Winkelmand (0)

CAC Route

CAC Route

(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €7,50
Van plan om naar Valencia te gaan? Dan zal je vast en zeker de Ciudad de las Artes y las Ciencias (Stad van Kunst en Wetenschap) bezoeken. Deze 'stad' bestaat uit zes verschillende gebouwen en een aantal bruggen die door de Valenciaanse architect Santiago Calatrava zijn ontworpen. Met de digitale CAC Route ontdek je de Stad van Kunst en Wetenschap. In de route wandel je langs de gebouwen en bruggen en lees je veel achtergrondinformatie (ook over Calatrava) en krijg je veel unieke weetjes en tips mee.

€7,50 (inclusief 21% BTW)

93 pagina’s in PDF

Na betaling kan je de CAC Route direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de route!

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.

Kijk hier voor een gratis preview van de CAC Route.

Sophie en Max

19 mei 16

De eerste dag dat wij om de moderne gebouwen heen wandelden hadden we geen idee wat nou precies het idee was en na even wat rondgekeken te hebben en een paar foto´s verder zijn we toen maar verder het park in gegaan.. In het hotel die avond gingen we op zoek naar wat meer informatie en kwamen we uit bij deze route. 2 dagen later zijn we weer terug gegaan en hebben we de route gewandeld en we hebben vervolgens de hele dag in en rondom de moderne stad doorgebracht. Naar ons idee een aanrader en fijn vonden we ook de lunchsuggesties erin en de ´weetjes´.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.

Anderen kochten ook