Winkelmand (0)

Wintermagazine

Wintermagazine

(3 klantenreviews)
Terug naar overzicht €9,50

Niet in voorraad


In het Verrassend Valencia Wintermagazine (in pdf) zijn alle tips opgenomen wat er te doen is in Valencia in de wintermaanden (december en januari). Ontdek waar de gezellige kerstmarktjes zijn, waar je de mooist verlichte kerstbomen kan zien en waar je bijvoorbeeld met Kerstavond kan dineren!

Ben je misschien wat later, bijvoorbeeld met Oud & Nieuw in de sinaasappelstad? Ook dan kan je het Wintermagazine gebruiken om te kijken wat er allemaal te doen is, bijvoorbeeld waar leuke Nieuwjaarsfeestjes zijn. Leuk om te weten is dat eigenlijk Valencia al vanaf het begin van december tot half januari in de feestdagenstemming is. Laat je verrassen door Valencia! Daarnaast is de kans groot dat je lekker kan genieten van de zon in de wintermaanden!

Het magazine heeft een glossy uitstraling en bestaat uit ruim 100 pagina's (in pdf).

€9,50 (inclusief 21% BTW)
Na betaling kan je het magazine direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar het Wintermagazine!

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.

Kijk hier voor een gratis preview!

Angela

14 december 18

Wauw, wat een schitterend en verrassend magazine om heerlijk in Valencia te kunnen vertoeven tijdens de winter- en kerstdagen!
Veel suggesties en originele tips voor groot en klein! Dit allemaal prachtig vormgegeven met daarbij sfeervolle foto's, zodat je je een fantastisch beeld kunt vormen waar je terecht komt. Een echte aanrader voor wie sfeervolle dagen in Valencia wil beleven!

Denise

15 december 15

Net terug van een heerlijke week in Valencia. Vond het magazine super om te lezen. Vooral die interviews, echt heel leuk! Het is er nu helemaal in de kerstsfeer met schaatsbanen, lichtjes. Valencia in de winter is een aanrader, wij hebben bijna de hele week een zonnetje gehad!

Rob

26 december 14

Zeer informatieve stedengids met insight informatie die je maar zelden zo krijgt. Valencia is een heerlijke stad die door de tips van Roos Oudemans steeds meer gaat leven.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.