Fallasgids

Ben jij van plan om Las Fallas te bezoeken in Valencia? Dan vraag je je vast af wat het feest eigenlijk precies inhoudt en welke hoogtepunten je echt niet mag missen. Wil jij weten wat er allemaal te beleven is en bijzondere achtergrondinformatie, verrassende tips en weetjes meekrijgen? Dan is de Verrassend Valencia Fallasgids 2018 een echte uitkomst. Het komt hier namelijk allemaal uitgebreid aan bod zodat je goed voorbereid het spektakel kunt beleven.

bestel-banner-750

 

Wat?

Met de Fallasgids ben jij helemaal op de hoogte van wat er allemaal tijdens Las Fallas in Valencia gaat gebeuren. Daarnaast ben jij hiermee op alle hotspots en bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig. Je krijgt tevens allerlei leuke informatie en weetjes, bijvoorbeeld wat de oorsprong van Las Fallas is en wat de tradities rondom het feest zijn. Je ontvangt de Fallasgids als PDF-bestand en het bestaat uit ongeveer 40 pagina’s.

Preview Fallas gids 2018
> Kijk hier voor een gratis preview van de Fallasgids!

Andere onderdelen zijn o.a.:
– Waar eet je de lekkerste Valenciaanse snacks tijdens Las Fallas?;
– Interview met een echte Fallas fanaat;
– Vuurwerkshows, mascletas (knalvuurwerk) & vuurwerkwinkels;
– Lichtshows;
– Tradities;
– Ninots;
– Fallas beelden;
– Fallas woordenboekje;
en nog veel meer leuks!

Waarom?

Verrassend
In de gemiddelde reisgids wordt weinig aandacht besteed aan Las Fallas. Vaak lees je enkel dat dit ‘het grootste feest van Valencia’ is… maar er is nog zo veel meer! Het verhaal achter Las Fallas is bijzonder en de tradities rondom het feest ook. Valencia blijft je verrassen, ook tijdens Las Fallas. Deze verrassingen lees je alvast in de Fallasgids.

Actueel programma
Hoe jammer is het om nou net ‘La Crema’ te missen of alleen het laatste bloemenoffer voorbij te zien komen? In de Fallasgids 2018 is een actueel programma opgenomen met data en tijdstippen zodat jij bij elke hoogtepunt aanwezig kunt zijn.

Uniek
Er bestaat geen andere Nederlandstalige gids over Fallas. De informatie wordt in eerste instantie gedeeld in het Spaans of Valenciaans. Andere vertaling worden op het laatste moment naar buiten gebracht. Met de Fallasgids van Verrassend Valencia kun je je daarentegen goed en tijdig voorbereiden op het spektakel.

Handig & mooi vormgegeven
De Fallasgids krijg je toegestuurd als PDF-bestand. Hierdoor kan de gids gemakkelijk geüpdatet worden. Verandert er iets aan een evenement of tijd? Dit wordt zo spoedig mogelijk aangepast en je ontvangt dan uiteraard de nieuwe versie van ons. Daarnaast vind je bij evenementen, winkeltjes etc. tijden, locaties en eventueel de toegangsprijzen.

Las Fallas in Valencia

Prijs

€7,50

Handig om te weten

iOS apparaten
We raden je aan de gratis applicatie iBooks te gebruiken. Hiermee heb je de beste kwaliteit en je kan heel gemakkelijk van links naar rechts swipen.

Android apparaten
Heb je een tablet of smartphone van Android? Dan werkt de Fallasgids het best met de gratis applicatie Adobe Reader.

E-readers
De Fallasgids komt in de beste kwaliteit met de gratis applicatie Adobe Digital Editions.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de Fallasgids uit te printen. Vragen over de Fallasgids of misschien over de andere gidsen of routes? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen en misschien staat jouw vraag hier tussen.

FallasExperience

Hoe bestel en betaal ik de Fallasgids?

Bestel via onze shop
De Verrassend Valencia Fallasgids 2018 kun je, wanneer deze uitkomt, bestellen via de webshop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en credticard. Na de betaling krijg je direct de Fallasgids in PDF formaat toegestuurd per e-mail in de vorm van een link. Wanneer je op deze link klikt, opent de gids direct en kun je de Fallasgids opslaan. Je hebt in Valencia dan ook geen internet nodig om te gids te kunnen gebruiken.

Fallaspakket

Hoe fijn, helemaal voorbereid zijn tijdens je reis in Valencia tijdens Las Fallas! Dat komt helemaal goed met het Fallaspakket. In dit pakket dat we voor jou hebben samengesteld, vind je de Fallasgids + het Verrassend Valencia E-book.

Van €20,00 voor €15,00. Bestel het Fallaspakket hier in de shop!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

1 COMMENTS

  1. Nicole Peters
    april 03, 2017 16:28 Beantwoorden

    Erg handig! We wisten eigenlijk niets over fallas en waren compleet verrast door het spektakel. De fallasgids is een aangename aanvulling en hulpmiddel. We hebben genoten!

Laat een review achter