Energy Clinic

Wat is er leuker dan een fysieke en inspirerende sessie op het strand met collega’s, teamgenoten of vrienden? De Energy Clinic leent zich perfect voor een teambuilding. Gegarandeerd dat jullie na deze sessie weer vol energie zitten!

Wat?

Coach Omid creëert de juiste mindset voor jullie als groep. Een geweldige fysieke sessie die inspireert, de geest verscherpt en positieve energy losmaakt! Gewoonweg een perfecte manier om vol nieuwe energie terug te keren naar Nederland. De Energy Clinic is de ideale activiteit voor bedrijfsuitjes, teamuitjes of familieweekenden.

De clinic begint met creëren van en focussen op de juiste mindset, door middel van een inspirerend en persoonlijk verhaal. Hierbij worden de elementen gratitude, attitude en altitude meegenomen. Vervolgens volgt een teambuilding door middel van sport (onder andere boksen) en verschillende spelelementen.

Waar?

De Energy Clinic vindt meestal plaats op het strand van Patacona. Vanaf de haven gezien is dit het achterste strand. Je vindt hier veel leuke tentjes om na de sessie een verkoelend drankje te drinken! Mochten jullie als groep een andere voorkeur hebben, dan is het ook mogelijk om de clinic te laten plaatsvinden op een ander stuk strand of bijvoorbeeld in het Turiapark.

Praktische informatie

Activiteit: Energy Clinic
Duur: 1,5 uur
Prijs per persoon: afhankelijk van het aantal deelnemers

Overig

  • De Energy Clinic is een privé workshop;
  • De clinic kan geboekt worden tot maximaal 100 personen;
  • Zijn jullie met meer dan 100 personen? Mail ons dan voor een eventueel voorstel op maat; 
  • Ben je niet zo sportief? Wees niet bang, de clinic is laagdrempelig en voor iedereen prima te doen!
  • De workshop wordt gegeven in het Nederlands.

Hoe kun je de Energy Clinic boeken?

– E-mail: info@verrassendvalencia.nl
– Telefoon: (0034) 644384403

TIP!

Omid is ook beschikbaar als personal trainer. Daarnaast kan hij een Motivational & Teambuilding Day verzorgen. Meer informatie? Stuur ons een e-mail.

Comments are closed.