Fietsaccessoires

Onderwerpen

Ben je op zoek naar een echt goed fietsslot in Valencia? Of lijkt het je fijn om een plastic kratje voorop je fiets te zetten waar je al je tassen en boodschappen in kwijt kan? Of lijkt het je leuk om je eigen fiets of die van de kids, familie of vrienden op te pimpen? Kom dan vooral even langs in onze winkel om een kijkje te nemen naar onze handige, fijne en mooie fietsaccessoires.

Fietssloten

In Valencia is het van groot belang dat je je fiets goed op slot zet, anders is de kans groot dat die kan worden gestolen en dat is jammer. Of je nu een goedkope tweedehands fiets of een wat duurdere nieuwe fiets wilt kopen, het is sowieso een goed plan om deze goed op slot te zetten. Als je een goed slot wilt kopen kun je kijken of het slot een keurmerk heeft.

ART is een keurmerk voor sloten met een ranking van één tot vijf.  Hierbij is één het slot wat relatief gezien het makkelijkst open gekregen kan worden en vijf is het slot wat de hoogste preventieve waarde heeft. Hoe hoger de preventieve waarde en de kwaliteit van het slot hoe hoger de prijs ook vaak is. Een ART 2 slot wordt bijvoorbeeld in Nederland bij veel allrisk verzekeringen voor fietsen goedgekeurd. ART 4 en 5 sloten worden veelal gebruikt om motoren en scooters mee op slot te zetten. 

In onze winkel in Ruzafa verkopen we verschillende types ringsloten, U-sloten, kabelsloten en kettingsloten, zowel met keurmerk als zonder keurmerk. De sloten die we verkopen zijn onder andere van de merken:

 • Axa
 • Simson
 • M-Wave

Fietshelmen

Het is belangrijk dat kinderen veilig op de fiets gaan. Of ze op hun eigen fiets stappen of voorop of achterop bij een volwassene. Een helm is daarom belangrijk en ook verplicht voor kinderen t/m 15 jaar in Spanje. Het is belangrijk om een helm te kopen van goede kwaliteit. In de warmte in de zomermaanden in Spanje is het natuurlijk niet altijd een feest om een helm op te moeten, maar wat nou als het een hele gave helm is waar iedereen van omkijkt? Daarom bieden we een variatie van hippe en goede kwaliteitshelmen aan. Denk aan een helm met kersen, rode sterren, rood met witte stippen en meer in verschillende maten. De helmen zijn onder andere van de merken:

 • Coconuts
 • Kiddimoto
 • QT Cycle Tech

Fietskrat

Hoe fijn is het als je op je bagagedrager voorop een handig en mooi kratje kan plaatsen? Daar kan je alle boodschappen in kwijt of je strandtas etc.  We hebben diverse plastic kratjes in verschillende kleuren en maten waaronder in mint, geel en roze.  Deze zijn van diverse merken waaronder:

 • Basil
 • AMIGO
 • FastRider

Hooodie fietskratcover

Om ervoor te zorgen dat je spulletjes in de fietskrat er niet uitvallen of nat worden bij een spatje regen, kan een handige cover uitkomst bieden. We hebben een hippe fietskratcover met een jeansdesign. Merk:

 • Hooodie

Zadelbeschermer

Als je een mooi zadel hebt wat je graag wil beschermen tegen de regen kan je een zadelbeschermer aanschaffen. Zo kan het heel handig zijn om er ééntje in je tas te hebben op dagen dat het kan gaan regenen. Als je zadel nat is geworden door de regen kan je het hoesje erover heen doen en dan krijg je geen natte broek.  Dit zijn ook leuke originele cadeau items. We hebben verschillende designs waaronder een zadelbeschermer met zonnebloemen, een krantdesign, rood met witte stippen en lekker knalroze met witte stippen. Diverse merken zadelbeschermers bieden we in onze winkel in Ruzafa aan:

 • M-Wave
 • Free and Easy

Fietsdecoratie

Je eigen fiets of die van de kids personaliseren en oppimpen… daar hebben we heel veel gave fietsaccessoires voor. Denk aan versiering voor je spaken (sterren, hartjes, maantjes, vissen, vlinders en bolletjes die licht geven in het donker) of aan een hippe bel (in veel kleuren en maten).  Ook bijzondere bellen vind je bij ons in de winkel! Wat denk je van een bel met ijsjes, of een eendje met een helm op die niet alleen als bel werkt maar ook nog licht geeft. Bellen in pastelkleuren maar ook lekker knal oranje, een lieveheersbeestjebel, een bel met een bloem of een lekker harde toeter in een felle kleur. En wat denk je van een bloemenslinger langs je stuur? Met allemaal verschillende kleuren bloemen of juist in één kleur, bijvoorbeeld wit, rood of roze. Verschillende merken:

 • Belll
 • Basil
 • Lynx

Fietsreparatie

Ben je lekker een tochtje aan het maken op je fiets door Valencia en blijkt dat je ineens een lekke band hebt. Heel vervelend natuurlijk, maar kan gebeuren. Zeker als je wat verder van huis gaat is het dan handig om een  spuitbus mee te nemen die je in je band kan spuiten en die het gaatje tijdelijk even dicht maakt. Dit is geen oplossing voor de lange termijn, maar dan kan je wel even terug naar huis fietsen of naar de fietsenmaker. Mocht je zelf handig zijn kan je natuurlijk ook een reparatiesetje in huis halen zodat je zelf je band kan plakken. We hebben verschillende merken reparatiesetjes en ook bandenreparatiesprays voor een lekke band:

 • Simson
 • Urban Proof
 • Super Help
 • Rema Tip Top

Rugsteun en voetensteun

Als je kinderen wat ouder zijn en niet meer goed in het fietsstoeltje achterop passen maar je wilt ze ook niet altijd op hun eigen fiets mee laten fietsen, dan kunnen een rugsteuntje en voetsteunen voor achterop de fiets heel handig zijn. En het leuke is dat de rugsteunen die we aanbieden ook een fijn zacht minikussentje hebben rondom het metaal, waardoor kinderen iets comfortabeler achterop kunnen zitten. En ook weer in een gaaf design, waaronder in jeans en zwart met witte sterren. Merken:

 • Hooodie
 • Dresco

Handig

Ben je op zoek naar nieuwe binnenbanden voor je mountainbike, nieuwe trappers, bagagebinders of een tasje wat je aan de fietsstang van een mountainbike vast kan maken en je telefoon daar goed in kan zien (bijvoorbeeld om een route te volgen) of op zoek naar iets anders voor je fiets? Kom vooral even langs om te kijken of stuur een mailtje om te informeren of we een bepaald product op voorraad hebben.

Tips

 • Ben je op zoek naar een bepaald soort fietsaccessoire maar geen idee waar je dat kan kopen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden en prijzen zodat we het misschien voor je kunnen bestellen.
 • Heb je Spaanse of internationale vrienden in Valencia? Dan zijn typisch Nederlandse fietsaccessoires een origineel cadeau om te geven. Denk aan bloemenversiering, een zadelbeschermer met zonnebloemen erop of voor kids versiering voor de spaken of versiering van de handvaten.