Yoga of sup yoga

Onderwerpen

Op zoek naar leuke activiteiten voor groepen in Valencia? Wat dacht je van een privé yogales in het Turia park of op het strand? Of van een sup yoga les? Verrassend Valencia biedt het allebei aan! Beiden zijn topactiviteiten om een beetje sportief bezig te zijn, maar ook zeer geschikt als teambuilding activiteit tijdens bijvoorbeeld je bedrijfsuitje. 

Yogales voor groepen

Kan jouw lichaam wel wat extra aandacht gebruiken of lijkt het je leuk om met je groep(je) in Valencia een sportieve activiteit te doen? Neem dan deel aan een privé yogales in het Turia park of op het strand. De lessen worden gegeven door de Nederlandse Sterre. Zij biedt o.a. Power Yoga, Ashtanga Yoga en Yin Yoga aan. De les wordt aangepast aan jullie niveau, dus ook voor mensen die nog nooit yoga hebben gedaan, is dit een geschikte activiteit. Daarnaast kunnen jullie zelf een doel aangeven. Willen jullie bijvoorbeeld leren om op je hoofd te staan, je spieren stretchen en lekker ontspannen of juist even flink zweten. Sterre biedt jullie de juiste begeleiding! 

Praktische informatie

Activiteit: Privé yogales
Duur: 1 uur
Aantal personen: minimaal 4, maximaal 30 personen
Prijs per persoon: vanaf €20,00 per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: Turia park, strand of een andere locatie naar keuze
Goed om te weten: neem een yogamatje of strandlaken mee! 

Sup yoga

Op zoek naar een originele, gezonde, zomerse activiteit? Probeer eens yoga op een paddle surf board. Plezier en spierpijn gegarandeerd en tussendoor kun je af en toe lekker even in het water plonsen. De lessen vinden plaats in de haven van Valencia, naast Playa de Malvarossa en zijn toegankelijk voor alle niveaus.

Praktische info

Activiteit: Privé sup yoga
Duur: 1 uur
Aantal personen: minimaal 6, maximaal 16 personen
Prijs per persoon: €35,00 per persoon
Locatie: in de haven van Valencia, naast Playa de Malvarossa
Goed om te weten: het kan voorkomen dat je in het water valt, dus het dragen van zwemkleding of (lichte) sportkleding wordt geadviseerd. De beste periode voor SUP yoga is van juni t/m september.

Hoe kun je de (sup) yoga les boeken?

Mail ons: info@verrassendvalencia.nl
Bel/app ons: (0034) 613 281 461
Vul onderstaand contactformulier in:


Op zoek naar nog meer (sportieve) activiteiten voor je groep(je) in Valencia? Neem eens een kijkje op onze pagina met groepsactiviteiten. Of stuur ons een berichtje, we denken graag met je mee.