Fallasgids

Helaas is Las Fallas 2020 vanwege het Coronavirus uitgesteld. Het feest vindt dit jaar plaats van 15 t/m 19 juli!

Een magisch straatfestival in Valencia: dat is Las Fallas! Wil je weten wat er allemaal te beleven is tijdens Las Fallas in Valencia? En wil je graag bijzondere achtergrondinformatie, verrassende tips en weetjes meekrijgen? Dan is onze digitale Fallasgids een echte uitkomst. Hiermee ben je helemaal goed voorbereid, zodat je niets hoeft te missen van Las Fallas als je in Valencia bent! 

bestel-banner-750
bestel-hier-button

De inhoud van de Fallasgids

Met de digitale Fallasgids (+/- 75 pagina’s) ben je helemaal op de hoogte van wat er allemaal tijdens Las Fallas in Valencia gaat gebeuren. Uiteraard met een up to date programma met de precieze informatie waar en hoe laat je de mascleta’s, vuurwerkshows, lichtshows, bloemenoffers en andere bijzondere momenten kunt beleven.

Maar ook vertellen we je graag meer over hoe Las Fallas is ontstaan, welke tradities bij dit feest horen, hoe de koningin van het festival (de fallera mayor) wordt gekozen en nog veel meer!

¡Fallasgids 2020!
Bestel onze Fallasgids!

Fallas Gids Verrassend Valencia 2019

In de Fallasgids vind je onder andere:

 • de geschiedenis van Las Fallas;
 • tradities;
 • actueel programma van de vuurwerkshows en mascletas (knalvuurwerk);
 • actueel programma van de lichtshows;
 • locaties van vuurwerkwinkels;
 • Fallas beelden;
 • ninots;
 • de lekkerste Valenciaanse snacks tijdens Las Fallas;
 • interview met een echte Fallas fanaat;
 • Fallas woordenboekje;
 • en nog veel meer leuks!

Tip: ga mee op Fallas tour!

Ben je tijdens Las Fallas in Valencia en wil je graag live alles te weten komen over Fallas? Ga dan mee met onze Fallas tour! Tijdens deze rondleiding leidt onze enthousiaste Nederlandstalige gids je langs enkele mooie fallas beelden en je vertelt je meer over de achtergrond van deze jaarlijkse traditionele feesten. Ook proef je een typische Valenciaanse lekkernij die de locals ook graag eten tijdens Fallas. En natuurlijk kun je onze gids het hemd van het lijf vragen. Boek je plekje voor de Fallas tour direct!

De voordelen van de Fallasgids

Verrassend
In de gemiddelde reisgids wordt weinig aandacht besteed aan Las Fallas. Vaak lees je enkel dat dit ‘het grootste feest van Valencia’ is… maar er is nog zo veel meer! Het verhaal achter Las Fallas is bijzonder en de tradities rondom het feest ook. Valencia blijft je verrassen, ook tijdens Las Fallas. We zorgen ervoor dat je niets van deze verrassingen gaat missen!

Actueel
Hoe jammer is het om nou net ‘La Crema’ te missen of alleen het laatste bloemenoffer voorbij te zien komen? In de digitale Fallasgids vind je een actueel programma met data en tijdstippen zodat je bij elk hoogtepunt aanwezig kunt zijn!

Uniek
Er bestaat geen enkele andere Nederlandstalige gids specifiek over Las Fallas. De up to date informatie over Las Fallas met onder meer het programma vaak alleen in het Valenciaans of het Spaans gecommuniceerd. Andere vertalingen worden op het laatste moment naar buiten gebracht. Maar met de Fallasgids van Verrassend Valencia kun je je gelukkig al goed en op tijd voorbereiden op het gaafste straatfestival van Spanje!

Handig & mooi vormgegeven
De Fallasgids krijg je toegestuurd als PDF-bestand. Hierdoor kan de gids gemakkelijk geactualiseerd worden. Verandert er iets aan een evenement of tijdstip? Dit wordt zo spoedig mogelijk aangepast en je ontvangt dan uiteraard de nieuwe versie van ons. Daarnaast vind je bij evenementen, winkeltjes et cetera tijden, locaties en eventueel de toegangsprijzen.

Las Fallas in Valencia

Prijs

€7,50

Handig om te weten

iOS apparaten
We raden je aan de gratis applicatie iBooks te gebruiken. Hiermee heb je de beste kwaliteit en je kunt heel gemakkelijk van links naar rechts swipen.

Android apparaten
Heb je een tablet of smartphone van Android? Dan werkt de digitale Fallasgids het beste met de gratis applicatie Adobe Reader.

E-readers
De Fallasgids komt in de beste kwaliteit met de gratis applicatie Adobe Digital Editions.

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag over de Fallasgids of misschien over een van onze andere digitale gidsen of routes? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen!

Hoe bestel en betaal ik de Fallasgids?

De Verrassend Valencia Fallasgids kun je, wanneer deze uitkomt, bestellen via onze webshop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en creditcard. Na de betaling krijg je direct de Fallasgids in PDF formaat toegestuurd per e-mail (in de vorm van een link). Wanneer je op deze link klikt, opent de gids direct en kun je de Fallasgids opslaan. Je hebt in Valencia dan ook geen internet nodig om te gids te kunnen gebruiken.

Bestel het voordelige Fallaspakket

Hoe fijn om helemaal voorbereid zijn in Valencia tijdens Las Fallas! Dat komt helemaal goed met het Fallaspakket. In dit pakket dat we voor jou hebben samengesteld, vind je de Fallasgids + het Verrassend Valencia E-book.

Van €17,50 voor €12,50. Bestel het Fallaspakket hier in de shop!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

2 COMMENTS

 1. Britt
  maart 05, 2018 10:56 Beantwoorden

  De Fallasgids is een echte aanrader! Er is zo veel te doen tijdens dit grote feest en alles staat op een leuke manier in deze gids. Ik was er zelf tijdens het openingsweekend en door de gids heb ik een goede indruk gekregen van het feest. Helaas worden de beelden pas later opgebouwd, maar door de gids ben ik veel meer te weten gekomen over Las Fallas en heb ik tijdens het weekend dat ik er was niks gemist; ik heb een optocht gezien, vuurwerk gezien en een lekker buneolo gegeten. Volgend jaar ga ik zeker terug tussen 15 en 19 maart als de beelden er staan!

 2. Nicole Peters
  april 03, 2017 16:28 Beantwoorden

  Erg handig! We wisten eigenlijk niets over fallas en waren compleet verrast door het spektakel. De fallasgids is een aangename aanvulling en hulpmiddel. We hebben genoten!

Laat een review achter