Toeristenbus

Ga je op vakantie naar Valencia? Met de toeristenbus kun je goed een indruk van de stad krijgen. Met jouw pas kun je op verschillende manieren en routes de stad bekijken. Je stapt op een bepaalde plek op en komt langs een selectie highlights van Valencia. Op deze pagina van Verrassend Valencia lees je meer over de toeristenbus, ook wel de Hop On Hop Off Bus genoemd.

Bus Turístic Valencia

Een hele leuke manier om een indruk te krijgen van de stad Valencia is door middel van de toeristenbus. Je kunt kiezen uit drie routes, namelijk de historische route, de maritieme route en de Albuferaroute. Albufera is een natuurpark dichtbij Valencia gelegen. De tour duurt 90 minuten, wanneer je nergens uitstapt. De tour is beschikbaar in acht talen en indien je een dagkaart (24 uur kaart) of 2 dagen kaart (48 uur kaart) koopt, kun je gedurende de betreffende tijd bij elke busstop in- of uitstappen om één van de highlights in Valencia te bekijken. Je herkent de Bus Turístic Valencia als de rode dubbeldekker.

Bestel je kaartjes van tevoren

Wil je graag direct kunnen instappen in de bus? Geen zin om uit te zoeken waar je precies de tickets kunt aanschaffen? Bestel dan voorafgaand aan je Valencia bezoek je tickets voor de toeristenbus/Hop On Hop Off Bus. Wanneer je van tevoren hier je tickets bestelt, worden deze naar je toegemaild en kun je gelijk de bus in. Het voordeel van het bestellen via deze website is, is dat je met alle bekende betaalmethodes kan betalen in het Nederlands.

Buskaart

Aan de routes zijn verschillende prijzen verbonden. De prijzen zijn niet slechts afhankelijk van het type route, maar de prijs is ook afhankelijk van of je een 24 uur of 48 uur buskaartje koopt en of je bijvoorbeeld met een groep reist in Valencia. Voor de actuele prijzen van de toeristenbus kun je kijken op Valencia Bus Turistic.

Een buskaartje kun je bij elk hotel in het centrum van Valencia kopen, maar ook bij de toeristeninformatie, in de ‘Tourist Bus’ of online op de website van Valencia Bus Turistic kan dit. Mocht je graag een kaartje voor de toeristenbus online willen bestellen, houd dan in gedachten dat het boekingssysteem alleen beschikbaar is in het Spaans.

Comments are closed.