Winkelmand (0)

Albufera route

Albufera route

(4 klantenreviews)
Terug naar overzicht €7,50

Net buiten Valencia is het natuurgebied Albufera gelegen. Hier wordt onder andere rijst verbouwd, leven verschillende diersoorten in het prachtige meer en je kan er terecht voor heerlijk, authentieke paella. Met de Albufera Route kom je met de fiets (of bus) naar het natuurgebied. Daarnaast is er ook een Wandelroute waarbij je meer leert over Albufera. Het is een populaire spot onder de Valencia, vooral op de zondagmiddag; de tijd om van een verse paella te smullen. Dit en meer lees je in de route!

€7,50 (inclusief 21% BTW)
47 pagina’s in PDF
Na betaling kun je de fietsroute direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de route! Let op: de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.

Tip: huur een fiets bij onze eigen shop, Verrassend Valencia Tours & Bike Rental

Janoes

21 december 17

Wij hebben afgelopen week gebruik gemaakt van de albuferagids en de fietsen van Verassend Valencia, een hele prettige gids in gebruik. Tip: wanneer je gaat fietsen, kun je het best 's ochtends al weg gaan!

Rob te Wierik

19 maart 17

Vandaag zaterdag 18 maart 2017 even de Fallas drukte ontvlucht en de fietsroute naar Albufera gedaan. Echt prachtig. Lekker grotendeels over fietspaden en rustige routes. Nieuw strand ontdekt en een prachtig verborgen meertje.
Een echte aanrader deze beschrijving want deze weg route ga je echt niet vinden als je zelf op avontuur gaat !

Jane & familie

06 maart 16

Wij hebben zaterdag de Albufera route gedaan. HEt was gelukkig super lekker weer dus kozen we ervoor de fietsroute te doen. Na onze tocht kwamen we aan in het palmar dorpje waar we van een heerlijke paella hebben gegeten. De dag afgesloten met een tochtje over het meer. Het was een perfecte dag!

Toine en groep

27 september 14

Vandaag teruggekomen van enkele dagen Valencia. We hebben zowel de Albuferaroute als de Stadsroute gefietst. Duidelijke aanwijzingen en veel tips voor onderweg. Ook staan er in de beschrijving leuke wetenswaardigheden over de omgeving en de geschiedenis. De foto’s maken het plaatje compleet.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.

Anderen kochten ook