Wandelroute Ruzafa & Canovas

bestel-banner-750
Ontdek de artistieke wijk Ruzafa en de hippe wijk Canovas tijdens een verrassende wandelroute. Verhalen achter kleine boetiekjes, gave concepten, bijzondere details, populaire restaurants, minder bekende bezienswaardigheden, gezellige barretjes, een kroegentochtje en nog veel meer leuks kom je tegen tijdens deze wandelroute (PDF, 42 pagina’s).

bestel-hier-button

Wat?

In L’Eixample vind je de artistieke, alternatieve en creatieve wijk Ruzafa en de hippe en trendy wijk Canovas.
Ruzafa is een wijk met veel kunstenaars, vintage winkels, knusse barretjes, regelmatig livemuziek, boekencafés en restaurants met vernieuwende concepten.
Canovas is een wijk waar je veel restaurants, delicatessen winkels en luxe boetiekjes vindt.

Tijdens deze wandelroute (PDF) krijg je echt een indruk van deze wijken, kom je meer te weten over de gezelligste plekken en krijg je veel leuke tips mee.

Quoteruzafa

EXTRA: Lijkt het je leuk om een paar kroegen te ontdekken in de alternatieve wijk Ruzafa? Bijgevoegd vind je ook nog een gezellig kroegentochtje.

RuzafaCanovasPNL
Kijk hier voor een gratis preview!

Je kunt onze wandelroute via ons contactformulier bestellen of je kan naar onze onze shop gaan en daar de wandelroute bestellen en meteen betalen.

Waarom?

Tips

Tijdens de wandelroute kom je langs verschillende, onder de Valencianen, populaire restaurants en barretjes. Als je deze wandelroute aan het begin van je verblijf volgt, dan heb je direct een idee van de leukste spots.

Verrassend

Laat je verrassen door de verhalen achter de boetiekjes, minder bekende bezienswaardigheden, bijzondere details, unieke barretjes en vriendelijke lokale bewoners.

Flexibel

De wandelroute kun je natuurlijk volgen op je eigen tempo en als je gezellig ergens blijft hangen dan kun je altijd op een ander moment verder gaan met de wandelroute. Verder kun je ook gewoon lekker door de gids bladeren en een gezellig café, populair restaurant of uniek boetiekje opzoeken.

Up to date

Niet alle reisgidsen zijn helaas altijd even up-to-date. Het fijne van deze digitale wandelroute is dat we de veranderingen goed bijhouden en regelmatig updaten.

RuzafaCanovasCNL

Prijs

€ 7,50
bestel-hier-button-links

Inclusief

– Originele vormgeving, veel mooie foto’s en leuke weetjes en verhalen;
– Veel gezellige cafés, barretjes en restaurants voor tussenstops;
– Minder bekende boetiekjes & bezienswaardigheden, verrassende concepten;
– Kroegentochtje door de alternatieve en creatieve wijk Ruzafa.

Tips

– Je kunt deze route ook als privetour boeken. Kijk voor meer informatie op de volgende pagina.
– Heb je een vraag over de Wandelroute Ruzafa & Canovas of heb je een vraag over de andere routes en/of gidsen van Verrassend Valencia? Kijk dan bij de meestgestelde vragen!

QuoteRuzafa2

Hoe kun je de Wandelroute Ruzafa & Canovas verkrijgen?

Bestel in onze shop

De route kan besteld worden in onze shop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na betaling krijg je binnen enkele minuten de wandelroute in je mailbox.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

2 COMMENTS

  1. Anniek Landers
    april 25, 2014 10:49 Beantwoorden

    Ik had nog nooit een tour gekocht voor tijdens mijn vakantie, maar ik ben blij dat ik het een keer gedaan heb. Dankzij de wandelroute heb ik een hele leuke shopmiddag met mijn vriendinnen gehad in een wijk waar ik normaal niet geweest zou zijn. De route is ook handig gewoon als reisgidsje, we zijn nog twee keer `s avonds teruggegaan naar een restaurant en een terrasje.

  2. Stephanie Cops
    maart 17, 2014 15:35 Beantwoorden

    Vorige week was ik met mijn vriend op citytrip in Valencia. We kenden de stad helemaal niet dus hadden we besloten om de wandelroute van Ruzafa & Canovas te kopen. Dankzij deze wandelroute moesten we niet zelf de leuke tentjes en de belangrijkste bezienswaardigheden opzoeken. We waren onmiddellijk blij met onze aankoop want in de wandelroute staat werkelijk alles wat we ook maar wouden weten op onze tocht door de wijken. Door de leuke tips hebben we echt een leuke dag gehad en super lekker gegeten. Zeker een aanradertje!

Laat een review achter