Paella workshop

Paella komt oorspronkelijk uit Valencia. De Paella Valenciana is een authentieke paella uit de streek. Lijkt het je leuk om te leren hoe je deze paella zelf kunt maken? Dit kan tijdens de Verrassend Valencia kookworkshop paella maken in een gezellige tuin van een Spaans buitenhuis.

Wat

Tijdens de paella workshop leer je hoe de Paella Valenciana wordt bereid, traditioneel op houtskool! In de meeste restaurants wordt paella bereid op gas. Het verschil tussen paella op houtskool en gas is echter duidelijk te proeven. Tevens maak je tijdens de workshop kennis met typisch Spaanse hapjes en een Valenciaans dessert.

Voor veel Valencianen is het traditie om een keer per week buiten de stad, op het platteland een Paella Valenciana op hout te bereiden. Met deze traditie en alles wat daarbij hoort, willen we je graag kennis laten maken.

Waar

De locatie is vlakbij de Ciudad de las Artes y las Ciencias gelegen. Het leuke van deze locatie is dat deze op het platteland is gelegen op slechts tien minuten lopen van de Stad van Kunst en Wetenschap. Een klein stukje platteland in de stad; echt een ideale locatie waar de Valencianen zelf ook het liefst hun paella bereiden.

Kosten

Activiteit: paella workshop
Prijs: afhankelijk van het aantal deelnemers
Duur: 3,5 uur
Let op! De paella workshop kan vanaf minimaal 20 personen geboekt worden.

Inclusief:

– Paella workshop in het Engels van een Valenciaanse local
– Traditioneel Valenciaanse lunch (met onder andere Spaanse hapjes, traditionele Paella Valenciana, Valenciaans dessert en koffie)
– Tijdens de workshop en lunch open bar met bier, tinto de verano (soort sangria), rode/witte wijn en water
– Klein buitenbad
– Heren- en dameskleedruimte
– In de winter kan de paella genuttigd worden bij de open haard

Exclusief

– Drankjes na de lunch (onder andere mixdrankjes en cocktails)

Waarom

– Unieke locatie
– Super ervaring
– Authentieke manier van het bereiden van paella op hout

Overig

Een paella workshop kan worden geboekt vanaf 20 personen. Houd er rekening mee dat de workshop meestal door grotere groepen geboekt wordt en het echt een speciale ervaring is. De workshops kan voor grote families geboekt worden, maar ook voor bedrijven en scholen.

Hoe kunt u een paella workshop boeken?

– E-mail: info@verrassendvalencia.nl
– Telefoon: (0034) 644384403
– Onderstaand contactformulier

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

7 COMMENTS

 1. Claudia & Family
  juli 13, 2019 11:58 Beantwoorden

  Wat hebben we een gezellige middag met Pablo gehad en wat hebben die Valencianen dat toch goed bedacht om op zondag lekker lang met elkaar te koken en eten. Volgend weekend maken we bij mijn ouders een hopelijk net zo´n lekkere paela als bij Pablo. We hebben ook een zak bomba rijst meegev¡nomen

 2. Anja
  maart 08, 2018 10:45 Beantwoorden

  Samen met mijn jaarclub hebben we een echte Valenciaanse paella leren maken van Pablo. Echt een gastronomische ervaring! Pablo vertelt alles super enthousiast en de zelfgemaakte paella was echt verrukkelijk. En ook erg leuk om te zien hoe dit typisch Valenciaanse gerecht wordt bereid. Aanrader!

 3. Carolina (16-10-2017)
  oktober 20, 2017 17:04 Beantwoorden

  Afgelopen week zijn wij met ons bedrijf in Valencia geweest en bij Verrassend Valencia de paëllaworkshop geboekt. De locatie is uniek, wij hadden echt geen idee dat zo net buiten de stad al het platteland is. De workshop word vol enthousiasme gegeven! Een paar uit onze groep hadden al een dag eerder paëlla gegeten, maar de paëlla van de workshop vonden zij véél smakelijker. We hebben genoten, bedankt!

 4. merijn
  augustus 22, 2017 18:33 Beantwoorden

  Pablo was een fijne gastheer en wat een bijzondere locatie, in zijn eigen tuin tussen de tomaten, artisjokken en kippen. Een hele ontspannen sfeer en de paela was overheerlijk. We gaan binnenkort een valenciaanse paella maken tijdens ons familieweekend, hopelijk wordt het net zo lekker.

 5. Stijn Nieuwendijk
  oktober 14, 2013 15:04 Beantwoorden

  Ontzettend leuk: de plek, de sfeer, de chef. En verschrikkelijk lekkere paella. De enige echte Paella Valenciana.

 6. Sander - Venlo
  juni 06, 2012 18:36 Beantwoorden

  Met groep van 15 personen de Paella workshop gedaan. We hebben ons meer dan uitstekend geamuseerd. Een leuke mix van gezelligheid, lekker relaxen en heerlijk eten en drinken!

 7. Sylvia
  april 07, 2011 09:53 Beantwoorden

  We vonden de Paella workshop erg leuk en we hebben een hele gezellige middag gehad. We gaan de Paella workshop van Pedro zeker aanraden bij vrienden.

Laat een review achter