Winkelmand (0)

Wonen in de regio Valencia gids E-book

Wonen in de regio Valencia gids E-book

(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €12,50

Niet in voorraad

Wonen, werken of studeren in de regio van Valencia? Met onze digitale 'Wonen in de regio Valencia' E-book ben je van alles op de hoogte! Je leest er gemakkelijk hoe je dingen het beste aan kunt pakken. Denk aan: een auto invoeren, een Spaans rekeningnummer, een tweede huis, je eigen bedrijf starten in deze regio en nog veel meer… Super handig!

€ 12,50 (inclusief 21% BTW)
323 pagina’s in PDF

Let op, de mail met de downloadlink kan soms in je spambox terecht zijn gekomen.

Wat houdt de gids in?

Je gaat verhuizen naar de verrassende regio Valencia. Misschien wel een sprong in het diepe en hoe fijn is het dan om een handje geholpen te worden?! De 'Wonen in de regio Valencia gids' is helemaal in het Nederlands geschreven en helpt jou tijdens je nieuwe avontuur. Handig in één gids: alle informatie die je nodig hebt als je voor lange of korte tijd gaat wonen in de regio van Valencia. Er is namelijk een aantal punten die handig zijn om in gedachte te houden!

Dit is er allemaal in de lezen...

Bij deze geven we je alvast een voorproefje en laten we je een aantal onderwerpen zien die terugkomen in de gids. Elk onderwerp wordt uitgebreid besproken en is op een duidelijke en overzichtelijke manier te vinden. Een aantal dingen die aan bod komt, is:

- Spaans identificatienummer regelen (N.I.E.)
- Inschrijven bij de gemeente
- Auto invoeren / huren / kopen
- Gestorías (zaakwaarnemer)
- Bouwbedrijven en verbouwwinkels op een rijtje
- Kinderen (scholen, crèches etc.)
- Huisdieren mee naar de regio Valencia
- Werken, stage en studeren in de regio Valencia

Naast deze interessante punten zijn er nog veel dingen die bij je verhuizing komen kijken. Dít allemaal lees je in de gids!

Speciaal!

Ga je emigreren of verblijf je tijdelijk in de stad of ergens in de regio van Valencia? Dan ben je er misschien al wel achter gekomen dat er niet veel up to date en specifieke informatie in het Nederlands beschikbaar is. Dit is een van de redenen die onze gids zo speciaal maakt. Wat nog meer? Dat lees je hieronder!

Praktisch en makkelijk!

In het overzichtelijke PDF-bestand is alle informatie gemakkelijk te lezen. Het is mogelijk om door te scrollen en door te klikken naar andere websites waar naartoe wordt gelinkt. De gids is ook offline beschikbaar, omdat je hem hebt gedownload. Super handig! Je kan dus op elk moment op je mobiele telefoon, tablet of laptop de gids openen en verder lezen waar je gebleven bent. Nog een voordeel is dat de gids gemakkelijk wordt geüpdatet, doordat het een digitaal bestand is. De informatie van de gids blijft dus kloppen, omdat bepaalde dingen steeds weer worden aangepast.

Uniek

Uniek en speciaal, misschien wel een beetje hetzelfde, maar goed deze gids is het allebei! Er is namelijk nog geen andere Nederlandse gids die deze informatie aanbiedt. De teksten in de gids zijn geschreven aan de hand van veel Spaanse bronnen, die dus eerst met aandacht zijn doorgelezen en vertaald. Alle informatie die je nodig hebt als je gaat wonen, werken of studeren in de regio van Valencia lees je in de gids! Dus geen lange en onduidelijke zoektochten meer op internet!

Uitgebreide informatie

Ken je dat gevoel, dat je ergens naar op zoek bent en een hele lap tekst leest, maar nog niet hebt gevonden wat je wilde weten? Super vervelend is dat, toch? In onze gids lees je voornamelijk specifieke en concrete informatie en waar je dus ook écht wat aan hebt! De hoofdstukken zijn duidelijk ingedeeld en omdat het in een PDF-bestand is weergegeven, kun je met twee klikken (ctrl + f ) gemakkelijk zoeken naar een bepaald zoekwoord. Een aantal voorbeeldjes die ook specifiek worden besproken zijn: Hoe en waar vind ik een architect of een Nederlandse gestor? Welke sites zijn het meest betrouwbaar als ik op zoek ben naar een huurwoning of een koophuis? En welke stappen moet ik doorlopen als ik mijn auto in wil voeren?

Gemakkelijker keuzes maken!

Verhuizen naar een ander land is toch wel een ingrijpende verandering.. Je staat voor veel keuzes die gemaakt moeten worden. Aan de hand van deze gids wordt het misschien wel makkelijker om knopen door te hakken en wordt alles je wat duidelijker.

Prijs

€ 12,50

Tip!

Je kan deze gids op verschillende apparaten openen. Wel heb je voor het openen vaak de juiste applicaties nodig. Speciaal voor jou hebben we deze op een rijtje gezet. iOs: iBooks Android, Windows Phone: Adobe Reader E-reader: Adobe Digital Editions Heb je vragen over de gids of de betaalmethodes? Neem dan contact met ons op.

Kijk hier voor een gratis preview van de Wonen in de regio Valencia gids

Renske

29 november 15

Toen we erover dachten om een huis te kopen in de buurt van Valencia kwamen we deze gids tegen. Wij hebben hier erg veel aan gehad. Doordat we zowel op engelstalige huizensites werden gewezen als op spaanse (met uitgebreid vertalingen en uitleg erbij hoe je kan zoeken) zijn we uiteindelijk bij ons droomhuis uitgekomen. Verder zijn we uiteindelijk zelf in staat geweest om een aantal dingen zelf te regelen en de rest hebben we uitbesteed aan een Nederlandse gestor, die we ook weer via jullie hebben gevonden zo fijn.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.

Anderen kochten ook