Drankje & dansje

Hou jij wel van een drankje en een dansje? Dan ben je in Valencia op de goede plek! Gezellige barretjes, leuke cafés, live muziek, een avondje salsa, of je gouden keeltje laten horen tijdens een avondje karaoke? Valencia heeft het allemaal!

Bars

Gezellig een drankje doen in een van de vele barretjes in Valencia tijdens je bezoek? Dat is zeker een goed idee. Valencia kent vele leuke barretjes en met een beetje geluk hebben ze ook nog een terras en kan je heerlijk buiten zitten. Hou je bijvoorbeeld erg van boeken? Dan is Ubik cafe een leuke bar om naartoe te gaan. Dit boeken café heeft de hele wand vol staan met boeken, die je voor een prikkie kan kopen! Verder organiseren ze verschillende thema avonden en is er vaak live muziek. Hou je meer van een beetje artistiek? Dan is el Rojo ´the place to be´. Meer informatie over leuke barretjes vind je op de pagina bars.

Eten | Drinken | Uitgaan

Gastonomische liefhebbers, opgelet! In Valencia kan je volop genieten van lekker eten en drinken tot in de late uurtjes. De Spanjaarden houden namelijk erg van eten en dat zie je dan ook terug in de vele restaurantjes en barretjes. Van paella tot de lekkerste tapas. Ook als wijnliefhebber ben je in Valencia op het goede adres. De provincie beschikt over een wijnprovincie, met veel rode wijnen en cava. Ben je na het eten en drankjes doen nog niet uitgefeest, dan kan je nog even tot in de late uurtjes je dansmoves laten zien. Studentenkroegjes, jazzcafés, clubs.. en ga zo maar door! Meer informatie en handige tips vind je op de pagina Eten | drinken | uitgaan.

Cafés

Even wakker worden met een kopje koffie, of gewoon lekker even buiten de deur ontbijten. In een van de vele cafés in Valencia moet dit zeker lukken. Hou je wel een sterk bakkie, dan moet je gaan voor de café solo, een soort espresso. Hou je meer van iets zoeter, dan is een cafe con leche, koffie verkeerd, een goede optie. Op de pagina cafés vind je een paar leuke cafés waar je terecht kan voor een lekker kopje koffie, een ontbijtje of een kop thee.

Gay Valencia

Valencia heeft een steeds groter wordende gay community. In de stad zijn genoeg leuke hotspots, waar je je zeker zal vermaken! De wijken Ruzafa en El Carmen hebben de meeste gay uitgaansgelegenheden. Wil je weten waar al deze leuke barretjes en clubs zitten en zoek je nog een geschikt hotel of de leukste playas? Op de pagina gay Valencia vind je alle handige informatie die je nodig hebt voor een fantastische tijd in Valencia!

Karaoke

Heb jij een gouden keeltje of vind je het gewoon leuk om mee te zingen met de mooiste of meest foute hitjes? Ook in Spanje is karaoke een bekend fenomeen! Je kan in verschillende bars de beste klassiekers of Spaanse songs meezingen. De leukste karaoke bars vind je op de pagina karaoke.

Live muziek

Een lekker drankje, gezellig barretje en op de achtergrond een band die live muziek speelt! Dat klinkt als een top avondje, niet? Jazz, rock, pop, blues en ga zo maar.. de meeste muziekstijlen vind je wel terug in een van de vele barretjes. Kan je nou zelf ook goed zingen, in Radio City kan je op donderdag zelf zorgen voor live muziek! Meer barretjes voor live muziek, vind je op de pagina live muziek.

Nachtleven

Dansjes en drankjes tot in de late uurtjes.. Valencia heeft vele clubs en uitgaansgelegenheden waar dit helemaal goed moet komen. Gave clubs, zoals Mya, onder de stad van kunst van wetenschap, of gewoon een gezellig kroegje, een avondje stappen in Valencia is altijd een goed idee. De leukste clubs, kroegjes en cocktailbars, vind je op de pagina Nachtleven.

Salsa

Gooi je heupen maar los, let´s Salsa!! Deze dansstijl is in Valencia erg populair. Ben je voor langere tijd in Valencia dan is het leuk om een paar salsa lesjes te nemen. Los met die heupen en een, twee, drie! Of je nou student bent of met je geliefde graag deze dans wil leren, Valencia kent verschillende plekken waar je deze gepassioneerde dans kan leren. Op de pagina Salsa vind je de leukste tentjes waar je de salsa kan leren!

Comments are closed.