Privé tour

Flexibiliteit, actuele informatie, bekijken wat je echt graag wilt zien, quality time, een programma afgestemd op jouw wensen, maar er zijn nog meer voordelen van een privé tour. Verrassend Valencia biedt jou de mogelijkheid om samen met een Nederlandssprekende gids op jouw ritme en wanneer het jou uitkomt de stad Valencia te ontdekken.

Quality time

Als je een privé tour boekt, dan hoeft er geen rekening met andere deelnemers te worden gehouden en kan de tijd volledig besteed worden aan jouw interesses, wensen en ideeën. Afgestemd op jouw wensen en de mogelijkheden, geven we je graag leuke suggesties, maar uiteindelijk zijn alle eventueel voorgenomen bezichtigingen/activiteiten op het moment zelf aan te passen. Flexibiliteit is daarom ook een groot voordeel van een privé tour.

Verrassende ideeën

Een reisgids kan verouderd zijn en op internet is het aanbod soms zo groot dat het lastig kan zijn en veel tijd kan kosten om te beoordelen wat daadwerkelijk de moeite waard is. Dan is een privé tour een leuke en handige optie! Graag horen we van jou wat jouw voorkeuren/wensen/interesses zijn en daarop afgestemd informeren we je graag (bijvoorbeeld onder het genot van een drankje op een zonnig terrasje) over van alles en nog wat. Interessante bezienswaardigheden, gezellige tapasbars waar de locals graag heen gaan, een goed paella restaurant, maar ook over openbaar vervoer, concerten, festivals en meer.

Drie dagen Valencia

Ben je bijvoorbeeld drie dagen in Valencia? Dan raden we je aan om op de eerste dag een privé tour in te plannen. Graag horen we van jou wat jouw interesses/wensen zijn per e-mail. Aan de hand daarvan gaan we kijken naar leuke en verrassende mogelijkheden en wat voor type privé tour geschikt zou kunnen zijn. Een rondleiding van bijvoorbeeld twee of drie uur door het historisch centrum of misschien wil je graag met je gezin/groepje/collega’s/etc. de trip met een fietstour beginnen. Vervolgens kun je op dag 2 en 3 profiteren van alle tips, ideeën en verder genieten van Valencia.

Muchas pesetas?

Privé tours kunnen volledig afgestemd worden op jouw wensen, ideeën en budget. Een privé gids inhuren, zorgt ervoor dat je alles uit jouw verblijf in Valencia kunt halen en zoveel mogelijk aangenaam en positief verrast wordt. Want met verouderde informatie en geen idee waar het leuk is…. kan het bezoek aan Valencia ook een minder groot succes zijn. Als je niet precies die gezellige tapasbar vindt waar de locals graag komen, uren op zoek bent naar een plek op een zonnig terrasje, voor een gesloten gebouw komt te staan, op een uitgestorven feest belandt… et cetera, dan zijn die drie dagen Valencia toch misschien minder verrassend.

Voor meer informatie, vragen of een verrassend voorstel, dan kun je natuurlijk contact (onderstaand contactformulier) met ons opnemen.

Contactformulier

Email: info@verrassendvalencia.nl
Mobiel: (0034) 613281461

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  20 COMMENTS

  1. Erik en Helen Wink
   juli 04, 2021 14:31 Beantwoorden

   Lieve Roos,Petra,
   Wat heeft mijn moeder en schoonmoeder een fantastische tour gehad in haar bakfiets!!
   Onder vakkundige leiding van Petra,nog zo een fantastische gids uit jullie team!!!
   Nogmaals dank voor de geweldige dag!
   Lieve groet,Erik en Helen Wink

  2. julia
   augustus 29, 2017 15:43 Beantwoorden

   Kris, konden we je maar het hele weekend meenemen! We hebben echt genoten van je enthousiaste verhalen en kennis over het geweldige Valencia. Ook al waren we soms zeer luidruschtig (met 8 dames bij elkaar is het soms een kippenhok) , toch bleef je zo geduldig en vrolijk. Heel veel succes kris en hopelijk tot een volgende keer.

