Reisgids (E-book)

Onderwerpen

Beleef Valencia met het Verrassend Valencia E-book! Laat je verrassen… door de eerste digitale Nederlandstalige reisgids over Valencia. Hierin vind je veel handige, up-to-date informatie en tips van locals in één pdf document (bijna 200 pagina’s), die je altijd bij je kunt dragen op je mobiele telefoon, tablet of e-reader.

Leuk om te weten

Wij willen je Valencia graag op een andere manier leren kennen. Daarom staan in deze reisgids niet alleen de toeristische plekken, maar ook juist de wijken en verborgen parels waar alleen de locals vanaf weten. Om daar achter te komen hebben we negentien locals gevraagd wat hun favoriete plekken zijn per wijk en in heel Valencia, met de vraag waar ze bijvoorbeeld het liefste heen gaan voor een kop koffie of een borrel.

Wat?

Een reisgids boordevol leuke tips van locals over terrassen, de mooiste plekken van de stad, goede restaurants, een gezellige tapasbar maar ook handige tips. Juist de verhalen en details over de bezienswaardigheden, lokale restauranteigenaren en tradities brengen een stad tot leven. Dat maakt het Verrassend Valencia E-book zo speciaal. Met ons E-book leer je Valencia kennen door de ogen van de locals én op wijkniveau. In de reisgids zijn zeven wijken opgenomen: Centrum, El Carmen, Ruzafa, Cánovas (Gran Via), Pla del Real, Benimaclet en Strand & haven.

Per wijk krijg je een hoop leuke tips mee voor bezienswaardigheden, spots voor een hapje & drankje en winkels. En je krijgt bij elke wijk tips van de locals mee. Per wijk vind je namelijk interviews met twee locals. Zo leer je in Ruzafa sterrenkok Ricard Camarena kennen en bij het strand & de haven spraken we met Carlos Boga, de general manager van het vijfsterrenhotel Las Arenas. En dan is het nog niet voorbij, want bij elke wijk hoort een leuke wandelroute met handige plattegrond waardoor je zelf al deze hotspots kunt zien én de locals kunt ‘ontmoeten’.

quotepaco

En nóg meer…

Omdat je waarschijnlijk niet alleen de stad wil zien, misschien op zoek bent naar verdieping, maar ook wat achtergrondinformatie wilt, worden er ook vijf thema’s besproken: Geschiedenis, Ciudad de las Artes y las Ciencas (CAC), Las Fallas, Groen in de stad & Wonen in Valencia. Bij elk thema krijg je veel info, leuke weetjes én een interview met een specialist op dat gebied. Zo spreken we met David Livermore, de art director van het Palau de les Arts (operagebouw) in het CAC, maar ook met Carmen Sancho de Rosa, de Fallera Mayor in 2014 bij het thema Las Fallas.

Fietsen in Valencia & thuis nagenieten

Ook aan de fietsliefhebber hebben we gedacht. Daarom vind je in het E-book ook een fietsroute met onderweg stops bij bezienswaardigheden en plekken voor een drankje en hapje. Heb je nu zo genoten van al dat lekkers in Valencia? Dan vind je in het E-book ook een lekker receptje voor thuis en wat gastronomische tips wat je allemaal mee kunt nemen uit Valencia.

Waarom?

Verrassend
Laat je verrassen…
Uniek
Verrassend Valencia biedt het enige Nederlandstalige E-book over Valencia met veel verrassende tips op basis van locals en op wijkniveau. Het team van Verrassend Valencia heeft er samen voor gezorgd dat de leukste, gezelligste, mooiste, best verborgen en de lekkerste spots in Valencia in het E-book staan.
Up to date
Omdat het team van Verrassend Valencia continue op de hoogte blijft van de opening en sluiting van restaurants, tapasbars en winkels blijft de informatie up to date.
‘Para todos’
Het E-book is ‘para todos’, oftewel: voor iedereen. Of je nu een liefhebber bent van cultuur, strand, shoppen, gastronomie of uitgaan, met dit E-book vind je altijd de leukste plekken.
Compleet
De ene reisgids biedt veel informatie over monumenten en bezienswaardigheden, de andere staat vol met leuke winkels en restaurants, maar het Verrassend Valencia E-book combineert dit en biedt je nog veel meer.
Praktisch
Geen gedoe en gesleep met zware reisgidsen, maar wél bijna 200 pagina’s aan leuke en handige informatie over Valencia. Zo heb je de openingstijden direct bij de hand. Door de uitgebreide index vind je in een handomdraai wat je zoekt.

Prijs

  • €9,95

Tip: Leuk cadeau idee om iemand te verrassen met een E-book voor een weekendje Valencia, wanneer iemand voor een korte/lange tijd in Valencia gaat studeren, stage lopen en/of werken!

quotelourdes

Gedrukte versie

Wil je toch liever een gedrukte versie van onze reisgids, bestel dan de gedrukte versie als deze weer beschikbaar is. Prijs is €17,95 (exclusief €3,64 verzendkosten).

Handig om te weten

  • Om het E-book te openen op iOS apparaten (van Apple) raden we je aan om dat via iBooks (gratis app in de Apple store) te doen, maar het is ook mogelijk met ‘Adobe reader’. Op Android apparaten (tablets, smartphones) raden we je aan om het E-book te openen met de gratis app ‘Adobe reader’. Om het E-book op een E-reader te openen raden we je aan om dit met ‘Adobe Digital Editions’ te doen. Met Windows Phone kun je het E-book het beste openen in ‘Adobe reader’.
  • Vragen over het Verrassend Valencia E-book of de gidsen & routes? Kijk dan even bij de meestgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat!

Hoe kun je het unieke Verrassend Valencia E-book bestellen en betalen?

Bestel via onze shop

Het E-book kan besteld worden via onze shop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na betaling krijg je direct het Verrassend Valencia E-book in je mailbox (check ook even de spambox!)