Tapasroute

Onderwerpen

Naast paella kun je in Valencia uiteraard ook genieten van vele soorten tapas. Ben je op zoek naar een tapasroute? Lees dan snel verder. Op een terrasje met een glas cava, Tinto de Verano of lokaal biertje genieten van heerlijke, diverse Spaanse hapjes. Krijg je al trek? We hebben de lekkerste restaurants en bars voor je uitgestippeld in deze 3 tapasroutes (PDF, 14 pagina’s).

Tapasgids

In Valencia zijn er veel tapasrestaurants en tapasbars. Het is alleen wel net weten waar de lekkerste en gezelligste plekken zijn. En het liefste ook juist de authentieke en populaire plekken waar de Valencianen gaan eten. Met deze 3 tapasroutes ontdek je onze favoriete eetgelegenheden in maar liefst drie verschillende, karakteristieke wijken in Valencia:

Canovas: een hippe en trendy wijk met veel bars, restaurants en boetiekjes.
Centrum: het oude centrum biedt een afwisseling van prachtige bezienswaardigheden, knusse straatjes en een groot aanbod aan winkels, restaurants en bars.
Ruzafa: een artistieke, creatieve, ‘upcoming’ wijk met veel barretjes, restaurants en vernieuwende concepten.

Waarom

3 tapasroutes

Ontdek je graag de gastronomische diversiteit op tapas gebied van drie gezellige en bijzondere wijken in Valencia? Dan is het zeker een aanrader om alle 3 de tapasroutes te volgen.

Tips

We geven je met deze mini-eetgids niet alleen tips voor de beste tapasbars en -restaurants. We geven je ook gelijk wat lekkere suggesties van de kaart mee, mocht je zelf geen keuze kunnen of willen maken!

Verrassend

We verrassen je graag met bijzondere, authentieke en hippe tapastentjes en bijhorende verhalen of weetjes.

Flexibel

Met deze route kun je je dag(en) in Valencia lekker helemaal zelf inrichten. Je kunt verschillende tapasbars achter elkaar aandoen en bij iedere plek één of twee tapas eten. Of je verspreidt de restaurants over meerdere dagen. Net waar je zin in hebt!

Praktisch

Je kunt de PDF makkelijk op je smartphone of tablet zetten. Bij ieder restaurant worden de locatie en openingstijden vermeld.

Up to date

Voor deze digitale tapasroute houden we de veranderingen goed bij. We updaten het PDF-document dan ook regelmatig.

Prijs

€7,50

Inclusief

  • Drie tapasroutes met plattegronden;
  • Originele vormgeving, mooie foto’s, leuke weetjes en tapas-suggesties;
  • Een klein woordje Spaans om al die heerlijke tapas te kunnen bestellen.

Tips

  • Je kunt een tapastour ook als privé-tour boeken. Kijk voor meer informatie op de pagina Tapastours.
  • Wil je de drie wijken op één dag aandoen, dan kan het handig zijn om een fiets te huren. We helpen je daar graag bij!
  • Heb je een vraag over de Tapasroute of heb je een vraag over de andere routes en/of gidsen van Verrassend Valencia? Kijk dan bij de meestgestelde vragen!

Hoe kun je deze tapasgids bestellen en betalen

De route kan besteld worden via onze shop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na betaling krijg je direct de Tapasroute in je mailbox.