  3. Maarten
   september 30, 2016 16:08 Beantwoorden

   We hebben vorige week donderdag, 22 september de citytour met de fiets gehad. Onze gids was Annick. We vonden het een geweldig leuke tour! Annick was een leuke gids.
   Ook erg bedankt dat jullie de tour 1,5uur konden uitstellen nadat onze vlucht vertraagd was.
   Onze stedentrip naar Valencia zit er weer op. We vonden het allemaal een erg mooie stad. We hebben genoten.

   Nogmaals erg bedankt en doe de hartelijke groeten aan Annick!

  4. Bert De Keuster
   maart 23, 2016 12:49 Beantwoorden

   Beste Roos,

   Ik mail je graag om te zeggen dat wij in Valencia afgelopen zaterdag een fantastische gidsbeurt hebben gekregen van Annick.

   Het was leerrijk en onderhoudend.
   Annick is extravert, vriendelijk en ook nog eens mooi om naar te kijken J
   Kortom : het was TOP !

   Ik zal jullie diensten warm aanbevelen.

   Vriendelijke groeten,
   Bert De Keuster

  5. Bart
   maart 17, 2016 15:25 Beantwoorden

   We hebben een fantastische vakantie gehad en zijn aangenaam verrast door Valencia. De architectuur en gastvrijheid van de Valencianen heeft ons enorm bekoord. De sfeer van de Fallas geeft er een extra leuke toets aan. We volgen de komende dagen het uitbrengen van de winnaars op de voet.

   De rondleidingen hebben onze vakantie compleet gemaakt. Via de a-typische en spontane wandelingen en fietstocht hebben we op een aantal dagen een mooi beeld gekregen van Valencia. We willen Annick en Petra hartelijk danken voor de boeiende duiding, de leuke tijd en de fijne babbel. Op aanraden van hen hebben we nog het museum van Schone Kunsten bezocht en het Keramiekmuseum.

   Gastronomisch hebben we ons hart ook kunnen ophalen met een mooie mix van Spaanse top-tapas en hogere gastronomie met als apotheose de smaken lunch bij Ricardo, een absolute aanrader voor foodies.

   We willen jou ook persoonlijk bedanken voor de schitterende voorbereiding en het puike programma. Alles is tot in de puntjes verzorgd geweest.

   We hebben ondertussen reeds een kijkje genomen op jouw Sprankelend Spanje website en willen heus meer ontdekken van Spanje. Hopelijk tot gauw.

  6. Henk, Jeroen, Jaap, Erik en Marco
   april 05, 2015 11:38 Beantwoorden

   Nou, als je naar Valencia gaat dan is het echt meer dan de moeite waard om 1 of meerdere tours te boeken via verrassend valencia.nl. Wij hebben een tweetal privé tours gedaan met Roos (Wandel/Fiets Tour & de Tappas Tour) en die waren allebei helemaal top. Valencia is al een bijzonder mooie stad en wij hadden ook het geluk om deze stad te mogen bezoeken tijdens Las Fallas. De stad bruist dan helemaal en is 1 groot feest en als je dan ook nog eens zo’n enorm enthousiaste Roos op je tours krijgt, dan is het weekend meer dan geslaagd. Roos woont al jaren in de stad en weet alle kleine details te vertellen. Daarnaast is de privé tour ook echt een privé tour, Roos heeft wat gepland, maar als je daar vanaf wilt wijken, geen enkele probleem, wat dat aangaat is alles heel flexibel. Al met al hebben we dus de mooiste plekjes en tappasbarretjes van de stad gezien en zijn we rondgeleid met het een ongekende hoeveelheid enthousiasme. Roos, bedankt….en mocht je naar Valencia gaan…ik zou er niet over nadenken en gewoon 1 van de tours boeken, het is echt superleuk!

  7. Arnold, Chris E, Chris W, Jelle en Rob
   februari 10, 2015 11:48 Beantwoorden

   Wij, een groep van vijf vrienden van Tennis Club Rhenen, wilden Valencia beter leren kennen. Via
   Internet kwamen we Roos van Verrassend Valencia op het spoor.
   Calatrafa wordt nog meer bijzonder dankzij Roos. Haar aanstekelijke enthousiasme en weetjes over alles in en rond Valencia hielpen ons geweldig. Met de hulp van Roos hebben we ook in het centrum van Valencia kunnen tennissen. Dit maakte het reisje helemaal compleet!

