Internationale restaurants in Valencia

Soms heb je gewoon zin in een groot bord pasta, sushi, nacho’s met heel veel kaas of lekkere noedels. Het klinkt allemaal niet erg Spaans, maar je hebt genoeg internationale restaurants in Valencia die voor een keer eens wat anders aanbieden. Het zijn er zelfs zoveel dat we een overzichtelijke lijst, per categorie voor je hebben samengesteld.

Tip! Als je toch voor een Spaanse maaltijd wilt gaan, lees dan bijvoorbeeld ons artikel over Tapasbars of Paellarestaurants. Of ga mee met onze tapastour die iedere vrijdag van start gaat!

Arabische restaurants

Echte Arabische maaltijden zijn altijd gezond en natuurlijk met veel verse ingrediënten klaargemaakt. Geniet in de Arabische restaurants in Valencia van traditionele gerechten als, fattoush (een broodsalade met bijvoorbeeld granaatappel), mansaf (lamsvlees met yoghurt en rijst), couscous, falafel, of het steeds populairder wordende hummus. Heerlijk eten in de kleurrijke, Arabische sferen!

Tip

Wil je nóg meer gastronomische tips? Bestel dan hier onze digitale Gastronomische Gids.

Aziatische restaurants

Toch meer zin in een poké bowl, sashimi of ceviche? Dan ben je helemaal in de Aziatische stemming! Een lekker Japanse snack of een Thaise curry kan nooit kwaad. Er is eindeloos veel keus en elk restaurant heeft weer iets unieks. Geniet van het mooie aangeklede interieur in de Aziatische restaurants in Valencia!

Italiaanse restaurants

Bij heerlijk romantisch eten, denken we toch al snel aan Italiaanse restaurants. En goed nieuws: Italiaanse restaurants zijn er genoeg in Valencia! In ontspannen sfeer, met een sfeervolle kaars op tafel heerlijk genieten van pasta, lasagne, pizza en nog veel meer Italiaans. Dat klinkt als een goede keus uit een van de internationale restaurants in Valencia!

Mexicaanse restaurants

Letterlijk om je vingers bij af te likken! Geniet van taco’s, burrito’s en fajitas bij Mexicaanse restaurants in Valencia. Lekker pittig, of juist iets frisser, zoals een salade. Of toch heb je toch meer zin in een fruitige cocktail met nacho’s ‘on the side’? Het kan allemaal in een van de Mexicaanse restaurants die Valencia rijk is!

Sushirestaurants

Dit valt natuurlijk een beetje onder Aziatische restaurants. Maar omdat er zoveel sushirestaurants (en sushiliefhebbers!) zijn, hebben we nog een lijstje gemaakt en wel van sushirestaurants in Valencia. Het is gezond, verrassend en gewoon super lekker. Met vis, vlees, vegetarisch, een traditionele sushiroll of juist in de vorm van een salade. We zijn dan in Spanje, maar al deze traditionele gerechten zijn ook hier té lekker!

Comments are closed.