Winkelmand (0)

Voordeel Pakket

Voordeel Pakket

5
(3 klantenreviews)
Terug naar overzicht €52,50 €29,50

Ga je binnenkort naar de prachtige stad Valencia en wil je helemaal voorbereid zijn op je trip? Dat kan met het Voordeel Pakket. In dit pakket vind je vijf routes (Albufera route, CAC Route, Fietsroute, Wandelroute Valencia Centrum en Wandelroute Ruzafa & Canovas) en de Hotspot Foodie Guide. Het pakket is verkrijgbaar voor een mooie actieprijs. Zo zit jij straks op de gezelligste terrassen, kom je langs de meest bijzondere bezienswaardigheden en krijg je tips van de locals. Op deze pagina kan je het Voordeel Pakket bestellen!

Van € 52,50 voor € 29,50 (inclusief 21% BTW)
Na betaling wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlinks naar de routes!

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht komen.Saskia

28 september 16

Dag, ik had jullie pakket besteld met stadswandeling, gastronomische gids en fietstour. Wij hebben ze in onze 10 daagse vakantie in Valencia heel veel gebruikt en veel aan gehad. Up to date en dat is erg prettig!
Restaurantjes super en zo ook de stadswandelingen!

Annette

05 juli 16

Weer terug na een paar heerlijke dagen Valencia; wat hebben we veel gehad aan jullie wandeltocht, fietstocht en vele tips! Helemaal top!

Odette

01 juni 15

Voor een korte vakantie met mijn (bejaarde) ouders in Valencia zocht ik mogelijkheden en ideeën voor optimale invulling van de dagen. Ik kwam op de site Verrassend Valencia” terecht. Ondanks dat Roos helaas door andere gelukkigen al was geboekt voor de komende dagen heeft ze me enorm geholpen met allerhande suggesties en natuurlijk de prachtig uitgewerkte routes die enorm leuk zijn vormgegeven. Daarmee gaan we ons komende dagen amuseren!
Roos, Je hebt me enorm geholpen met al je informatie en je geweldig leuke website. We gaan een mooi weekend hebben dat weet ik zeker. Ik meld me als we terug zijn!

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.