Stage

Verrassend Valencia biedt stages aan. Handig om te onthouden is dat Verrassend Valencia onder Sprankelend Spanje valt. Behalve Valencia, krijg je dus ook veel mee van andere Spaanse bestemmingen. Op deze pagina lees je meer over Verrassend Valencia en over de verschillende stages die worden aangeboden.

Over Verrassend Valencia

Verrassend Valencia bestaat sinds 2009 en is een jonge en enthousiaste organisatie met grote passie voor de Spaanse en Valenciaanse cultuur en gastronomie. Verder biedt Verrassend Valencia de informatie en tours ook aan op de internationale markt onder de naam Once Upon a Bike.

Collagestage

Doel

Op een verrassende manier bezoekers Valencia te laten zien, proeven en voelen. We willen aan onze tours, excursies en workshops/activiteiten graag een verrassende draai geven. Vandaar de naam Verrassend Valencia. Mensen boeken bij ons niet alleen een ‘tour’, maar worden direct op de hoogte gebracht van mogelijk voor hen interessante evenementen, feesten, tentoonstellingen, festivals, restaurants. Ook willen we de bezoekers de mogelijkheid bieden om alles uit hun verblijf in Valencia te halen en dit zo verrassend en prettig mogelijk te laten verlopen. Daarom geven we mensen ook veel praktische tips mee. Prijzen veranderen, nieuwe winkels & restaurants ontstaan, andere winkels & restaurants verdwijnen en nog veel meer houden we in de gaten om een verblijf zo verrassend mogelijk te laten verlopen.

Marketing/Communicatie Stage bij Verrassend Valencia

Ben jij…

– Een enthousiaste student met minimaal HBO niveau
– Proactief en in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband te werken
– Creatief (qua ideeën, maar ook met Photoshop en/of InDesign) en beschik je over een flexibele instelling

Taakomschrijving

Het takenpakket zal onder andere bestaan uit:
– Nieuwe klanten werven
– Meewerken aan linkbuilding
– Informatie op de websites up to date houden
– Visueel aantrekkelijk maken van de websites met behulp van foto’s, icoontjes (in Photoshop, InDesign etc.)
– Schrijven van nieuwe content voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige website
– Meewerken bij het ontwikkelen van nieuwe tours, workshops en excursies
– Ontwikkelen en ontwerpen van promotiemateriaal met Photoshop, onder andere banners
– Verhogen van naamsbekendheid
– Social media up to date houden
– Ontwikkelen van creatieve ideeën om de communicatie via social media te verbeteren
– Onderzoeken van verschillen tools om efficiënter te werken
– Deelname aan brainstormsessies
– Ontwikkelen van nieuwe projecten

Start stageperiode

Februari 2019

Minimale stageperiode

20 weken

Toerisme stage bij Verrassend Valencia

Ben jij…

– Een enthousiaste student met minimaal MBO niveau; richting Toerisme / Communicatie / Hospitality
– Communicatief sterk (zowel persoonlijk als schriftelijk);
– Proactief en in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband te werken;
– Flexibel ingesteld wat betreft werktijden en taken;
– Ervaren in het spreken van meerdere talen (geen pré, wel voorkeur)

Taakomschrijving

Het takenpakket zal onder andere bestaan uit:
– Sales en aftersales: o.a. verhuur van fietsen en verkoop van fietstours
– Marketing: meedenken over nieuwe verdienmodellen, stijging van de verkoop in de winkel (upselling, cross-selling), etc.;
– Coördinatie, planning en promotie van fietstours
– Reserveringen aannemen en doorvoeren m.b.v. het reserveringssysteem
– Klantcontact per telefoon, e-mail en face-to-face
– Mede-organiseren van kleine evenementen zoals proeverijen
– Schrijven van content voor onze verschillende websites
– Strategie bedenken om onze merken via social media te promoten
– Lijst opstellen en contacteren van bloggers, vloggers en andere influencers
– Linkbuilding voor Once Upon a Bike

Start stageperiode

September 2018

Minimale stageperiode

10 weken

Verrassend Valencia biedt

Helaas geen stagevergoeding, maar wel:
– Professionele en persoonlijke begeleiding;
– Een diversiteit aan werkzaamheden;
– Workshops en trainingen op het gebied van o.a. content schrijven, SEO en Adobe programma’s;
– Een zonnige en gezellige stad in Spanje als werkplek;
– Kennismaking met een onderdeel van de toeristische sector in Spanje;
– Eventuele stageopdracht in overleg.

Extra

Verrassend Valencia valt onder de B.V. Excithings S.L. Onder deze B.V. vallen ook onder andere Sprankelend Spanje, 2beoptimized en de ‘Vertrek naar’ websites. Naast een vast team werkt Verrassend Valencia ook met verschillende freelancers, flexwerkers en andere zelfstandige ondernemers op regelmatige basis.

