Kinderroute

Onderwerpen

Ben jij van plan om binnenkort met de kids naar Valencia te gaan en wil je graag samen de stad ontdekken op een manier die voor jullie allemaal leuk is? Dan is de Verrassend Valencia Kinderroute (PDF, 34 pagina’s) perfect. De route neemt jou en de kids op sleeptouw door het centrum van Valencia en de wijk El Carmen.

Wat

Het kan soms best lastig zijn om leuke activiteiten met de kinderen te doen op vakantie. Vooral in een stad die je nog niet zo goed kent. Je wilt zelf graag misschien wat cultuur snuiven, maar je wilt niet dat de kinderen zich ontzettend gaan vervelen. Met de Verrassend Valencia Kinderroute zal dat in ieder geval niet gaan gebeuren. De ‘Valenciaanse muis Juan’ neemt jullie in de route mee door het centrum van Valencia en de wijk El Carmen. Spelenderwijs krijgen de kinderen een indruk van Valencia en jullie komen langs de belangrijkste bezienswaardigheden in beide wijken.

Quotekinderroute

Tussendoor kan er gestopt worden voor wat zoets of vitamientjes. Bij elke hotspot in het centrum en El Carmen kunnen jullie even een stop maken en vertelt de muis Juan wat leuke weetjes. Met leuke spelletjes en verhaaltjes leren de kinderen meer over de stad. Je kunt deze route ook goed combineren met de Wandelroute Centrum. Beide routes komen langs precies dezelfde punten. Bij de Wandelroute Centrum krijg je iets meer verdieping mee, handig en interessant voor de ouders. Maar je kunt natuurlijk ook alleen de Kinderroute lopen.

Je kunt de kinderroute bestellen via ons contactformulier of je kunt deze route bestellen en direct betalen in onze shop.

Waarom

Verrassend

In de Kinderroute vertelt de muis Juan allerlei weetjes die niet in de normale reisgidsen te vinden zijn. Hij neemt de kinderen mee op avontuur in Valencia aan de hand van bijzondere verhaaltjes, spelletjes, opdrachten, vragen, kleurplaten, ‘vriendjes’ en nog zoveel meer leuks. Daarnaast kom je in andere delen van Valencia, niet alleen langs de bekende hotspots.

Uniek

Verrassend Valencia is de eerste en enige reisgids die een speciale route voor kinderen heeft. De route is helemaal aangepast op kinderen van 3 tot en met ongeveer 9 jaar. Zo hoeven de kids zich niet te vervelen wanneer papa en mama ook cultuur willen snuiven.

Up to date

Omdat de Kinderroute als PDF wordt uitgegeven, is het heel gemakkelijk om locaties, openingstijden en entreeprijzen aan te passen. Wanneer er iets verandert in de route, kan er dus snel iets worden aangepast. Zo blijft de Kinderroute altijd up to date. Daarnaast heb je de Kinderroute op deze manier altijd bij je. Wanneer je de route opslaat op een smartphone, tablet of e-reader kan je deze altijd gebruiken zonder internet. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de route uit te printen.

Mooi en handig vormgegeven

De Kinderroute is voorzien van een door Verrassend Valencia ontworpen plattegrond. Bij elk stukje route vind je een plattegrondje zodat je niet de weg kwijt raakt. Daarnaast kun je aan de hand van icoontjes makkelijk zien of je bij een bezienswaardigheid, hapje/drankje, etc. bent.

Prijs

€7,50 (kinderroute)

Handig om te weten

Uitprinten: In de route staan veel leuke pagina’s voor de kids, zoals kleurplaten en spelletjes. We raden aan deze alvast van tevoren uit te printen.
iOS apparaten: Voor de beste kwaliteit van de Kinderroute op je iOS apparaat raden we je aan om de gratis applicatie iBooks te gebruiken. Je kunt dan heel gemakkelijk van links naar rechts swipen.
Android apparaten: Heb je een Android apparaat zoals een tablet of smartphone? Dan werkt de Kinderroute het beste met de gratis app Adobe Reader.
E-reader: Heb je een e-reader? Open de route dan met ‘Adobe Digital Editions’ voor de beste kwaliteit.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij de meestgestelde vragen (FAQ) of jouw vraag hier tussen staat.

Betaalmogelijkheden

Bestel via onze shop
De Kinderroute kan besteld worden via onze shop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na betaling krijg je direct de route in je mailbox.

Combipakket Kinderroute & Wandelroute Centrum

In principe kun je alleen de Kinderroute lopen. Je komt dan langs veel leuke bezienswaardigheden en je stopt bij plekken voor een hapje en een drankje. Ben je toch aan iets meer verdieping toe? Dan kan je ervoor kiezen om het voordelige combipakket Kinderroute & Wandelroute Centrum aan te schaffen. De routes gaan langs dezelfde punten, maar je krijgt net iets meer verdieping mee, iets meer restaurant tips en ook tips voor leuke winkeltjes!
Van €15,00
Voor €12,50!

Betaalmogelijkheden Combi pakket

Bestel via onze shop
Het combipakket Kinderroute + Wandelroute Centrum kan besteld worden via onze shop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na betaling krijg je direct de routes in je mailbox.

Contactformulier