Winkelmand (0)

Fietsroute

Fietsroute

(3 klantenreviews)
Terug naar overzicht €7,50

Heel fijn, in Valencia komen er steeds meer fietspaden bij! Verrassend Valencia heeft een fietsroute ontworpen die je meeneemt door Valencia, onder andere door het Turia park en de haven, waar (bijna) overal een fietspad is. Zo ontdek je in een korte tijd veel van Valencia. Lekker zonnetje, haren in de wind en gaan! Natuurlijk stop je bij de fijnste eet- & drinkspots en krijg je veel achtergrondinformatie over de higlights van Valencia van ons.

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.

Tip:

Doe de fietsroute op een echte comfortabele Nederlandse stadsfiets van Verrassend Valencia! Kijk meer informatie over onze Tours & Bike Rental Shop, de huurprijzen en reserveringen op onze pagina fietsenverhuur Valencia.

€7,50 (inclusief 21% BTW)
76 pagina’s in PDF

Na betaling kan je het E-book direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar het E-book!

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.


Kijk hier voor een gratis preview!

Friso en Marian

06 maart 16

Met Verrassend Valencia maak je er neit alleen een heel leuk weekend van, maar ook een sportieve! Bedankt voor de handige tips en de leuke weetjes. We hebben onze fietstocht afgesloten met koffie en taart bij Lamas Bonita!

Marleen Schepers

14 november 14

Dank zij de fietsroute hadden we niet alleen een heerlijk maar ook sportief weekend in Valencia!
Dank u Roos !

R&A

02 juni 14

Mooie route door de oude Turia bedding, langs de bouwwerken van Calatrava en het nieuwe havendeel, incl. leuke (restaurant)tips en wetenswaardigheidjes! Als we weer in Valencia zijn gaan we zeker weer fietsen!

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.