Apps

Ga je op vakantie naar Valencia en neem je jouw smartphone of tablet mee? Er zijn hele handige apps te vinden om wegwijs te worden in deze stad; van talencursussen tot spelletjes en nog veel meer. Op deze pagina van Verrassend Valencia vind je de leukste en handigste applicaties.

ANWB Taalgids Spaans App

(gratis en NL)
Deze gratis taalgids van de ANWB met praktische zinnen helpt je onderweg in Valencia. Er zijn verschillende manieren in de app om de taal te leren: foto’s met uitspraak, woordenlijsten, per categorie en een taalquiz. Er is ook een volledige versie voor €3,99 waarbij de app iets uitgebreider is en er twee extra spellen zijn. Je hebt geen internet nodig voor deze app.

iTranslate Apps

(gratis en NL)
Deze fijne applicatie helpt je ten alle tijden. Weet je in het restaurant even niet hoe je een paella moet bestellen? Typ even snel jouw vraag in op de app en het wordt meteen vertaald. Je kunt zelfs even naspelen hoe de zin moet worden uitgesproken. Handig is om deze app te bewaren; er zijn namelijk meer dan 50 talen beschikbaar. Erg handig aan de applicatie is, dat je de stem en snelheid kan aanpassen. Let op, je hebt internet voor deze applicatie nodig!

Metro Valencia App

(gratis en SP)
Met de app van Metro Valencia kun je kijken welke metrohalte bij jou in de buurt zit. Je krijgt een overzicht van de verschillende lijnen met de daarbij behorende haltes. Ook kun je jouw route met de metro plannen. De applicatie is alleen beschikbaar in het Spaans, maar gelukkig makkelijk in het gebruik. Om deze app te kunnen gebruiken, heb je wel een internetverbinding nodig.

Spaanse Furie

(gratis en NL)
Deze leuke applicatie leert je spelenderwijs de Spaanse taal. In verschillende levels leer je handige thema’s. Twee gratis thema’s zijn dieren en cijfers. In de levels verbind je de woorden met plaatjes. Ook worden woorden opgenoemd en moet je het goede plaatje erbij zoeken. Je bent dus helemaal in het Spaans bezig. Daarnaast zijn er nog andere levels: kleding, groenten 1, schrijfgerei, kleuren, communicatie, groenten 2, huis en fruit. Voor elk nieuw level betaal je €0,89. Je hebt geen internet nodig voor deze app.

Spanish Free 24/7 Tutor

(gratis en EN)
Met deze applicatie leer je binnen no time basis Spaans. Via verschillende spelletjes kom je nieuwe Spaanse woorden te weten, in de categorieën: Town & Country, Home & Family, Opposites, Basics en Questions. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jezelf te verbeteren, er wordt namelijk met een scorepercentage gewerkt. Je hebt geen internet nodig voor deze app.

Tripadvisor App

(gratis en EN) Via deze applicatie kun je de perfecte reis plannen. Je kunt per tijdstip aangeven wat je wilt gaan doen. Daarnaast kun je beoordelingen en meningen van anderen lezen over bijvoorbeeld hotels en restaurants. Je kunt ook eigen recensies achterlaten. Vergeet niet een beoordeling achter te laten wanneer je een tour bij Verrassend Valencia hebt geboekt!

Wat & Hoe Taalgids Spaans

(€2,69 en NL)
Met deze taalgids red je jezelf makkelijk in Valencia. Er zijn veel vertaal apps, maar deze vinden wij pretting in het gebruik. Er zijn meer dan 1.700 zinnen en de app onthoudt de 100 laatst gebruikte zinnen. De applicatie heeft een quiz waarmee je de woorden en zinnen op speelse wijze kunt oefenen. Erg handig aan deze applicatie is, dat je er geen internet voor nodig hebt!

Comments are closed.