Overig

Onderwerpen

Op deze pagina staat een overzicht van overige belangrijke pagina’s die op Verrassend Valencia zijn te vinden en meer informatie over Verrassend Valencia.

Idee

Verrassend Valencia biedt heel veel informatie, maar ook tours, workshops, proeverijen en andere activiteiten. Het idee achter Verrassend Valencia is om iedereen echt een indruk te geven van de diversiteit en de verrassende aspecten in deze gezellige stad.

Locals

Om goed op de hoogte te zijn van wat voor restaurants, tapasbars er bijkomen en welke er verdwijnen, is het van belang om er te wonen. Maar alleen er wonen is niet genoeg om op de hoogte te blijven van wat er komt en verdwijnt. De kwaliteit van de producten in een tapasbar kan veranderen, net als de service, vriendelijkheid van het personeel, maar ook het aanbod van een winkel. Daarom gaan we zelf regelmatig langs winkels, tapasbars, restaurants en andere zaken om dit te ervaren.

Over Verrassend Valencia

Sinds 2008 wonen de Nederlandse Bas en Roos in Valencia, Spanje. Zij merkten dat informatie in reisgidsen en op internet over de stad en de activiteiten erg verouderd was. Soms waren restaurants zelfs al gesloten! Daarom besloten de twee in 2009 Verrassend Valencia op te starten, een website met lokale tips die up to date gehouden worden. Meer weten over Verrassend Valencia of Bas en Roos? Kijk dan op deze pagina.

Tours

Zoals hierboven beschreven, organiseert Verrassend Valencia ook tours, workshops, proeverijen en andere activiteiten. Voorbeelden zijn de privétours, paellaworkshops, flamencoworkshops en tapastours. Om een idee te krijgen wat Verrassend Valencia nog meer aanbiedt, kun je op de volgende pagina kijken.

Digitale routes en gidsen

Vind je het fijn om Valencia op eigen gelegenheid te ontdekken, niet afhankelijk te zijn van een groep, maar wel heel veel informatie en leuke tips te ontvangen? Dan is een digitale route echt iets voor jou. In dit PDF bestand is een wandel- of fietsroute voor jou uitgestippeld. Met een routebeschrijving en plattegrond ontdek je in eigen tempo Valencia. Bij elke route worden veel leuke winkel- en restauranttips meegegeven. Daarnaast biedt Verrassend Valencia ook gidsen aan. Dit zijn themadocumenten, bijvoorbeeld over het feest Las Fallas en de heilige week Semana Santa. In een gids vind je een actueel programma, veel achtergrondinformatie en natuurlijk leuke restaurant- en winkeltips. Kijk hier voor een overzicht van alle routes en gidsen.

Vragen over routes en gidsen?

Is iets niet helemaal duidelijk over de Verrassend Valencia Routes & Gidsen? Kijk dan eerst even op de FAQ pagina (Frequently Asked Questions). Staat jouw vraag hier niet tussen. Kijk dan even op de contact pagina.

Indeling op thema

De website van Verrassend Valencia is in thema’s ingericht. De eerste twee thema’s zijn al benoemd: Tours & Routes. Bij Slaap lekker vind je de accommodaties die Verrassend Valencia je aanraadt. Dit zijn onder andere hotels, vakantiehuizen en campings. Snuif cultuur geeft je een indruk welke bezienswaardigheden er allemaal in en buiten Valencia te vinden zijn. Bij Ga uit zijn restaurants, barretjes, cafees etc. opgenomen. Daarnaast wordt het nachtleven van Valencia toegelicht en alles wat je op een avondje uit kan doen. Meer weten over de feestdagen en evenementen die in Valencia plaatsvinden? Kijk dan bij Beleef. Tot slot vind je onder Handig alle informatie dat je nodig hebt om je reis naar Valencia compleet te maken. Voorbeelden zijn parkeren, rolstoelvriendelijkheid, op vakantie met de kids en WIFI spots.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Verrassend Valencia zijn ook op onze website te vinden.

Sitemap

Als je graag een overzicht zou willen bekijken van alle pagina’s van de website, dan kun je een kijkje nemen op de sitemap.