Contactgegevens

Eigenaar: Roos Oudemans
Locatie: Valencia (Spanje)
E-mail: info@verrassendvalencia.nl
Website: www.verrassendvalencia.nl

Ervaringen van stagiaires

Stagiaire Mathilde Kamp

Studie: International Communication & Media (Hogeschool Utrecht)
“Voor mijn studie International Communication & Media heb ik van februari tot juli 2013 stage gelopen bij Verrassend Valencia. En wat heb ik een geweldige tijd gehad! Vanaf dag 1 voelde ik me meteen helemaal thuis op kantoor. Er hing een gezellige en vooral motiverende werksfeer, waar natuurlijk af toe tijd was voor een babbeltje. Tijdens de vijf maanden van mijn stage heb ik ontzettend veel geleerd, de vele presentaties en workshops hebben hier zeker aan bij gedragen! Ook kreeg ik tijdens mijn stage veel eigen verantwoordelijkheden, zo heb ik zelf bijvoorbeeld een workshop gegeven, daarnaast mocht ik ook een spel bedenken (Foto safari). Ik vond het echt geweldig om voor Roos te werken! Ze staat altijd open voor nieuwe ideeën, en mijn mening werd zeer gewaardeerd. Bovendien is Valencia zelf ook een heerlijke stad om te wonen, veel feestjes, lekker weer en naast de gezellige Spanjaarden zijn er ook een heleboel andere internationale studenten. Ik had me geen betere stage plek kunnen wensen!”

Stagiaire Marije Fleur Voogd

Studie: European Studies (NHL)
“Verrassend Valencia.. Wat een toepasselijke naam voor dit bedrijf want wat heb ik hier een ongelooflijk verrassende/heerlijke tijd gehad!! Voordat ik aan mijn studie begon, wist ik al dat ik in mijn 3de jaar stage zou moeten lopen en eigenlijk wist ik ook al dat ik sowieso naar het buitenland wilde gaan. Tijdens het zoeken naar een stage kwam ik deze organisatie tegen en alleen de vacature en het skype gesprek met de enthousiaste Roos maakte me al enorm enthousiast. Eenmaal aangekomen bleek alles eigenlijk nóg leuker te zijn dan ik had verwacht/gehoopt! Vanaf de eerste minuut dat ik binnenliep, voelde ik me hier thuis. Ontzettend mooi kantoor, alleen maar gezellige/jonge collega’s en een fantastische ‘baas’! Naast dat je hier veel workshops krijgt en veel leert, heb je hier ook de tijd van je leven! Je kunt precies aangeven wat je graag wilt leren en wat je leuk vindt, Roos voelt dit zelf overigens ook erg goed aan. Ik wist bijvoorbeeld nog helemaal niets van linkbuilding (SEO) terwijl ik dit hartstikke leuk vond en ook echt uitdagende projecten heb mogen doen. Wanneer Roos met het idee kwam om een webshop te beginnen, werd ik razend enthousiast en heb ik eigenlijk alles mogen doen wat ik graag wilde doen en ook kon doen! Ik houd wel van een beetje afwisseling en daar zorgde Roos eigenlijk elke keer weer voor, het werk werd op deze manier ook nooit saai. Ik heb zelfs nog tapastours alleen mogen geven en ben vaak met Roos mee de hort op geweest, wat was dat genieten!! Eén ding is zeker en dat is dat ik snel weer terugkom in het mooie Valencia, een bezoekje aan het kantoor en vooral ook aan Roos zal dan zeker niet ontbreken!”

Stagiair Jelle Gabrielse

Studie: Communicatiewetenschap (Vrije Universiteit)
“In mijn laatste studiejaar voor mijn bachelor had ik de keuze om een minor te gaan volgen, of kreeg ik de kans om een leuke stage te zoeken. Ik wilde graag meer werkervaring op doen en heb altijd al een voorliefde voor Spanje gehad, dus de keuze was redelijk snel gemaakt. Al snel kwam ik bij ‘Verrassend Valencia’ terecht en wat een goede keuze is dit geweest. Bij de eerste binnenkomst kreeg ik een ontzettend warm welkom en er heerste een hele goede sfeer op de werkvloer. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens mijn stage. Elke keer als ik iets nieuws leerde, ging hier een workshop of presentatie aan vooraf en daarna mocht ik het zelf gaan doen. Ik heb onder andere leren linkbuilden, het schrijven van goede teksten en wat ik zelf erg leuk vind, is creatief bezig zijn. Er ging een wereld voor mij open nadat ik aan de slag mocht gaan met Photoshop, Illustrator en InDesign. Hetgeen wat ik het leukste aan de stage vond, was dat je na een tijd meer ruimte krijgt en kunt aangeven waar je interesses liggen. Hier wordt dan persoonlijk extra aandacht aan besteed en krijg je de tijd en ruimte om eigen ideeën uit te werken. Nadat ik had aangegeven dat het creatieve gedeelte mij erg aanspreekt, heb ik een nieuwe street art route en een kinderroute ontwikkeld waar alle aspecten van mijn stage in terugkomen. Al met al zorgde Roos en Bas (eigenaars van ‘Verrassend Valencia’ en ‘2beoptimized’), de stagewerkzaamheden, mijn collega’s en de stad voor een prachtige en leerzame stage in Valencia!”

Kijk hier voor meerdere ervaringen van stagiaires!

Comments are closed.