Privé tour

Onderwerpen

Flexibiliteit, actuele informatie, bekijken wat je echt graag wilt zien, quality time, een programma afgestemd op jouw wensen, maar er zijn nog meer voordelen van een privé tour. Verrassend Valencia biedt jou de mogelijkheid om samen met een Nederlandssprekende gids op jouw ritme en wanneer het jou uitkomt de stad Valencia te ontdekken.

Quality time

Als je een privé tour boekt, dan hoeft er geen rekening met andere deelnemers te worden gehouden en kan de tijd volledig besteed worden aan jouw interesses, wensen en ideeën. Afgestemd op jouw wensen en de mogelijkheden, geven we je graag leuke suggesties, maar uiteindelijk zijn alle eventueel voorgenomen bezichtigingen/activiteiten op het moment zelf aan te passen. Flexibiliteit is daarom ook een groot voordeel van een privé tour.

Verrassende ideeën

Een reisgids kan verouderd zijn en op internet is het aanbod soms zo groot dat het lastig kan zijn en veel tijd kan kosten om te beoordelen wat daadwerkelijk de moeite waard is. Dan is een privé tour een leuke en handige optie! Graag horen we van jou wat jouw voorkeuren/wensen/interesses zijn en daarop afgestemd informeren we je graag (bijvoorbeeld onder het genot van een drankje op een zonnig terrasje) over van alles en nog wat. Interessante bezienswaardigheden, gezellige tapasbars waar de locals graag heen gaan, een goed paella restaurant, maar ook over openbaar vervoer, concerten, festivals en meer.

Benieuwd naar wat we allemaal organiseren? Neem dan eens een kijkje op deze pagina met activiteiten!

Drie dagen Valencia

Ben je bijvoorbeeld drie dagen in Valencia? Dan raden we je aan om op de eerste dag een privé tour in te plannen. Graag horen we van jou wat jouw interesses/wensen zijn per e-mail. Aan de hand daarvan gaan we kijken naar leuke en verrassende mogelijkheden en wat voor type privé tour geschikt zou kunnen zijn. Een rondleiding van bijvoorbeeld twee of drie uur door het historisch centrum of misschien wil je graag met je gezin/groepje/collega’s/etc. de trip met een fietstour beginnen. Vervolgens kun je op dag 2 en 3 profiteren van alle tips, ideeën en verder genieten van Valencia.

Privé kindertour

Met de kinderen op vakantie kan soms een uitdaging zijn, want hoe houd je ze al die dagen bezig? Wij helpen je graag! Zo bieden we een speciale privé fietstour aan die helemaal gericht is op jouw kids. Onze enthousiaste Nederlandse gids tovert zichzelf om tot verschillende personages om je kinderen wat te leren over de stad én te entertainen. Alles gaat op jullie tempo en we stoppen onderweg ook nog voor een lekkere proefverrassing en een drankje. Lijkt dit je wat? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over de Privé Kindertour voor meer info!

Muchas pesetas?

Privé tours kunnen volledig afgestemd worden op jouw wensen, ideeën en budget. Een privé gids inhuren, zorgt ervoor dat je alles uit jouw verblijf in Valencia kunt halen en zoveel mogelijk aangenaam en positief verrast wordt. Want met verouderde informatie en geen idee waar het leuk is…. kan het bezoek aan Valencia ook een minder groot succes zijn. Als je niet precies die gezellige tapasbar vindt waar de locals graag komen, uren op zoek bent naar een plek op een zonnig terrasje, voor een gesloten gebouw komt te staan, op een uitgestorven feest belandt… et cetera, dan zijn die drie dagen Valencia toch misschien minder verrassend.

Voor meer informatie, vragen of een verrassend voorstel, dan kun je natuurlijk contact (onderstaand contactformulier) met ons opnemen.

Contactformulier

Email: info@verrassendvalencia.nl
Mobiel: (0034) 613281461


Reacties eerdere groepen

Benieuwd wat andere groepen zeggen over hun ervaringen met een privétour? Kijk dan hier!