  8. Michel du Chatinier
   mei 05, 2014 15:40 Beantwoorden

   Beste Roos,

   De wandelroute die je met ons gemaakt hebt afgelopen donderdag, 1 mei 2014, was heel bijzonder. Je hebt Valencia in 2,5 uur voor ons een gezicht gegeven. Natuurlijk zijn de cultuurhistorische aspecten aan de orde gekomen, maar vooral de persoonlijke inbreng maakte deze stadswandeling bijzonder en zeer informatief. We hebben er bij ons verdere verblijf ons voordeel mee kunnen doen.

   Aan allen die deze prachtige stad bezoeken bevelen wij jou aan.

   Hartelijk dank!

   Michel du Chatinier

  9. april 27, 2014 13:19 Beantwoorden

   Met vijf vriendinnen onze 50e verjaardag vieren in Valencia! Gestart met een privé wandel/fietstour met Roos. Met zoveel bezieling gaf zij ons uitleg over de stad en tips over wat er in Valencia allemaal te doen was. Vooral de Paasprocessie was bijzonder om mee te maken. Een tour aan het begin van je verblijf in Valencia is echt een aanrader, je haalt er dan het meeste uit. Dank je wel, Roos!

  10. Laura
   maart 31, 2014 17:04 Beantwoorden

   Vanmiddag een rondleiding gekregen van gids Roos van Verrassend Valencia. Wat een super begin van onze trip naar Valencia! Roos vertelt met zoveel enthousiasme en passie over de stad, ze weet allerlei details aan te wijzen die je anders nooit zou zien en ze weet al je vragen te beantwoorden. Ze kent precies die adresjes die buiten de gebaande paden gaan en ze past de rondleiding naar wens aan. Dat onderscheidt haar van de standaard gidsen. Geweldige middag gehad, echt een aanrader!

  11. Roxane
   november 10, 2013 12:10 Beantwoorden

   Wij (mijn 84 jarige mama, nicht en ikzelf) hebben 4 dagen genoten van Valencia dank zij de enthousiaste gids Roos. Zij heeft ons Valencia leren kennen met al haar facetten zowel geschiedkundig met leuke anekdotes, cultureel, natuurkundig als gastronomisch. Dankzij haar tips is het een onvergetelijke reis geworden. We denken eraan om nog eens terug te keren want er zijn nog vele dingen die we moeten ontdekken…
   Dankjewel Roos

  12. Jacqueline,Rina,Netty en Miriam
   november 02, 2013 23:50 Beantwoorden

   Net terug in Nederland willen wij Roos hartelijk danken voor de geweldige rondleiding door Valencia.
   Door jouw kennis over de stad, enthousiasme en de vele tips die je ons gegeven hebt zijn wij op vele mooie plekken geweest, en hebben wij genoten van de cava ,hammetjes en de heerlijke tapa ‘s.
   De liefde die jij voor de stad en omgeving voelt, heb je op ons over gebracht.
   Rosa mucho gracias

  13. Laura & Tineke
   oktober 23, 2013 16:38 Beantwoorden

   Dit is een open liefdes verklaring aan Valencia.
   Wat een heerlijke stad, haar warmte heeft ons letterlijk en figuurlijk omarmt ,maar zonder Roos kun je bijna niet zo verliefd worden.
   Haar kennis en haar enthousiasme is bijna niet te overtreffen.
   Waar we nu ook heen reizen ik zal eerst op zoek gaan naar een ROOS want dat maakt je weekeindje weg of vakantie echt helemaal af.
   Groet. Laura en Tineke

