Hotels in Valencia

Onderwerpen

Valencia kent erg veel hotels, van goed geprijsde- tot super luxe 5 sterren hotels. We snappen dat het soms moeilijk kan zijn om op afstand te bepalen welk hotel het beste is voor jou. Daarom heeft Verrassend Valencia een samenstelling gemaakt van allerlei categorieën waardoor je makkelijker een fijn hotel in Valencia kan vinden wat aan al jouw wensen voldoet.  

Top 10 hotels

Bij de top 10 hebben we een samenstelling gemaakt van 10 hotels in Valencia die zowel goede reviews en faciliteiten hebben als een goede prijs. Het gaat hier dus om de perfecte prijs/ kwaliteit verhouding. Bij deze top hebben we ook op de ligging gelet. Je kunt er dus vanuit gaan dat je sowieso goed zit bij onze Top 10 hotels!

Beste prijs hotels

Je gaat op vakantie naar Valencia, wil graag overnachten in een fijn hotel, maar wel tegen een betaalbare prijs. Het aanbod van hotels is groot in Valencia, daarom hebben wij de beste prijs hotels voor je op een rijtje gezet. Zoek je iets dichtbij het strand, of het Turiapark of middenin het centrum? Op de pagina Beste prijs hotels vind je een overzicht.

Luxe hotels

Genieten van luxe, gastvrijheid en heerlijk ruime kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Dit vind je in de vijfsterrenhotels in Valencia. Van overnachten in een paleis, tot borrelen in een prachtige verstopte binnentuin, van pal aan het strand tot een luxe oord middenin de stad… Op de pagina Top 5 luxe hotels vind je de meest bijzondere, luxe overnachtingen van Valencia.

Hostels

Ga je op vakantie naar Valencia en wil je het liefst zo min mogelijk geld kwijt zijn voor je slaapplaats? Overnachten in een hostel is dan een perfecte uitkomst! Verrassend Valencia heeft een aantal goedkope, nette en gezellige hostels voor je op een rijtje gezet. Kijk op Hostels voor meer informatie.

Relaxed overnachten

Heerlijk tot rust komen in een relaxte accommodatie, in de regio Valencia. Genieten van luxe, zwembaden en heerlijke schoonheidsbehandelingen of massages. Al deze hotels bevinden zich op fijne rustige plekken. Op de pagina Relaxed overnachten vind je overnachtingen waar je zeker weten helemaal tot rust komt. Geniet ervan!

Kindvriendelijk

Met het hele gezin op vakantie, heerlijk! Op reis met kinderen is natuurlijk het fijnste wanneer een accommodatie van alle gemakken voorzien is. Er zijn een aantal leuke Kindvriendelijke hotels die aan de details gedacht hebben: een kinderstoeltje, babybedje of een fijn kinderzwembad, ideaal!

Tips

  • Als je dan toch naar Valencia toe komt wil je misschien wel het een en ander zien. Ontdek wat de bekendste highlights zijn in Valencia op bezienswaardigheden top 10.
  • Wist je al dat Valencia een echte fietsstad is! Je kunt in deze stad overal komen met het stalen ros. Lijkt het je leuk om de stad te verkennen met de fiets? Boek een fietstour bij Verrassend Valencia of huur direct een fiets!
  • Valencia kent een bruisend nachtleven. Zeker omdat het in de nacht in de zomer een stuk aangenamer is dan overdag. Wil jij op stap in de nacht? Kijk eens op onze nachtleven pagina!