Fallasgids

bestel-banner-750
Ben jij van plan om het grote feest Las Fallas te bezoeken in Valencia? Wil je weten wat er allemaal te beleven is en ook veel leuke achtergrondinformatie, verrassende tips en weetjes te verkrijgen? Of wil je misschien graag meer weten over het grootste feest van Valencia? Dan is de Verrassend Valencia Fallasgids 2018 (PDF, 42 pagina’s) een echte uitkomst.

Fallasgids 2018

Op dit moment is de Fallasgids voor 2018 nog niet beschikbaar. Wil jij een melding krijgen wanneer de gids besteld kan worden? Stuur dan een mailtje naar joelle@verrassendvalencia.nl en je wordt op de hoogte gehouden over de digitale Fallasgids!

Wat

Met de Fallasgids ben jij helemaal op de hoogte van wat er allemaal tijdens Las Fallas in Valencia gaat gebeuren. Daarnaast ben jij hiermee op alle hotspots en bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig. Je krijgt ook allerlei leuke informatie en weetjes, bijvoorbeeld wat de oorsprong van Las Fallas is en wat de tradities rondom het feest zijn.


Kijk hier voor een gratis preview van de Fallasgids!

Andere onderdelen zijn o.a.:
– Waar eet je de lekkerste Valenciaanse snacks tijdens Las Fallas?;
– Interview met echte Fallas Fanaat;
– Vuurwerkshows, mascletas (knalvuurwerk) & vuurwerkwinkels
– Lichtjes
– Tradities
– Ninots
– Fallas beelden
– Fallas woordenboekje
en nog veel meer leuks!

Waarom

Verrassend
In de reisgidsen wordt bijna niks verteld over Las Fallas. Vaak lees je alleen dat dit ‘het grootste feest van Valencia’ is… maar er is nog zo veel meer! Het verhaal achter Las Fallas is bijzonder en de tradities rondom het feest ook. Valencia blijft je verrassen, ook tijdens Las Fallas. Deze verrassingen lees je alvast in de Fallasgids.

Actueel programma
Hoe jammer is het om nou net ‘La Crema’ te missen of net alleen de laatste bloemenoffer te zien… Bij de Fallasgids krijg je een actueel programma met data en tijden zodat jij bij elke highlight aanwezig kan zijn.

Uniek
Er bestaat nog geen Nederlandstalige gids over Fallas. De meeste informatie is beschikbaar in het Spaans of te laat beschikbaar. Dat is jammer, want het zou natuurlijk super leuk zijn om goed voorbereid te zijn.

Handig & mooi vormgegeven
De Fallasgids krijg je toegestuurd als PDF-bestand. Hierdoor kan de gids gemakkelijk geüpdatet worden. Verandert er iets aan een evenement of tijd? Dit kan dan snel worden aangepast. Daarnaast vind je bij evenementen, winkeltjes etc. tijden, locaties en eventueel de toegangsprijzen.

Fallasrondleiding2

Prijs

€ 7,50

Handig om te weten

iOS apparaten
We raden je aan de gratis applicatie ‘iBooks’ te gebruiken. Hiermee heb je de beste kwaliteit en je kan heel gemakkelijk van links naar rechts swipen.

Android apparaten
Heb je een tablet of smartphone van Android? Dan werkt de Fallasgids het best met de gratis applicatie ‘Adobe Reader’.

E-readers
De Fallasgids komt in de beste kwaliteit met de gratis applicatie ‘Adobe Digital Editions’.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de Fallasgids uit te printen. Vragen over de Fallasgids of misschien over de andere gidsen/routes? Kijk dan even bij de meestgestelde vragen en misschien staat jouw vraag hier tussen!

FallasExperience

Hoe bestel en betaal ik de Fallasgids?

Bestel via onze shop
De Verrassend Valencia Fallasgids 2018 kan je, wanneer deze uit komt, bestellen via de webshop. Hier kan je betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en credticard. Na betaling krijg je direct de Fallasgids in PDF formaat toegestuurd per e-mail in de vorm van een link. Wanneer je op deze link klikt, opent de gids direct en kan je de Fallasgids opslaan.

Fallaspakket

Hoe fijn, helemaal voorbereid zijn op je reis in Valencia tijdens Las Fallas! Dat komt helemaal goed met het Fallaspakket. In dit pakket dat we voor jou hebben samengesteld, vind je de Fallasgids + het Verrassend Valencia E-book!
Van € 20,00
Voor € 15,00

Bestel het Fallaspakket hier in de shop!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Laat een review achter