Nederlandse fiets kopen in Valencia

Fiets kopen in Valencia!

Hoe fijn is het om over je eigen fiets te beschikken in Valencia. Je wilt natuurlijk wel een mooie, goede en betrouwbare fiets. Daarom kun je nu een Nederlandse fiets kopen in Valencia. Fiets heerlijk door het uitgestrekte Turia park, richting het strand en verken de stad op je eigen tweewieler.

Betaalbaar

Laten we er niet omheen draaien, niemand houdt er van om teveel te betalen. Daarom zijn de fietsen die wij aanbieden van een goede kwaliteit, maar wel tegen een eerlijke, betaalbare prijs.

Naast nieuwe fietsen van Popal, verkopen wij ook 2e hands fietsen van het merk Cortina voor 180 euro. Kijk hier voor meer informatie.

Kom lang in onze winkel in de wijk Ruzafa in Calle Cuba 34 of neem contact met ons op.

Kies maar uit!

Wij beschikken over diverse Hollandse modellen kwaliteitsfietsen, zowel nieuw als tweedehands. Voor meer informatie kun je onze website Bici Boutique bekijken. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze shop in Ruzafa. Ook verkopen wij kinderfietsen, loopfietsen, kinderstoeltjes, goede sloten en de meest unieke accessoires.

2e hands cortina fiets kopen in Valencia

De voordelen van je eigen fiets

Waarom zou je een Nederlandse fiets kopen in Valencia? We zetten hieronder een paar voordelen op een rijtje.

Vertrouwde kwaliteit

Het merk Popal, uit Utrecht, Nederland, staat voor kwaliteitsfietsen, voor een betaalbare prijs. In een fietsenmarkt waar vooral (te) dure fietsen of goedkope, maar kwalitatief slechte fietsen worden aangeboden, weet Popal al jarenlang fietsen van degelijke kwaliteit voor een mooie prijs aan te bieden.

Je vraagt je misschien af of een Nederlandse fiets kopen in Valencia wel de beste optie is. Misschien heb je ook gedacht aan de aanschaf van een mountainbike. Spanje is immers veel bergachtiger dan Nederland. Een hele logische gedachte, maar in Valencia eigenlijk niet van toepassing. Je kunt prima een Nederlandse fiets kopen in Valencia aangezien de stad vrijwel helemaal vlak is. Je hebt dus geen onderhoudsgevoelige, super luxe, dure fiets nodig met een ontelbaar aantal versnellingen, maar juist een fiets die weinig onderhoud nodig heeft en je vlot van A naar B verplaatst.

Comfortabel

Een fiets geeft je vrijheid. Zeker in een stad als Valencia welke al over meer dan 150 kilometer fietspad beschikt en waar nog steeds nieuwe fietspaden worden aangelegd! Je kunt vaak op plaatsen komen waar autoverkeer niet is toegestaan bijvoorbeeld. Bovendien zal het niet snel gebeuren dat je met je fiets in een file terechtkomt. Zie jij jezelf al lekker rondtoeren op je eigen fiets door deze mooie stad?

Handig

Als je voor langere tijd in Valencia komt wonen (of al woont) zijn er meerdere opties om aan een fiets te komen. Je kunt een fiets huren, maar dat is vaak vrij prijzig. Zeker als je voor maanden een fiets wilt gebruiken. Je kunt proberen tweedehands een fiets op de kop te tikken, maar dan is het natuurlijk de vraag in welke staat de fiets verkeert. Een andere optie is een fiets uitzoeken in een fietsenwinkel of een sportzaak zoals Decathlon, maar de valkuil is dan dat je vaak te veel betaalt voor de kwaliteit die je geleverd krijgt. Of dat je uiteindelijk met een fiets vertrekt die je eigenlijk niet nodig hebt. In Valencia heb je namelijk geen peperdure, geavanceerde mountainbike nodig. Al laten Spanjaarden je graag geloven dat een mountainbike of racefiets de enige fietsen zijn die er bestaan. Wij Nederlanders weten wel beter!

Veilig

Het voordeel van het kopen van een betaalbare, degelijke fiets is dat deze minder gewild zijn onder dieven dan de duurdere modellen. Een Nederlandse fiets kopen in Valencia is dus een veilige optie. Vanzelfsprekend zit er een standaard slot op de fiets die je koopt, maar deze kun je met een gerust hart parkeren als je gaat shoppen, op het strand gaat chillen of sporten.

Aanbod Verrassend Valencia

Misschien woon je al voor langere tijd in Valencia, maar misschien ben je ook pas net gearriveerd in deze geweldige stad. Een klein beetje hulp tijdens je verkenning is altijd fijn en die komt in de vorm van onze reisgids. In deze gids vindt je maar liefst zeven stadswandelingen, netjes per wijk verdeeld, een fietsroute, interviews met locals en talloze tips. Gegarandeerd dat jij de stad binnen de kortste keren al heel goed kent!

Fietstour

Ben je net in Valencia komen wonen of woon je er al een tijdje maar heb je vrienden of familie op bezoek? Ga mee met onze fietstour en laat je verrassen. Aan de hand van een Nederlandstalige, enthousiaste local leer je de stad pas echt goed kennen. Tijdens de drie uur durende fietstour (geen nood, halverwege ploffen we even lekker op een terrasje neer!) neemt de gids je mee door zijn of haar Valencia. Geen standaard route dus, maar het persoonlijke verhaal van onze topper, met persoonlijke tips voor jou.

Wij staan voor je klaar!

Mocht je vragen hebben, een fiets willen uitproberen, meer informatie willen of heb je een ander verzoek? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Contact

Adres van onze winkel: Calle Cuba 34, in de wijk Ruzafa in Valencia.

E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 691 92 89 43
Stuur ons een Whatsapp berichtje (binnen openingstijden)
Stuur ons een Whatsapp berichtje (buiten openingstijden)

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Comments are closed.