Bakfiets kopen in Valencia

De bakfiets heeft de toekomst! Je kunt nu een bakfiets kopen in Valencia. In een geweldige fietsstad als Valencia is het dé oplossing voor gezinnen. Ook als je niet in de stad woont, kom je met de elektrische bakfiets alle heuvels in de dorpjes op! Maar ook bedrijven kunnen een bakfiets kopen in Valencia en deze gebruiken als duurzaam transportmiddel.

De bakfietsen van Babboe

Het Nederlandse bedrijf Babboe houdt zich sinds 2005 bezig met de ontwikkeling van bakfietsen. In Nederland is de Babboe bakfiets al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maak nu eenvoudig een afspraak in de Verrassend Valencia winkel voor een proefrit en ook jij kunt een bakfiets kopen in Valencia!

De voordelen van een Babboe bakfiets zijn eindeloos. Misschien wel het belangrijkste voordeel is de prijs-kwaliteitverhouding. Een bakfiets is een grote aankoop, dus wij begrijpen dat je kwaliteit voor je geld verwacht. De fietsen zijn gemaakt van duurzame materialen en omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit zit er jarenlange garantie op de bakfiets. Met een Babboe bakfiets ben je verzekerd van een hele goede fiets, voor een hele mooie prijs.

Voor ouders, door ouders

Als ouder ben je altijd op zoek naar het beste voor je kroost. Bij Babboe weten ze dit maar al te goed. Daarom zijn de Babboe bakfietsen ontworpen door ouders, voor ouders zoals jij. Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft, kun je uit meerdere modellen kiezen. Daarbij blijft Babboe altijd innoveren aan de hand van de wensen van gebruikers die een bakfiets kopen in Valencia.

Veiligheid

Vanzelfsprekend staat veiligheid voorop. De Babboe bakfietsen zijn zo ontworpen dat een veilige rit keer op keer gegarandeerd is. De prachtige houten bak is hoog genoeg zodat kinderen er niet uit kunnen vallen. Ook zijn alle bewegende onderdelen van de bakfiets buiten bereik van je kids. Vanzelfsprekend zijn alle bakfietsen uitgerust met driepuntsgordels. Bovendien is het remsysteem op de bakfiets zo ontworpen dat je veilig en comfortabel kunt remmen.

Plezier

Een minstens zo belangrijk punt volgens Babboe. Een ritje met een bakfiets moet ook vooral leuk zijn. Het grote voordeel is dat je kinderen voor je zitten. Zo kunnen jullie gezellig kletsen over alles wat er te zien is. De bakken zijn groot genoeg om meerdere kids mee te nemen en misschien is er ook nog wel plaats voor vriendjes, de hond of speelgoed!

Transport

Als ondernemer een bakfiets kopen in Valencia biedt veel voordelen. In een stad die steeds drukker wordt, waar de fiets steeds meer terrein wint ten opzichte van de auto en parkeren bijna onmogelijk is, biedt een bakfiets de perfecte transportoplossing. De kosten in aanschaf, belastingen en onderhoud zijn aanzienlijk lager dan bij een auto. In de stad is de reistijd korter, zeker op de drukke momenten. Met de bakfiets kom je op plaatsen waar de auto niet mag komen. Tel uit je winst!

Proefrit

Een bakfiets kopen in Valencia? Waarom niet! Vraag nu een proefrit aan en ontdek het gemak en de voordelen van een Babboe bakfiets. De stad Valencia leent zich geweldig voor ritjes op de fiets. In het drukke verkeer kan het voor de jongsten nog wel eens lastig zijn, maar met een bakfiets is die uitdaging meteen overwonnen. Tijdens de proefrit zul je merken dat je fietsen op een bakfiets zo onder de knie hebt. Voor je het weet, wil je niets anders meer!

Soorten bakfietsen

Je gaat een bakfiets kopen in Valencia, maar je weet nog niet welk type precies. Geen probleem, we zetten de beschikbare modellen hieronder op een rijtje.

Babboe City-EDe elektrische bakfiets

De Babboe City-E is een elektrische bakfiets met twee wielen. De stuurbeweging is hetzelfde als bij een normale fiets. Dit maakt de bakfiets zeer wendbaar. Daarom is deze bakfiets uitermate geschikt voor in de drukke stad en op de soms smalle fietspaden in Valencia. Ook voor een lange rit is deze bakfiets ideaal vanwege het sportieve model.

De bak van de Babboe City-E is van duurzaam hout. Vanzelfsprekend is de bak lekker hoog, zodat je kindjes veilig en ruim kunnen zitten. Indien gewenst kun je zelfs een bak bestellen waar vier kinderen tegelijk in passen. Ook bestaat er een speciale Maxi-Cosi houder zodat ook de allerkleinsten mee op pad kunnen.

– Fietst als een normale fiets

– Sportief model

– Perfect voor in de drukke stad en voor lange afstanden

– Elektrische trapondersteuning in de pedalen

– Mogelijkheid voor een bak voor vier kinderen

Babboe Curve-EDe elektrische Babboe bakfiets met drie wielen

De Babboe Curve-E is de perfecte optie als je gaat voor comfort. Vanwege het ingenieuze design met drie wielen, heb je altijd een heel stabiele wegligging. In de ruime, mooi afgewerkte, bak is plaats voor vier kinderen. Extra opties zoals een zonnedakje of een Maxi-Cosi houder zijn natuurlijk mogelijk.

– Standaard grote bak met plek voor vier kinderen

– Zeer stabiele wegligging

– Luxe en comfortabel ontwerp

– Elektrische trapondersteuning met maar liefst acht standen

Babboe TransporterDe Babboe bakfiets voor pakketjes en goederenvervoer

De Babboe Transporter is de bakfiets bij uitstek voor bedrijven. Een degelijke, evenwichtige bakfiets met drie wielen voor extra comfort en stevigheid. Ideaal voor het vervoeren van goederen en pakketjes. De duurzame houten bak is voorzien van een slot en kan tot 100 kilogram aan producten vervoeren. Bovendien is er op het oppervlakte van de bak voldoende ruimte aanwezig voor bedrijfsreclame.

– Bakfiets speciaal ontworpen voor het vervoer van pakketjes

– Voordelige en duurzame optie in plaats van een bedrijfsauto

– Met de bakfiets sta je niet in de file, ideaal in de drukke stad

– Veel ruimte in de bak

Contact

E-mail: shop@verrassendvalencia.nl
Telefoon: (0034) 691 92 89 43
Stuur ons een Whatsapp berichtje (binnen openingstijden)
Stuur ons een Whatsapp berichtje (buiten openingstijden)

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Comments are closed.