorm gelachen!! Volgende keer willen we graag de Flamenco workshop proberen.

Laat een review achter