Drankje & dansje

Houd jij wel van een drankje en een dansje? Dan ben je in Valencia op de goede plek! Gezellige barretjes, leuke cafés, live muziek, een avondje salsa, of je gouden keeltje laten horen tijdens een avondje karaoke? Valencia heeft het allemaal! Onderstaand vind je de verschillende topics waarover wij geschreven hebben. Spreekt een onderwerp je aan? Klik dan door voor meer informatie!

Bars

Gezellig een drankje doen in een van de vele barretjes in Valencia tijdens je bezoek? Dat is zeker een goed idee. Valencia kent vele leuke barretjes en met een beetje geluk hebben ze ook nog een terras en kan je heerlijk buiten zitten. Houd je bijvoorbeeld erg van boeken? Dan is Ubik cafe een leuke bar om naartoe te gaan. Dit boekencafé heeft de hele wand vol staan met boeken, die je voor een prikkie kunt kopen! Verder organiseren ze verschillende thema avonden en is er vaak live muziek. Houd je meer van een beetje artistiek? Dan is El Rojo the place to be. Meer informatie over leuke barretjes vind je op de pagina bars.

Biercafés

Bier, wie houdt er niet van? Maar ben je een échte bierliefhebber, geïnteresseerd in microbrouwerijen en lijkt het je ook leuk om een ambachtelijk (Valenciaans) biertje te proeven? Ook dan ben je in Valencia op de juiste plek. De stad kent een aantal biercafés, de een nog leuker dan de ander. Een overzicht van de verschillende biercafés met bijbehorende informatie vind je op de pagina Biercafés.

Gay Valencia

Valencia heeft een steeds groter wordende gay community. In de stad zijn genoeg leuke hotspots, waar je je zeker zal vermaken! De wijken Ruzafa en El Carmen hebben de meeste gay uitgaansgelegenheden. Wil je weten waar al deze leuke barretjes en clubs zitten, oek je nog een geschikt hotel of de leukste playas? Op de pagina Gay Valencia vind je alle handige informatie die je nodig hebt voor een fantastische tijd in Valencia!

Karaoke

Heb jij een gouden keeltje of vind je het gewoon leuk om mee te zingen met de mooiste of meest foute hitjes? Ook in Spanje is karaoke een bekend fenomeen! Je kan in verschillende bars de beste klassiekers of Spaanse songs meezingen. Natuurlijk zijn er ook een hoop karaokebars waar je internationale songs kunt meeblèren. De leukste karaokebars vind je op de pagina karaoke.

Live muziek

Een lekker drankje, gezellig barretje en op de achtergrond een band die live muziek speelt! Dat klinkt als een top avond, niet? Jazz, rock, pop, blues en ga zo maar… de meeste muziekstijlen vind je wel terug in een van de vele barretjes. Kun je nou zelf ook goed zingen, in Radio City kan je op donderdag zelf zorgen voor live muziek tijdens de open mic night! Meer barretjes voor live muziek, vind je op de pagina live muziek.

Nachtleven

Dansjes en drankjes tot in de late uurtjes… Valencia heeft vele clubs en uitgaansgelegenheden waar dit helemaal goed moet komen. Gave clubs, gewoon een gezellige kroeg; een avondje stappen in Valencia is altijd een goed idee. De leukste clubs, kroegjes en cocktailbars, vind je op de pagina Nachtleven.

Salsa

Gooi je heupen maar los, let’s salsa! Deze dansstijl is in Valencia erg populair. Ben je voor langere tijd in Valencia dan is het leuk om een paar salsalesjes te nemen. Los met die heupen en een, twee, drie! Of je nou een student bent of met je geliefde graag deze dans wilt leren, Valencia kent verschillende plekken waar je deze gepassioneerde dans kan leren. Op de pagina Salsa vind je de leukste tentjes waar je de salsa kunt leren!

Comments are closed.