Groepsreizen

Willen jullie van het bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, jaarclubweekend, familietrip of vriendengroepsreis een succes maken? Kies dan voor de frisse, unieke en vooral verrassende aanpak van Verrassend Valencia!

Wat doet Verrassend Valencia?

Lekker eten, drinken en feestjes tot in de late uurtjes

Wij hebben voor jullie verrassende locaties in Valencia waar jullie heerlijk tapas kunnen eten tussen de locals, uitgebreid kunnen dineren in de populairste restaurants van dit moment, lekker kunnen borrelen of tot in de late uurtjes kunnen dansen. Graag delen we deze met jullie zodat de tijd dat jullie in Valencia zijn, het alleen nog maar genieten is geblazen!

Originele groepsactiviteiten

Per groep wordt er een gepersonaliseerd programma opgesteld dat aan jullie wensen voldoet. Zo beleven jullie samen een unieke en onvergetelijke trip! Unieke workshops, verrassende rondleidingen, culinaire belevingen en nog veel meer.

Persoonlijke begeleiding

Om ervoor te zorgen dat het een tijd om nooit te vergeten wordt, bieden we professionele en enthousiaste begeleiding tijdens de activiteiten, excursies, rondleidingen en naar de uitgaanslocaties.

Unieke personeelsreizen

Gaan jullie met het bedrijf naar Valencia? Op basis van het budget en jullie voorkeuren hebben wij leuke en verrassende ideeën! Proeverijen, kookworkshops, rondleidingen, feesten, populaire restaurants… en meer. Zijn jullie meer op zoek naar een combinatie van leren, teambuilding en een kennismaking met Valencia? Houd dan in gedachte dat we ook onder andere gastsprekers, online marketingtrainingen, bedrijfsbezoeken, inspiratiepresentaties en opdrachten organiseren. Klik hier voor nog meer leuke invullingen!

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvend voorstel op maat kun je contact met ons opnemen via:
Mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613281461
Contactformulier

Welke gelegenheden?

– Bedrijfsuitje
– Vrijgezellenweekend
– Familiefeest
– Jaarclubreis
– Vriendenvakantie
– Verenigingsreis
– Maar ook hobby kookclubs, sportclubs en andere gezelschappen….

Voorbeelden van activiteiten in Valencia

Cruisen tijdens onze fietstour

Op onze heerlijk Nederlandse Cortina fietsen kunnen jullie Valencia ontdekken. Met een enthousiaste Nederlandstalige gids komen jullie in drie uur langs de mooiste en meest bijzondere plekken van Valencia. De fietstour is mogelijk voor kleinere groepen, maar ook voor de grotere groepen (bedrijf van 100 personen? Geen probleem!) – voor iedereen is de fietstour beschikbaar. Kijk voor meer informatie op onze pagina Fietstour.

Verrassende stadswandelingen

Ontdek met elkaar de unieke plekjes en schoonheden van het historische centrum van Valencia of geniet van een wandeling door de bijzondere wijken Ruzafa en Canovas met alle boetiekjes, terrasjes en cafés! Klik hier voor meer informatie over de stadswandeling door het prachtige historische centrum en klik hier voor meer informatie over de wandeling door Ruzafa & Canovas.

Unieke flamencoworkshop

Deze workshop biedt jullie de kans om zelf de flamenco te ervaren! Het is een privé workshop, waar dus alleen jullie aan deelnemen. De enthousiaste flamenco danseres Lourdes zorgt voor een leuke en gezellige workshop waar veel met elkaar gelachen kan worden! Er wordt afgesloten met een heerlijke paella lunch. Kijk hier voor meer informatie.

Rondleiding Ciudad de las Artes y las Ciencias

De verhalen achter de moderne architectuur, de Ciudad de las Artes y las Ciencias, van Santiago Calatrava. Tijdens deze rondleiding krijg je verrassende weetjes te horen zoals waarom het “oog” maar af en toe knipoogt… Meer informatie over deze rondleiding? Klik dan hier.

Wijnproeverij

Een verfrissende cava, een heerlijke rode wijn en een lekkere witte wijn. Ze zijn allemaal te proeven op de wijnproeverij met optioneel lekkere Spaanse hapjes! Houden jullie wel van een wijntje en ben je nieuwsgierig naar de regionale en nationale wijnen? Klik dan hier voor meer informatie.

Excursie naar Albufera

Gezellig met z’n allen bootje varen op het grootste zoetwatermeer van Spanje tussen de Spaanse rijstvelden. Dit kan in Albufera, waar rijst wordt verbouwd om de beroemde paella van te maken. Van deze paella gaan we uiteraard nog even genieten tijdens de excursie! Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere excursie.

Wijnexcursie

Zijn jullie benieuwd naar de regionale wijnen van Valencia? Op deze wijnexcursie gaan jullie een bodega bezoeken. Tijdens dit bezoek wordt een rondleiding door de prachtige wijnvelden gegeven, bekijken jullie de bodega en uiteraard worden aansluitend de wijntjes ook geproefd met elkaar! Klik hier voor meer informatie over deze interessante excursie.

Foto Safari

Leer door middel van dit gezellige fotospel Valencia kennen! Zoeken jullie met elkaar een leuke uitdagende manier om de stad te ontdekken? Haal dan al jullie creativiteit naar boven en ga voor de eerste prijs! Klik hier voor meer informatie over de Foto safari.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je met ons contact opnemen via:
Mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613281461
Onderstaand contactformulier:

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Mobiel telefoonnummer

  Wanneer zijn jullie van plan naar Valencia te komen?

  Met hoeveel personen komen jullie naar Valencia?

  Wat is de man/vrouw verhouding in jullie groep?

  Wat is de gemiddelde leeftijd van jullie groep?

  Is jullie accommodatie al bekend, en zo ja welke accommodatie is dat?

  Hebben jullie nog specifieke wensen (qua activiteiten, restaurants, budget)?

  Jouw bericht (evt. speciale reden om naar Valencia te komen)

  8 COMMENTS

  1. Dennis
   november 09, 2021 10:18 Beantwoorden

   Het waren topdagen en zaterdag ook helemaal leuk. Leuke gozer Leo, erg goed. Dank voor de zorgen en regelen etc en tot een volgende keer!!

  2. Sv Dios
   februari 17, 2020 18:27 Beantwoorden

   Ons weekend in Valencia was top. De bierproeverij was gezellig en de rondleiding door Mestalla vond iedereen ook heel leuk. En Benjamin deed het ook leuk en enthousiast. Toch knap als je 40 gasten kan laten luisteren naar je. De fietstocht daarna was ook top. Eigenlijk vond iedereen het programma perfect voor het weekend. Dus bedankt voor het regelen van alles!

  3. mei 21, 2019 14:46 Beantwoorden

   We zijn met 46 collega’s naar Valencia gegaan voor een leuk weekendje weg. Via Verrassend Valencia de gehele zaterdag laten invullen, super goed geregeld! Met een klein beetje input hebben ze een uitgebreid programma samengesteld, wat geheel voldeed aan onze wensen en verwachtingen (en budget). We hebben een fietstour gedaan waarbij je de hoogtepunten van Valencia kreeg te zien in een prettig tempo met duidelijke uitleg. Daarna een lekkere picknick in het park. De fietsen konden we de gehele dag nog gebruiken. Einde van de middag hadden we een Energy Clinic van Omid op het strand, ook dit was (ondanks een beetje regen) helemaal top!

  4. Tony Verbeek
   maart 23, 2015 14:09 Beantwoorden

   Groepsreis 2015
   Tijdens Las Fallas 2015 zijn we met ons bedrijf met 14 personen naar Valencia geweest. We hebben daar ondanks het slechte weer een paar fantastische dagen gehad dankzij de tips van Roos Oudemans. De restaurants waren geweldig en zeer verrassend en het eten was van een bijzonder goede kwaliteit. Zonder haar tips hadden wij deze zeker niet ontdekt. Ook de Fallas rondleiding met Petra was een waardevolle aanvulling op onze beleving van het festival. De segway tour kunnen we ook iedereen aanraden. Na een uitgebreide instructie gingen we gewapend met onze regenponcho de Turia ontdekken. Kortom; wil je Valencia op een leuke en verrassende wijze ontdekken dan kan je niet om Verrassend Valencia heen!

  5. Vanierschot - Familiereis met 14 personen
   november 03, 2012 12:37 Beantwoorden

   We waren met 14, van 12 tot 58 jaar oud. We hadden in overleg met Roos een boeiend programma samengesteld van fietstocht, stadswandeling,tapastour, natuurpark en nog zoveel meer. Ze heeft voor ons de beste restaurants gereserveerd.
   Maar wat vooral een meevaller was, was haar enthousiasme, de feeling om zowel met de jongste als met de oudste om te gaan.Echt een aanrader!!

  6. David - Tien man in Valencia
   augustus 28, 2012 11:50 Beantwoorden

   Wij zijn met 10 man naar Valencia geweest in juni. In 1 woord geweldig geregeld door Roos. Restaurantjes, barretjes, plekken, die je zelf pas ontdekt als je heel vaak in Valencia bent geweest. Verrassend Valencia is echt een aanrader!

  7. Bas in 't Veld - 10-14 juni 2012
   juni 10, 2012 08:59 Beantwoorden

   Met 5 stellen waren we een lang weekend in Valencia. Een aanrader is het hotel Ingles, tegenover het museum van Markies de Dos Aguas. Met Roos hebben we het programma samengesteld en ze heeft ons begeleid bij de bezoeken aan de musea en het operagebouw. De fietstocht was voor de groep een belevenis en ook de paella aan het meer van Albufera was meer dan de moeite waard. Wil je verrast worden door Valencia, dan hebben http://www.verrassendvalencia.nl en Roos veel voor je in petto.

  8. Wilfried Geraerts - Groepsreis Pasen 2012
   april 09, 2012 14:17 Beantwoorden

   Ons bezoek met 38 personen aan Valencia was een schot in de “Roos”. Het enthousiasme en de deskundigheid van Roos – zaakvoerster van Verrassend Valencia – bezorgde onze mensen een mooi en gevarieerd programma waarbij we niet alleen het cultuur-historisch aspect van de stad mochten ontdekken. Ook op culinair vlak wist Roos ’the places to be’! Ga je naar Valencia met een groep? Laat je niet verrassen…maar speel zeker en kies voor ‘Verrassend Valencia’ als partner terplaatse!

  Laat een review achter