Tandem huren

Onderwerpen

Valencia is een echte fietsstad. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een normale fiets te huren bij Verrassend Valencia. Maar als je op zoek bent naar iets anders, kun je ook een tandem huren! Hoe leuk is het om de stad samen te ontdekken op een tandem? Met een tandem kun je op een unieke en grappige manier de stad ontdekken. Je zit samen op de tandem, dit zorgt dus voor dubbel plezier! Hieronder kun je alle informatie vinden over deze orginele manier van de stad ontdekken!

Tandem reserveren?

Gebruik onderstaand reserveringsformulier!

E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 691 92 89 43
Stuur ons een WhatsApp berichtje (binnen openingstijden)
Stuur ons een WhatsApp berichtje (buiten openingstijden: tussen 14.00 en 16.30 uur en na 20.00 uur)


Prijzen en verschillende tandems

Bij Verrassend Valencia hebben we twee verschillende soorten tandems. Dus of je Valencia nou bezoekt met een gezin, met een vriend(in) of met een familielid, er zal vast wel een geschikte optie zijn!

Gewone tandem

Ben jij altijd op zoek naar activiteiten die niet voor de hand zijn weggelegd? Dan is Valencia ontdekken per tandem een aanrader! Met de tandems kun je samen met een vriend, partner of familielid de stad op een bijzondere en leuke manier ontdekken. Onze duo tandems zijn van het merk Azor, uit Nederland.

Tarieven:
4 uur – €20,00
8 uur – €25,00
24 uur – €30,00
2 t/m 3 dagen – €24,00 p/d
vanaf 4 dagen – €20,00 p/d

Familie tandem

Als jullie kids graag zelf willen fietsen door de stad, maar jullie het zelf nog wat spannend vinden in een drukke en onbekende stad, is de familie tandem huren een goede optie! De familie tandem, die ook wel bekendstaat als Onderwaterfiets XL, is een veilige en goede oplossing die voor veel plezier zal zorgen. Op de familietandem is er plek voor drie personen! We raden het aan om twee kinderen (het liefst tussen de 3,5 en 7 jaar) op de voorste twee zitplekken te plaatsen. Dan kan de ouder op het achterste zadel plaatsnemen en goed het overzicht bewaren. Wat goed is om te weten, is dat je alleen kunt sturen als je op het achterste zadel zit. Zo kun je op een veilige en blitse manier de stad ontdekken.

Tarieven:
4 uur – €35,00
8 uur – €45,00
24 uur – €47,50
2 t/m 3 dagen – €37,50 p/d
vanaf 4 dagen – €35,00 p/d

Belangrijk! De borg van het huren van de tandem bedraagt 100 euro.

Digitale fietsroute

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf op pad te gaan, maar wist je dat je bij Verrassend Valencia ook een digitale fietsroute kunt kopen? Op deze manier kun je de stad op eigen tempo ontdekken, maar zie je wel gelijk een hoop highlights van de stad! Voorbeelden hiervan zijn het Turia Park en de gezellige en artistieke wijk Ruzafa. Je kunt de route zowel op je telefoon als e- reader downloaden. De digitale fietsroute bestaat uit een route van 7,5 kilometer. Deze eindigt bij het iconische Ciudad de las Artes y las Ciencias. Als je hierna nog zin hebt om nog meer van de stad te bewonderen, dan kun je ervoor kiezen om het tweede deel van de route te fietsen. Deze gaat richting het strand. Je kunt de fietsroute hier bestellen.

Praktische informatie

Locatie:
Verrassend Valencia Tours & Bike Rental Shop
Carrer de Cuba 34
46006 Valencia

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 09.30-14.00 uur en 16.30-20.00 uur
Let op! 25 december en 1 januari zijn wij gesloten.

Contact
E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 691 92 89 43
Stuur ons een Whatsapp berichtje (binnen openingstijden)
Stuur ons een Whatsapp berichtje (buiten openingstijden: tussen 14.00 uur en 16.30 uur en na 20.00 uur)

Tips!

  • Als je na het fietsen van de digitale route zin hebt in een verfrissend drankje neem dan een kijkje op deze pagina!
  • Klinkt een tandem jou toch iets te gek? Dan kan je ook een normale fiets huren, reserveer ze via deze pagina.