Wintermagazine

Ben je van plan om in december of januari naar Valencia te gaan? Dan is het Verrassend Valencia Wintermagazine een must om mee te nemen! Hierin vind je onder andere een agenda, uitgebreide informatie over de feestdagen, leuke tips wat je in deze periode in Valencia kunt doen en nog veel meer! Woon je in Valencia of ben je een Valencia liefhebber? Dan is dit online magazine óók voor jou een aanrader!

bestel-banner-950

Wat is het Wintermagazine?

Handige informatie voor de wintermaanden in Valencia, voor zowel Valencia reizigers als liefhebbers! In het Wintermagazine lees je onder andere:

 • Restauranttips (ook tijdens de feestdagen), nieuwe spots en meer gastronomie
 • Zonnige terrasjes in de winter
 • Originele cadeautips en bijzondere boetiekjes uitgelicht
 • Agenda tijdens de wintermaanden
 • Feestdagen (wat te doen met Kerst, Oud & Nieuw en Driekoningen in Valencia?)
 • Tradities
 • Warme hotspots in Valencia
 • Romantische plekjes in Valencia en omgeving
 • Wat te doen met de kids
 • Terugblik op dit jaar in Valencia
 • Wat gaat er open volgend jaar
 • Verrassende to do tips voor in de winter
 • Spa & ontspanningstips

¡Wintermagazine!

Momenteel is de gids niet beschikbaar. Het programma voor winter 2022 wordt meestal in november bekend gemaakt. Wil je een mailtje ontvangen van ons zodra de gids beschikbaar is? Stuur een mailtje naar info@verrassendvalencia.nl

Ben je benieuwd hoe het vorige jaren is gegaan? Dat doe je met ons Winter combi pakket! Zo ben je niet alleen op de hoogte van alle leuke activiteiten in de wintermaanden, maar kun je Valencia ook nog eens op wijkniveau ontdekken met de beste tips van locals. Met het Winter combi pakket ontvang je de digitale reisgids met o.a. 7 wandelroutes door Valencia en een fietsroute! 

Waarom?

Uniek

Het enige overzicht in de vorm van een mooi lifestyle magazine van wat er allemaal te doen, te proeven en te zien is rondom Kerst, Oud & Nieuw, Driekoningen en de winterperiode in Valencia in het Nederlands.

Praktisch

Omdat niet alle informatie, zoals concerten en de locaties van kerstmarkten in het Engels zijn te vinden, kan het soms lastig zijn om deze informatie te achterhalen. Om je eindeloos zoeken op internet naar tips te besparen, lastige Spaanse websites niet meer te hoeven vertalen en te zorgen dat je direct op de hoogte bent van wat er te doen is in wintermaanden en rondom de feestdagen in Valencia is deze gids samengesteld.

Actueel

Het fijne is dat het Wintermagazine een pdf-bestand is en daardoor heel makkelijk kan worden geüpdatet. Zo heb je ieder jaar een idee van wat er precies in de wintermaanden te doen is. Het is namelijk zo jammer wanneer je klaar staat voor een circusvoorstelling die al vijf jaar geleden heeft plaatsgevonden, het restaurant dat je had uitgezocht gesloten blijkt te zijn of de kaarten voor het Oudejaarsfeest zijn uitverkocht…

Tips

Heel erg fijn om direct een overzicht te hebben van een aantal gezellige en lekkere restaurants in Valencia waar je op 24, 25, 31 december en 1, 5, 6 januari terecht kunt.

Leuk voor iedereen

In het Wintermagazine staan ideetjes voor kinderen (circus, kermis, restaurants), leuke feestjes voor jongeren, maar ook voor volwassenen staan er gave concerten (klassiek, jazz, pop etc.), gezellige kerstmarkten en leuke barretjes in. Of dit nu de eerste keer is dat je Valencia bezoekt, je hier regelmatig terugkomt of dat je in Valencia of omgeving woont, het Verrassend Valencia Wintermagazine is voor iedereen leuk.

Prijs

€9,50

Handig om te weten

Het Wintermagazine is een digitaal bestand voor smartphone, tablet, e-reader en desktops. Natuurlijk kun je het magazine ook printen. Met de volgende programma’s kun je het magazine het best openen:

iOS: iBooks
Android: Adobe Reader
Windows Phone: Adobe Reader
E-readers: Adobe Digital Editions

Laat een review achter