Fallas experience

Las Fallas is het bekendste feest van Valencia; en misschien wel een van de bekendste feesten van heel Spanje! Jaarlijks komen er duizenden mensen naar Valencia om dit spektakel mee te maken. Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over dit feest en veel leuke, praktische tips mee te krijgen en een idee te hebben van wat de achterliggende gedachtes achter de Fallas monumenten zijn? Dan is de Fallas experience iets voor jou!

Fallas rondleiding

Wil je meer weten over Las Fallas en intens beleven? Tijdens de Fallas rondleiding in de periode van 14 – 19 maart zitten we middenin de viering en tussen de feestvreugde door geven we je veel leuke en handige tips. Tijdens de rondleiding vertellen we je meer over het ontstaan van Fallas, wandelen we langs enkele enorme “Fallas” van 2018, maak je kennis met typisch Spaanse/Valenciaanse zoete lekkernijen en nemen we je mee naar de bijzondere indrukwekkende verlichte straten. Ook geven wij je handige tips mee, kortom; een verrassende Fallas ervaring! Lees meer over de rondleiding op de pagina Fallas Rondleiding.

FallasExperience

Fallero of Fallera voor 1 dag

Wil jij echt beleven hoe het voelt om een Fallero of Fallera te zijn? Dit kan! Voor 1 dag kun je in de traditionele kleding gehesen worden door de Fallas vereniging Casal. Normaal gesproken wordt het alleen gevierd met leden van de vereniging dus dit is een unieke kans! Kijk op de pagina Fallero/a voor 1 dag voor meer informatie.

Nit del foc

Prachtig siervuurwerk zoals je waarschijnlijk nog nooit hebt meegemaakt. Tijdens Nit del foc wordt in het Turiapark de grootste vuurwerkshow van Las Fallas gegeven. Zeker de moeite waard om even te kijken want zoals dit, zul je in Nederland niet zien! Kijk op Nit del Foc voor meer informatie.

2 COMMENTS

  1. Wiljan van der Linden
    maart 24, 2012 08:19 Beantwoorden

    Wij waren met een groep van 8 personen een aantal dagen in Valencia en hebben bij Verrassend Valencia de Fallas Tour besproken. Met heel veel enthousiasme heeft Roos ons door de straten van Valencia geleid en haar kennis over de betekenis van Fallas gedeeld. Bij elke Falla had ze een heldere uitleg over de betekenis ervan. Roos straalt passie uit en met haar wordt Valencia nog levender dan het al is.

  2. Frederiek & Stefan
    maart 23, 2012 18:14 Beantwoorden

    Na de tour hadden we eindelijk een idee wat de betekenis was achter die poppen, heel erg leuk en die churros waren heerlijk!

Laat een review achter