Shopmedewerker

Vind je het leuk om ambassadeur voor de stad Valencia te zijn? Deins je er niet voor terug om met verschillende mensen direct contact te hebben en hen te enthousiasmeren om op een verrassende manier Valencia te ontdekken? En vind je het leuk om afwisselend werk te doen? Dan ben jij misschien wel onze ideale shopmedewerker én gids!

Iets over ons: Verrassend Valencia

In onze Verrassend Valencia shop in de hippe wijk Ruzafa kun je terecht voor het huren van fietsen en het boeken van tours, zoals een fietstour en tapastour. Verder kun je er ook onze eigen producten kopen, zoals onze Verrassend Valencia reisgids, zelfgemaakte sieraden, vrolijke ansichtkaarten en nog meer verrassende dingetjes. Ook starten er dagelijks fietstours vanuit de winkel. Verder hebben we een website en social media accounts boordevol informatie en tips over onze stad, die vanuit ons kantoor worden beheerd.

Iets over jou: onze nieuwe collega in de shop én gids

Wij worden blij van een nieuwe shopmedewerker die de volgende eigenschappen heeft:

– Klantvriendelijk
– Enthousiast
– Flexibel
– Spontaan
– Stressbestendig
– Salesgericht
– Handig

Het is helemaal geweldig – en je hebt een streepje voor – als je je herkent in onderstaande punten:

– Je woont al een tijdje in Valencia of in de omgeving (maar hier naartoe verhuizen is natuurlijk ook een heel goed idee, dat kunnen wij allemaal beamen!)
– Je kunt anderen goed enthousiasmeren
– Je ontdekt graag nieuwe plekken
– Je hebt een brede interesse (in cultuur, historie, gastronomie)
– Je kunt goed communiceren
– Je hebt affiniteit met Valencia en toerisme

– Je bent handig, in die zin dat je bijvoorbeeld met alle plezier sinaasappelkistjes voorop de fietsen monteert en/of deze in elkaar knutselt
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed en als je ook nog Spaans spreekt zijn we helemaal in de wolken (maar dit is geen must)
– Je behandelt iedere klant als een gast

Ook vinden we het superfijn als je kansen ziet in en voor het bedrijf. We blijven ondernemers en staan daarom altijd open voor leuke, nieuwe ideeën!

Als je aan álle bovenstaande punten voldoet, dan ben je echt exact wat we zoeken, schrijf ons dan meteen! Maar ook als je een bepaalde eigenschap of ervaring niet hebt, maar je wel denkt dat je op een andere manier een toegevoegde waarde bent voor ons bedrijf, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! En dan lezen we natuurlijk in je motivatie waarom jij een toegevoegde waarde gaat zijn 😉

Een voorbeeld van jouw werkdag bij Verrassend Valencia

’s Ochtends drinken we eerst even een lekker koffietje zodat we allemaal ontspannen de drukke werkdag tegemoet gaan. Stipt half tien zwaaien we de deuren open en kunnen we meteen flink aan de bak. Allemaal blije mensen die graag onze stoere Hollandse fietsen willen huren of mee op fietstour gaan drommen naar binnen. Je staat hen vriendelijk te woord, handelt de betaling af en beantwoordt eventuele vragen. Bij het verhuren van de fietsen horen ook wat administratieve dingetjes, zoals het opmaken van het contract en het uitleggen van de sloten van de fietsen. Tussendoor check je snel eventjes de mail of er nog lastminute aanmeldingen zijn voor een van de vele fietstours van die ochtend. ‘Hebben jullie ook een plattegrondje?’, vraagt een jongedame. ‘Natuurlijk!’, zeg je terwijl je de snelste route naar het strand glimlachend uitlegt aan de hand van onze verrassende, zelfgemaakte plattegrond. Je zit meteen middenin de hectiek, maar daar krijg je juist energie van!

Je begrijpt: je bent echt het visitekaartje van ons bedrijf en ambassadeur van de prachtige stad Valencia!

Vanaf tien uur vertrekt iedere kwartier een fietstour, dus je zorgt voor een zorgvuldige aanmelding van alle deelnemers en geeft de fietsen uit. Hier en daar verstel je een zadel, maar daar draai je je hand niet voor om. Om kwart over elf is het tijd voor je eigen fietstour. Je neemt een groep vakantiegangers drie uur lang mee op pad door ‘jouw’ stad. Onderweg laat je ze al jouw favoriete spots zien en tijdens een verkoelende pauze op een terras geef je ook nog eens je beste tips. Sommige mensen huren de fietsen na de tour nog de rest van de dag, dus je wijst hen de weg richting het strand en legt voor de zekerheid nog even goed de sloten van de fiets uit. Voldaan keer je terug naar de winkel met nog een handjevol mensen in je kielzog. Nadat je afscheid van hen hebt genomen, is het tijd voor je welverdiende pauze. Eventjes heerlijk tijd voor je middageten en misschien wel een siësta?

’s Middags gaat de winkel weer om half vijf open. Je ziet dat de mailbox vol zit met aanvragen voor fietstours, fietshuur en tapastours. Zorgvuldig en creatief beantwoord je de diverse mails en verwerk je de reserveringen in ons boekingssysteem. Tussendoor komen mensen terug om hun fietsen in te leveren. Uiteraard toon je interesse en vraag je hoe hun dag is geweest. Ook vraag je hen of de fietsen naar wens waren en of je ze nog ergens mee kunt helpen. Misschien kun je ze nog wel een verrassende tip geven voor een goede borrelplek? Voor je het weet is het acht uur en is het tijd om de winkel te sluiten. Het was een drukke, hectische dag, dus het is tijd voor een beetje ontspanning. We borrelen nog even lekker na op een terras in de buurt en zijn het met elkaar eens: het was een toffe dag en wat is het heerlijk om in Valencia te wonen en te werken!

Wat wij jou kunnen bieden:

– Een uitdagende, afwisselende baan in het zonnige Valencia
– Je maakt deel uit van een jong, gezellig, ondernemend en familiair team
– Je leert Valencia tot in detail kennen

De praktische informatie waar je natuurlijk benieuwd naar bent:

– Start: per februari 2020
– Aantal uur: 32 uur per week (ochtenden en middagen, en tijdens en rondom het weekend)
– Een contract voor zes maanden
– Een Spaans marktconform salaris
– Lees meer over onze Tours & Bike Rental Shop en ons team

We zijn benieuwd naar jou, dus neem contact met ons op!

Denk je dat jij een aanvulling bent voor het Verrassend Valencia team en dat de positie shopmedewerker en gids bij jou past? Stuur dan een mail met jouw enthousiaste motivatie, CV en een recente foto naar shop@verrassendvalencia.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie shopmedewerker & gids’. We reageren op alle sollicitaties.

In je motivatiemail zien we graag terug waarom je graag voor Verrassend Valencia wil werken, wat jij meebrengt en wat jij gaat doen om ons bedrijf weer een stapje verder te helpen!

Mocht je nog niet in Valencia wonen en ga je voor ons aan de slag, dan geven we je uiteraard tips hoe je het beste hier woonruimte kunt vinden en hoe je enkele administratieve zaken, zoals zorgverzekering en een NIE nummer, kunt regelen.

We zijn heel erg benieuwd naar je. Verras ons!

Comments are closed.