Groepsreizen

Onderwerpen

Willen jullie van het bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, jaarclubweekend, familietrip of vrienden groepsreis een succes maken? Zoek niet verder en laat Verrassend Valencia je verwachtingen overtreffen! Met onze frisse, unieke en vooral verrassende aanpak creëren we voor jou en je gezelschap een onvergetelijke ervaring. Van bijzondere activiteiten tot de allerlekkerste restaurants in de stad, wij zorgen ervoor dat jullie groepsreis een groot succes wordt!

Wat doet Verrassend Valencia?

Lekker eten, drinken en feestjes tot in de late uurtjes

Wij hebben voor jullie verrassende locaties in Valencia waar jullie heerlijk tapas kunnen eten tussen de locals, uitgebreid kunnen dineren in de populairste restaurants van dit moment, lekker kunnen borrelen of tot in de late uurtjes kunnen dansen. Graag delen we deze met jullie zodat de tijd dat jullie in Valencia zijn, het alleen nog maar genieten is geblazen!

Originele groepsactiviteiten

Per groep wordt er een gepersonaliseerd programma opgesteld dat aan jullie wensen voldoet. Zo beleven jullie samen een unieke en onvergetelijke trip! Unieke workshops, verrassende rondleidingen, culinaire belevingen en nog veel meer.

Persoonlijke begeleiding

Om ervoor te zorgen dat het een tijd om nooit te vergeten wordt, bieden we professionele en enthousiaste begeleiding tijdens de activiteiten, excursies, rondleidingen en naar de uitgaanslocaties.

Unieke personeelsreizen

Gaan jullie met het bedrijf naar Valencia? Op basis van het budget en jullie voorkeuren hebben wij leuke en verrassende ideeën! Proeverijen, kookworkshops, rondleidingen, feesten, populaire restaurants… en meer. Zijn jullie meer op zoek naar een combinatie van leren, teambuilding en een kennismaking met Valencia? Houd dan in gedachte dat we ook onder andere gastsprekers, online marketingtrainingen, bedrijfsbezoeken, inspiratiepresentaties en opdrachten organiseren. Klik hier voor nog meer leuke invullingen!

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvend voorstel op maat kun je contact met ons opnemen via:
Mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613281461


Voorbeelden van activiteiten in Valencia

Cruisen tijdens onze fietstour

Op onze heerlijk Nederlandse Cortina fietsen kunnen jullie Valencia ontdekken. Met een enthousiaste Nederlandstalige gids komen jullie in drie uur langs de mooiste en meest bijzondere plekken van Valencia. De fietstour is mogelijk voor kleinere groepen, maar ook voor de grotere groepen (bedrijf van 100 personen? Geen probleem!) – voor iedereen is de fietstour beschikbaar. Kijk voor meer informatie op onze pagina Fietstour.

Verrassende stadswandelingen

Ontdek tijdens jullie groepsreis de unieke plekjes en schoonheden van het historische centrum van Valencia of geniet van een wandeling door de bijzondere wijken Ruzafa en Canovas met alle boetiekjes, terrasjes en cafés! Klik hier voor meer informatie over de stadswandeling door het prachtige historische centrum en klik hier voor meer informatie over de wandeling door Ruzafa & Canovas.

Unieke flamencoworkshop

Deze workshop biedt jullie de kans om zelf de flamenco te ervaren! Het is een privé workshop, waar dus alleen jullie aan deelnemen. De enthousiaste flamenco danseres Lourdes zorgt voor een leuke en gezellige workshop waar veel met elkaar gelachen kan worden! Er wordt afgesloten met een heerlijke paella lunch. Kijk hier voor meer informatie.

Rondleiding Ciudad de las Artes y las Ciencias

De verhalen achter de moderne architectuur, de Ciudad de las Artes y las Ciencias, van Santiago Calatrava. Tijdens deze rondleiding krijg je verrassende weetjes te horen zoals waarom het “oog” maar af en toe knipoogt… Meer informatie over deze rondleiding? Klik dan hier.

Wijnproeverij

Een verfrissende cava, een heerlijke rode wijn en een lekkere witte wijn. Ze zijn allemaal te proeven op de wijnproeverij met optioneel lekkere Spaanse hapjes! Houden jullie wel van een wijntje en ben je nieuwsgierig naar de regionale en nationale wijnen? Klik dan hier voor meer informatie over een wijnproeverij tijdens jullie groepsreis.

Excursie naar Albufera

Gezellig met z’n allen bootje varen op het grootste zoetwatermeer van Spanje tussen de Spaanse rijstvelden. Dit kan in Albufera, waar rijst wordt verbouwd om de beroemde paella van te maken. Van deze paella gaan we uiteraard nog even genieten tijdens de excursie! Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere excursie.

Wijnexcursie

Zijn jullie benieuwd naar de regionale wijnen van Valencia? Op deze wijnexcursie gaan jullie een bodega bezoeken. Tijdens dit bezoek wordt een rondleiding door de prachtige wijnvelden gegeven, bekijken jullie de bodega en uiteraard worden aansluitend de wijntjes ook geproefd met elkaar! Klik hier voor meer informatie over deze interessante excursie.

Foto Safari

Leer door middel van dit gezellige fotospel Valencia kennen! Zoeken jullie met elkaar een leuke uitdagende manier om de stad te ontdekken? Haal dan al jullie creativiteit naar boven en ga voor de eerste prijs! Klik hier voor meer informatie over de Foto safari.

Verschillende groepsreizen

Je kunt bij ons terecht voor een hoop verschillende groepsreizen. Hieronder kun je specifiek per groepsreis voor meer informatie kijken. Mocht jouw specifieke groepsreis hier niet tussen staan, vul dan onderstaand contactformulier in voor meer informatie!

Reacties eerdere groepen

Veel groepen gingen je al voor! Benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze hier. 

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je met ons contact opnemen via:
Mail: info@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 613281461
Onderstaand contactformulier: