Allround communicatiemedewerker

Verrassend Valencia is op zoek naar een enthousiaste communicatiemedewerker, met affiniteit voor Spanje én met een hands-on-mentaliteit. En dat allemaal in het zonnige Valencia…

Je wordt gewekt rond een uurtje of 8.00 door een stralend zonnetje die je raam binnen schijnt. Je begint de dag met een kop koffie en misschien wel een versgebakken churro (mét chocolade of suiker) op een terras tussen de locals. Daarna begint het wandelingetje richting de prachtige overdekte markthal Mercado de Colon. Onderweg spot je een cool zojuist geopend café en noteert het in je notitieboekje/telefoon. Tegenover de overdekte markthal begint je werkdag op kantoor met het enthousiaste Verrassend Valencia team. En wie weet… is dit het begin van jouw leven in Valencia!

Voorbeelden van de werkzaamheden

– Creëren van content op de website van Verrassend Valencia
– Zoekmachineoptimalisatie van Verrassend Valencia
– Up to date houden van de website(s)
– Digitale routes en gidsen up to date houden en nieuwe producten ontwikkelen
– Meewerken aan de social media activiteiten en email marketing
– Meedenken over nieuwe projecten
– Klantcontact door middel van e-mail, social media en telefoon
– Begeleiden van marketing/communicatie stagiaires
– Eventueel het begeleiden van groepen en het geven van rondleiding

Profiel

– Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in Communicatie of Marketing
– Enige aantoonbare ervaring in communicatie
– Ervaring met CRM-systemen
– Ervaring met Adobe programma’s
– Affiniteit met de toerismebranche en/of Spanje
– Je werkt 32/40 uur per week op ons kantoor

Competenties

– Flexibel
– Initiatiefrijk
– Creatief
– Klantgericht
– Enthousiast

Handig om te weten!

Verrassend Valencia valt onder Sprankelend Spanje. Dit is een overkoepelende naam voor de elf stedenwebsites. Bij enkele stedenwebsites worden digitale gidsen, routes en workshops/excursies aangeboden. Verrassend Valencia biedt daarnaast ook diverse tours aan. In deze communicatiefunctie zal je ook werkzaamheden voor andere Spaanse steden uitvoeren.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende functie binnen een jong en groeiend familiair team waarbij veel leer- en groeimogelijkheden zijn onder het fijne zonnetje. Je werkt vanuit een mooi (tikkeltje historisch) pand in hartje Valencia en ontvangt een Spaans marktconform salaris. Verder bieden we de mogelijkheid om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld in HR-activiteiten of juist door nieuwe werknemers te trainen en/of te begeleiden.

Solliciteren?

Geïnteresseerd in de vacature en solliciteren? Stuur dan een e-mail naar info@verrassendvalencia.nl met als onderwerp ‘Sollicitatie communicatiemedewerker’ t.a.v. Roos met daarin je CV en een motivatie.

Comments are closed.