Foodtour

Ben jij een echte foodie of lijkt het je leuk om meer te weten te komen over de Valenciaanse gastronomie? En daar natuurlijk ook van te proeven? Ga dan mee op de Foodtour van Verrassend Valencia! Sluit je aan bij een groep of kies voor de privé variant. Word je hier al vrolijk van? Lees hieronder dan meer details over de Foodtour!

Wat is de Foodtour?

Ga je naar Valencia en kijk je al uit naar die heerlijke tapas, zoetigheden en hapjes? Tijdens de Foodtour wandel je door een aantal Valenciaanse wijken, kom je langs diverse (wat onbekendere) highlights en stop je bij verschillende gastronomische spots. Waar we langs gaan en wat we proeven… daar verrassen we je heel graag mee! Natuurlijk krijg je ook meer te horen over de achtergrond van de Valenciaanse eetcultuur en de verschillende hapjes en drankjes. In principe smul je tijdens de tour van een variëteit aan lekkernijen. Liever een ander soort tour? Dan kun je er voor kiezen om een privé Foodtour te boeken.

Tijdens de tour kun je de gids het hemd van het lijf vragen. Wat is zijn/haar favoriete spot van de Valenciaanse paella? Waar kun je nou terecht voor een goed ambachtelijk Valenciaans biertje? Tijdens de tour neem je minimaal bij één spot plaats om even gezellig te zitten met een hapje en drankje erbij en heb je direct de mogelijkheid om wat leuke tips te noteren. Houd in gedachten dat deze tour als het ware een complete lunch is!

Waarom?

– Leer Valencia op gastronomisch gebied kennen
– Kom in contact met de locals
– Geen standaard route, maar een route op maat
– Een tour door een echte foodie

foodtour-valencia

Praktische gegevens

Meetingpoint: Plaza de Toros (stierenvechtersarena)
Starttijd: 11:30
Duur: ca. 2,5 uur
Kosten: €45,00 per persoon (2 drankjes, 4 à 5 hapjes)

Ga op Foodtour met Joëlle!

Joëlle woont sinds 2014 in Valencia, in de gezellige & gastronomische wijk Ruzafa en om de hoek bij de verse voedselmarkt Mercado de Ruzafa. Behalve dat ze ontzettend houdt van bakken en koken, gaat ze ook graag naar (food)festivals en noemt ze zichzelf “best ’n foodie”. Verder is ze graag op de hoogte van de evenementen, ontwikkelingen en nieuwe shops in Valencia. Tijdens een Foodtour laat ze je de Valenciaanse gastronomie zien, maar geeft ze je ook graag een hoop (gastronomische) tips voor de rest van je verblijf!

foodtour-joelle

Overig

– Een foodtour gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 6 personen
– Het maximum aantal deelnemers voor een foodtour is 12 personen
– Liever een privé foodtour? Lees dan hieronder verder!

Privé Foodtour

Wil je graag met een privé gezelschap de Foodtour boeken? Dat kan natuurlijk ook! Fijn is dat je dan ook je eigen wensen kunt aangeven. Liever de gastronomische hotspots bezoeken? Of ben je vegetariër? Dan kun je met je eigen gezelschap op tour. Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact op met ons, via onderstaande contactmogelijkheden.

Boeken?

– Stuur een mailtje naar info@verrassendvalencia.nl
– Bel naar +34 644 384 403
– Laat een bericht ander in onderstaand contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

1 COMMENTS

  1. Jordan & Isabel
    oktober 17, 2016 15:48 Beantwoorden

    Wij als Foodie liefhebbers vonden dit helemaal te gek! Joëlle wist ons heel erg veel te vertellen over Valenciaanse producten maar verraste ons ook telkens weer met lekkere hapjes en drankjes. En wat wij zo leuk vonden is dat het veel plekken waren waar we anders zelf niet waren gekomen. Ook dankzij haar tips qua restaurantjes hebben we de dagen erna nog veel gastronomische ontdekkingen gedaan. We zijn nog terug gegaan naar dat knusse Andalusische zaakje maar al met al moeten we toch nog eens terugkomen.

Laat een review achter