  14. Tino & Sanne
   september 07, 2013 10:29 Beantwoorden

   Een verassings verjaardags uitje met en voor mijn vriendin.
   Paar dagen Valencia was geweldig!
   De eerste dag 1 September kaarten geregeld voor de voetbalwedstrijd Valencia-Barcalona , geweldig om mee te maken!
   Op de 2e dag hadden wij een privetour gereserveerd en die werd verzorgd door Roos.
   Deze dag was super om mee te maken, een perfecte rondleiding gehad en een hoop informatie gekregen.
   Roos was en is een gezellige spontane meid die precies wist te vertellen wat er allemaal te doen was en de historie van de stad goed te vertellen. Na de tour heeft zij nog op onze stadsplategrond nog fijn aangegeven waar wij nog naar toe konden gaan.
   Dit heeft ons echt geholpen want wij hebben heerlijk gegeten en gedronken op verschillende plekjes in stad!
   Kort om het waren geweldige 4 dagen!!!!
   Bedankt en tot de volgende keer!!

   Groetjes Tino & Sanne

  15. Alfred, Jochen en Klaus
   juli 04, 2013 12:40 Beantwoorden

   Thank you Roos again for the private tour – mixed in English and Dutch language – with us three guys to see the highlights of Valencia in the most pleasant way.
   Starting with your warm welcome we felt absolutely relaxed whilst strolling with you through the city receiving reliable tips for good restaurants, and explanations of the cultural highlights. We appreciated so much your expertise, language skills and especially your good sense of humour. It was great fun and there is no better way to discover Valencia.

  16. Pim en Wil
   juni 27, 2013 11:14 Beantwoorden

   Net terug uit verrassend Valencia en het was verrassend door de prive rondleiding door Roos. Vol passie en enthousiasme liet zij het bijzondere oude centrum zien en twee dagen later de Calatrava gebouwen. We kregen veel leuke tips en bijzondere verhalen. Echt een aanrader als je van plan bent Valencia te bezoeken.

   Roos, we zullen zeker anderen attenderen op je website. Nogmaals heel veel dank.

  17. Nynke Okkerse
   juni 21, 2013 10:52 Beantwoorden

   Tweede keer in Valencia en weer net zo genoten als de eerste keer! Met de fantastische rondleiding door het oude centrum van Verrassend Valencia en de geweldige tips en suggesties voor leuke tapasbarretjes en restaurants was het een bezoekje om nooit meer te vergeten! Mocht ik ooit nog een keer naar Valencia komen zal ik zeker weer contact opnemen met jullie. Lieve Roos, super bedankt!
   Liefs,
   Nynke

  18. Marian Nijpjes
   juni 19, 2013 10:26 Beantwoorden

   We hebben een heerlijk weekend gehad in Valencia, dankzij Roos’enthousiast everhaal en prima uitgezochte restaurants.
   De mannen hebben de segway uitgeprobeerd, de vrouwen de kerken, de muziek en de fiets, heerlijk gegeten met zang bij Arribar en oceonografic bezocht met een mooi menu in het onderwaterrestaurant.
   Valencia is de moeite waard

  19. Patrick, Vincent, Edwin, Eric, Machiel, Jeroen, Rajeev, Thijs en Ed.
   februari 25, 2013 20:51 Beantwoorden

   Wij hadden op de eerste dag de wandel en fietstocht ingepland en aansluitend een tapastour.
   Door direct bij aankomst te gaan wandelen en fietsen leer je gelijk de weg in de stad een beetje kennen. Roos weet veel van de stad en verteld er graag over.
   Met de tapastour kwamen we waar we zelf nooit zouden zijn geweest.
   Kortom, zeker de moeite waard om je door Roos de stad te laten zien.
   Wij waren met 9 van die drukke mannen zeker niet een gemakkelijke groep, maar Roos deed het perfect.
   Wat ons betreft zeker een aanrader…

  20. Astrid - Roos en geweldige excursies
   december 27, 2011 15:04 Beantwoorden

   Mijn moeder (76) en ik hebben een prive-tour geboekt bij Roos voor de Tapastoer, stadswandeling en de Calatrava gebouwen. Wat een hartelijkheid, enthousiasme en kennis van Valencia, Roos is echt top! Het heeft voor mij en zeker voor mijn moeder Valencia extra speciaal gemaakt. Roos, bedankt!

  Laat een review achter