Royal Riksja Tour

Onderwerpen

Op zoek naar een bijzondere activiteit in Valencia voor een misschien nog wel bijzonderdere gelegenheid? Ben je van plan jouw partner ten huwelijk te vragen? Heb je een verjaardag of een jubileum te vieren? Of lijkt het je leuk om Valencia op een andere manier te ontdekken? Dan is een tour met onze authentieke riksja misschien wel dé oplossing.

Wat?

In onze riksja zal je vast wat koppies doen draaien… Verrassend Valencia heeft als enige een riksja in Valencia en de locals zijn het nog niet altijd gewend. Niet alleen maak je de blits met dit vervoersmiddel; ook is het een hele bijzondere manier om de stad te bewonderen. Vanuit onze shop in hartje Ruzafa vertrek je met de riksja én enthousiaste ‘chauffeur’ en gaan jullie op pad naar het heerlijke Turia park. In een fijn tochtje worden jullie rondgefietst, waarbij jullie ook de Stad van Kunst en Wetenschap aandoen. Inclusief in de tours is een mini fles cava zodat jullie op de gelegenheid kunnen toosten. Daarnaast ontvangen jullie een proefverrassing, maar wat dat is… Dat houden we nog even geheim!

Waarom?

Unieke beleving

À la Azië rondgereden worden onder de Valenciaanse zon en deze prachtige stad ontdekken. Dat zal je niet snel van anderen horen. Met de Royal Riksja Tour van Verrassend Valencia kan je het werkelijkheid laten worden.

Om een gelegenheid écht bijzonder te maken

Een huwelijksaanzoek, speciaal jubileum of verjaardag verrassend maken, is al lastig genoeg… En wat als je ook nog eens in een ander land bent waar zulke uitjes en activiteiten lastig te bedenken en/of te vinden zijn? Verrassend Valencia maakt het je gemakkelijk met de Royal Riksja Tour. Erg handig dat er een enthousiaste chauffeur meegaat. Indien van tevoren aangegeven, kan hij/zij ook nog eens als persoonlijke fotograaf optreden en jouw onvergetelijke huwelijksaanzoekfoto schieten!

Aangepast op wensen en ideeën

Wil jij nou eigenlijk liever naar het Palau de la Música of heb jij zelf een idee in gedachte voor de gelegenheid? Mail ons dan jouw idee en we denken graag met je mee. Samen zullen we er een geslaagde en onvergetelijke tour van maken!

Duur en kosten

Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 400,00
Inclusief:
– Rondrit in unieke riksja (fiets tuktuk)
– Enthousiaste chauffeur
– Mini flescava (Spaanse mousserende wijn)
– Proefverrassing

Handig om te weten

  • In de riksja is plek voor 1 of 2 personen.
  • Heb je een speciale wens of voorkeur wat betreft de Royal Riksja Tour? Mail ons dan of laat een bericht achter in ons contactformulier.
  • Ga je liever zelf met onze riksja op pad? Dan is het uiteraard ook mogelijk om de riksja te huren. Kijk voor meer informatie op de pagina Fiets huren.
  • Indien gewenst en tegen een meerwaarde kan de riksja versierd worden voor een speciale gelegenheid.

Royal Riksja Tour boeken?

Telefoon: (0034) 613 281 461
E-mail: info@verrassendvalencia.nl
Onderstaand contactformulier;