Medewerker marketing & communicatie

Ben jij een kei in marketing en communicatie, krijg je energie van het werken in een klein team, houd je van afwisseling in je werkzaamheden en voel je je thuis in Spaanse sferen? Dan wordt de functie ‘medewerker marketing & communicatie’ bij Verrassend Valencia in Spanje misschien wel jouw nieuwe uitdaging per 1 september 2021!

Iets over ons: Verrassend Valencia

Verrassend Valencia – dat valt onder Sprankelend Spanje – is een klein bedrijf in Valencia, Spanje. We hebben een winkel waar we fietsen verhuren en onder meer fietstours en tapastours aanbieden. Daarnaast hebben we een website met veel waardevolle informatie voor een bezoek aan Valencia én digitale routes en gidsen. Andere websites die onder Sprankelend Spanje vallen, zijn onder andere Idyllisch Ibiza, Once Upon a Bike en Magisch Madrid.

We houden erg van ondernemen en nieuwe dingen proberen. We vinden het daarom altijd heel erg leuk om nieuwe ideeën te bedenken en uit te proberen. Naast nieuwe ideetjes hebben we natuurlijk ook dagelijkse werkzaamheden die we doen. Daarover hieronder meer!

Iets over jou: onze nieuwe medewerker marketing & communicatie

Wij worden blij van een nieuwe medewerker marketing & communicatie die de volgende eigenschappen/ervaring heeft:

 • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur communicatie / marketing
 • Enkele jaren aantoonbare werkervaring in communicatie / marketing
 • Enthousiast en positief ingesteld
 • Flexibel
 • Initiatiefrijk en creatief
 • Klantgericht

Jij bent echt helemaal wat wij zoeken!

Het is helemaal geweldig – en je hebt een streepje voor – als je naast de bovengenoemde werkzaamheden en eigenschappen ook ervaring hebt met één of meer van onderstaande onderwerpen, maar dit is geen harde eis:

 • Online marketing
 • Productontwikkeling, bijvoorbeeld het ontwikkelen van tours en (real life) games
 • Adobe programma’s, zoals Photoshop, Indesign, Illustrator en Premiere Pro
 • SEO en linkbuilding
 • Google Analytics
 • Videocontent

Als je aan álle bovenstaande punten voldoet, dan ben je echt exact wat we zoeken, schrijf ons dan meteen! Maar ook als je een bepaalde eigenschap of ervaring niet hebt, maar je wel denkt dat je op een andere manier een toegevoegde waarde bent voor ons bedrijf, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! En dan lezen we natuurlijk in je motivatie waarom jij een toegevoegde waarde gaat zijn 😉

Een voorbeeld van jouw werkdag bij Verrassend Valencia

Je start in de ochtend met het checken van de mail en de social media accounts, om te kijken of er nog dringende of nieuwe aanvragen voor fietshuur en tours zijn. Gaaf, een groep van 120 man wil hun bedrijfsuitje in Valencia organiseren. Je mailt ze enthousiast terug met een verrassend voorstel op maat. Ondertussen beantwoord je een vraag van een stagiaire over een nieuwe tekst die geplaatst gaat worden op de website. Je werkt alvast een paar Instagram posts uit voor de komende weken met foto’s en tekst. Ook start je met een nieuwe tekst voor de website.

Nadat je in het Parque central je eigen meegenomen mediterrane lunch hebt opgegeten, ga je vol energie aan de slag met het verder ontwikkelen van twee nieuwe producten: een digitale route en een nieuwe game! Je overlegt met de projectleider over de aanpak en begint met je (online) research. Aan het einde van de dag stuur je je eerste ideeën naar de projectleider toe. Voordat je naar huis gaat check je nog even de mail en de social media accounts of er nog dringende vragen zijn. Je sluit kantoor af en geniet van een lekkere ‘tinto de verano’ en een tapa op het terras om je dag af te sluiten!

Natuurlijk mag je ook zelf tours geven als je dat leuk vindt! Maar dit is geen harde eis. Hoe tof is het om in de zon op de fiets jouw stad aan vrolijke reizigers te laten zien met alle verrassende plekjes en jouw eigen favoriete spots? Of ze de lekkerste hapjes te laten proeven tijdens een tapastour?

Wat wij jou kunnen bieden

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je te werken in een jong en groeiend familiair team met veel leer- en groeimogelijkheden. Je ontvangt een Spaans marktconform salaris. De vacature is voor 32 uur per week en we starten met een halfjaar contract. Als jij blij met ons bent, en wij met jou, dan is er natuurlijk de mogelijkheid tot verlenging.

Je krijgt ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in bepaalde communicatie / marketingvaardigheden, maar bijvoorbeeld ook HR-activiteiten of door nieuwe werknemers te trainen. Maar ook door het lezen van toffe boeken of een online cursus. Wij schaffen die dan voor je aan! Ook vinden we het superfijn als je kansen ziet in en voor het bedrijf. We blijven ondernemers en staan daarom altijd open voor leuke, nieuwe ideeën!

Je werkt vanuit een leuke spot in de gezellige wijk Ruzafa in hartje Valencia. Omdat we stagiaires begeleiden en we regelmatig overleggen en brainstormen, zijn we vaak op kantoor te vinden.

Mocht je nog niet in Valencia wonen, dan geven we je uiteraard tips hoe je het beste hier woonruimte kunt vinden en hoe je enkele administratieve zaken, zoals zorgverzekering en een NIE nummer, kunt regelen.

Mail ons direct je motivatie!

We zoeken in principe een nieuwe collega die vanaf 1 september 2021 kan starten. Kun je niet wachten om jouw avontuur bij ons in het zonnige Valencia te starten? Schrijf dan direct je motivatiemail! In je motivatiemail zien we graag terug waarom je graag voor Verrassend Valencia wil werken, wat jij meebrengt en wat jij gaat doen om ons bedrijf weer een stapje verder te helpen!

Stuur je motivatie naar Roos via info@verrassendvalencia.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie medewerker marketing & communicatie’.

We reageren op alle sollicitaties. Na een eerste selectie sturen we je eerst enkele opdrachtjes toe. Daarna volgt er een eerste en eventueel tweede gesprek. Het kan ook zijn dat we je wat voorbeelden van eerder werk vragen, bijvoorbeeld geschreven content of social media posts. Natuurlijk mag je die ook al meteen bij je motivatie meesturen, dat maakt het voor ons nog makkelijker!

We zijn heel erg benieuwd naar je. Verras ons!

Comments are closed.