Algemene informatie

Wanneer je naar Valencia gaat, wil je je vast en zeker goed voorbereiden… Er is ook zo veel te doen, te zien en te beleven in de stad! Op deze Algemene informatie pagina krijg je van alles wat mee. Hoe is het weer in Valencia? Kan je een bikini meenemen of toch maar een sjaal? Ook vind je hier veel handige informatie, zoals 10x gratis in Valencia. Lees snel verder voor wat handige tips!

3 dagen Valencia

Wanneer je een stedentrip maakt naar Valencia zal dit vaak een aantal dagen beslaan. Als je bijvoorbeeld drie dagen gaat, wil je graag veel zien, doen, proeven en meemaken. In drie dagen zal je niet álle bezienswaardigheden kunnen bekijken, de tapasbarretjes ontdekken en een legio aan tours en excursies volgen. Daarom heeft Verrassend Valencia een programma opgesteld om drie dagen te vullen. Lees meer op de pagina 3 dagen Valencia.

10 redenen vakantie Valencia

Als je er na alle leuke verhalen over Valencia nog steeds niet zeker bent of je wel naar Valencia moet gaan, dien je ook echt nog even deze pagina te lezen: 10 redenen vakantie Valencia.

10x gratis Valencia

Misschien zit je een beetje krap bij kas of wil je gewoon niet veel geld uitgeven in Valencia. Gelukkig zijn er in de stad veel gratis activiteiten of activiteiten tegen een klein prijsje te beleven! Op deze pagina lees je wat je allemaal voor niks kan doen in Valencia!

Huwelijksreis

Net getrouwd en op zoek naar een leuke bestemming voor de huwelijksreis? Dan is Valencia een heel goed idee! Valencia is heel divers met zijn stranden, cultuur, gastronomie en verrassingen… Ook de romantiek kun je beleven. Er zijn genoeg romantische spots. Kijk voor inspiratie op de pagina Huwelijksreis.

Klimaat van Valencia

Ben je geïnteresseerd in klimaten of ben je misschien benieuwd welk weer je kan verwachten in Valencia? Kijk dan op Klimaat van Valencia.

Regen in Valencia, wat nu?

In principe kent Valencia een warm en zonnig klimaat. Er wordt wel eens gezegd dat de stad wel 300 zon-dagen kent. Maar… dan zijn er uiteraard ook nog een hoop dagen waarop het weer minder kan zijn. Komt het net voor dat jij in Valencia bent en de regen met bakken uit de hemel komt vallen? Doe dan inspiratie op deze pagina “Regen in Valencia, wat nu?” op.

Rolstoelvriendelijkheid

Fijn om te weten is dat Valencia erg rolstoelvriendelijk is. Het openbaar vervoer is er goed toegankelijk wanneer je in een rolstoel zit. Ook bezienswaardigheden zijn rolstoelvriendelijk. Qua accommodaties kan het soms nog wel lastig zijn om bijvoorbeeld een kamer met brede ingang te vinden. Hiervoor en meer handige informatie vind je op de pagina Rolstoelvriendelijkheid.

Stedentrip Valencia

Valencia is de derde grootste stad van Spanje en is ook nog eens veelzijdig. Er is genoeg cultuur te snuiven, er is een heerlijk strand, de gastronomie is er uitmuntend en je wordt continue verrast. Dan is er weer een nieuw cafeetje geopend, dan is er een festival. Ontzettend leuk! Kijk voor meer informatie over Valencia op de pagina stedentrip Valencia.

Tips

Voordat je naar Valencia gaat, is het altijd handig om wat tips te krijgen. Natuurlijk kun je dat aan vrienden en familie vragen die al eens eerder in deze Spaanse stad geweest zijn, maar nog beter kan je de tips van de locals meenemen… En deze vind je op de pagina Tips!

Weer in Valencia

Wil je weten wat de meest betrouwbare websites zijn voor de weersvoorspellingen in Valencia? Dit en nog meer weetjes over de weersomstandigheden in Valencia lees je op Weer in Valencia.

Tips bij algemene informatie

  • Wil je met een kleine of een grote groep een stedentrip naar Valencia maken? Informeer dan vrijblijvend bij Verrassend Valencia naar de mogelijkheden. Verrassend Valencia biedt jou een suggestie voor een mogelijk groepsprogramma, een overzicht van leuke excursies en activiteiten, gezellige tapasbars en verrassende restaurants. Voor meer informatie zie de groepsreizen pagina.

Comments are closed.