Nederlandse fiets kopen in Valencia

Onderwerpen

Hoe fijn is het om over je eigen fiets te beschikken in Valencia. Je wilt natuurlijk wel een mooie, goede en betrouwbare fiets. Daarom kun je nu een Nederlandse fiets kopen in Valencia. Fiets heerlijk door het uitgestrekte Turia park, richting het strand en verken de stad op je eigen tweewieler.

Tweedehands fiets kopen

Woon je in Valencia of ga je hier voor een tijd studeren? Dan is het superfijn om je eigen fiets te hebben! Valencia is lekker vlak en er zijn veel fietspaden. Fietsen is dus een super veilige en makkelijke manier om jezelf te verplaatsen in de stad. En goed nieuws: wij verkopen tweedehands Cortina fietsen die nog in uitstekende staat zijn!

Onze tweedehands witte Cortina Milo fietsen beschikken over bagagedrager en in de meeste gevallen ook over een voordrager. Heb je liever geen rekje voorop? Enkele modellen verkopen we ook zonder de voordrager, zodat de fiets net een stukje lichter weegt. De fietsen beschikken zowel over stevige terugtraprem als een handrem. Met de Shimano Nexus drietraps versnelling fiets je lekker makkelijk door de Valenciaanse calles heen. Extra dikke antilekbanden voorkomen dat je snel een lekke band krijgt. Met een stevig AXA-ringslot kun je je fiets goed parkeren. Wil je extra zekerheid? We verkopen ook extra fietssloten in onze winkel!

Cortina Milo fiets wit: €225,00

Interesse? Bel of app ons voor vragen of om langs te komen in onze winkel op Carrer de Cuba 34. Openingstijden Verrassend Valencia winkel: dagelijks van 09.30 – 14.00 uur en 16.30 – 20.00 uur
Telefoonnummer: +34 691 92 89 43. 

Kies maar uit!

Wij beschikken over diverse Hollandse modellen kwaliteitsfietsen, zowel nieuw als tweedehands. Voor meer informatie over nieuwe fietsen kun je onze website Bici Boutique bekijken. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze shop in Ruzafa. Ook verkopen wij kinderfietsen, loopfietsen, kinderstoeltjes, goede sloten en de meest unieke accessoires.

De voordelen van je eigen fiets

Waarom zou je een Nederlandse fiets kopen in Valencia? We zetten hieronder een paar voordelen op een rijtje.

Vertrouwde kwaliteit

Je vraagt je misschien af of een Nederlandse fiets kopen in Valencia wel de beste optie is. Misschien heb je ook gedacht aan de aanschaf van een mountainbike. Spanje is immers veel bergachtiger dan Nederland. Een hele logische gedachte, maar in Valencia eigenlijk niet van toepassing. Je kunt prima een Nederlandse fiets kopen in Valencia aangezien de stad vrijwel helemaal vlak is. Je hebt dus geen onderhoudsgevoelige, super luxe, dure fiets nodig met een ontelbaar aantal versnellingen, maar juist een fiets die weinig onderhoud nodig heeft en je vlot van A naar B verplaatst.

Comfortabel

Een fiets geeft je vrijheid. Zeker in een stad als Valencia welke al over meer dan 150 kilometer fietspad beschikt en waar nog steeds nieuwe fietspaden worden aangelegd! Je kunt vaak op plaatsen komen waar autoverkeer niet is toegestaan bijvoorbeeld. Bovendien zal het niet snel gebeuren dat je met je fiets in een file terechtkomt. Zie jij jezelf al lekker rondtoeren op je eigen fiets door deze mooie stad?

Handig

Als je voor langere tijd in Valencia komt wonen (of al woont) zijn er meerdere opties om aan een fiets te komen. Je kunt een fiets huren, maar dat is vaak vrij prijzig. Zeker als je voor maanden een fiets wilt gebruiken. Je kunt proberen tweedehands een fiets op de kop te tikken, maar dan is het natuurlijk de vraag in welke staat de fiets verkeert. Een andere optie is een fiets uitzoeken in een fietsenwinkel of een sportzaak zoals Decathlon, maar de valkuil is dan dat je vaak te veel betaalt voor de kwaliteit die je geleverd krijgt. Of dat je uiteindelijk met een fiets vertrekt die je eigenlijk niet nodig hebt. In Valencia heb je namelijk geen peperdure, geavanceerde mountainbike nodig. Al laten Spanjaarden je graag geloven dat een mountainbike of racefiets de enige fietsen zijn die er bestaan. Wij Nederlanders weten wel beter!

Veilig

Het voordeel van het kopen van een betaalbare, degelijke fiets is dat deze minder gewild zijn onder dieven dan de duurdere modellen. Een Nederlandse fiets kopen in Valencia is dus een veilige optie. Vanzelfsprekend zit er een standaard slot op de fiets die je koopt, maar deze kun je met een gerust hart parkeren als je gaat shoppen, op het strand gaat chillen of sporten.

Aanbod Verrassend Valencia

Misschien woon je al voor langere tijd in Valencia, maar misschien ben je ook pas net gearriveerd in deze geweldige stad. Een klein beetje hulp tijdens je verkenning is altijd fijn en die komt in de vorm van onze reisgids. In deze gids vindt je maar liefst zeven stadswandelingen, netjes per wijk verdeeld, een fietsroute, interviews met locals en talloze tips. Gegarandeerd dat jij de stad binnen de kortste keren al heel goed kent!

Fietstour

Ben je net in Valencia komen wonen of woon je er al een tijdje maar heb je vrienden of familie op bezoek? Ga mee met onze fietstour en laat je verrassen. Aan de hand van een Nederlandstalige, enthousiaste local leer je de stad pas echt goed kennen. Tijdens de drie uur durende fietstour (geen nood, halverwege ploffen we even lekker op een terrasje neer!) neemt de gids je mee door zijn of haar Valencia. Geen standaard route dus, maar het persoonlijke verhaal van onze topper, met persoonlijke tips voor jou.

Wij staan voor je klaar!

Mocht je vragen hebben, een fiets willen uitproberen, meer informatie willen of heb je een ander verzoek? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Contact

Adres van onze winkel: Calle Cuba 34, in de wijk Ruzafa in Valencia.
Openingstijden Verrassend Valencia winkel: dagelijks van 09.30 – 14.00 uur en 16.30 – 20.00 uur.

E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 691 92 89 43
Stuur ons een Whatsapp berichtje (binnen openingstijden)
Stuur ons een Whatsapp berichtje (buiten openingstijden)

Contactformulier