Zomermagazine

bestel-banner-950


Ben jij van plan om Valencia in de zomermaanden te bezoeken? Geweldige keus! De hele maand juli is het namelijk feest in Valencia, de Feria de Julio en ook in augustus is er genoeg te beleven! Er vinden veel activiteiten plaats, er zijn gezellig, zwoele zomeravonden en dat kun je afwisselen met wat sightseeing en lekkere hapjes & drankjes, bijvoorbeeld bij de favoriete terrassen van locals en teamleden van Verrassend Valencia. Wat er precies in Valencia te beleven is, lees je in het Verrassend Valencia Zomermagazine (56 pagina’s in PDF).

bestel-hier-button-links

Het zomermagazine

Het zomermagazine heeft een glossy uitstraling en is een PDF bestand dat je op je smartphone, tablet of e-reader kunt opslaan (of printen). Met dit magazine maak je je stedentrip naar Valencia compleet.

Wat je onder meer in het magazine vindt:

 • Agenda eind juni, juli & augustus
 • Feria de Julio achtergrondinformatie en programma
 • Favoriete eet- & drinkspots van locals en het Verrassend Valencia team
 • Een typisch Valenciaans zomerrecept
 • Interviews met en tips van locals
 • Afkoelen
 • Stijlvol overnachten in of rondom Valencia
 • Zomerse items
 • Clubs voor lekkere dansjes en zwoele zomeravonden
 • Zomerse weetjes
Zomermagazine Verrassend Valencia 2018

Natuurlijk krijg je, zoals je van Verrassend Valencia gewend bent, ook veel praktische tips mee. De Feria de Julio is een jaarlijks feest dat in Valencia plaatsvindt in de maand juli met ontzettend veel activiteiten, bijvoorbeeld een kermis en een marktje. Om van alles op de hoogte te blijven, kun je het Zomermagazine bestellen.

Waarom

Up to date en compleet programma

In het zomermagazine vind je een Nederlandstalig up to date en compleet programma van de Feria de Julio. Erg fijn, want het is vaak lastig om informatie te vinden en dan staat deze ook nog eens in het Spaans!

Aanvulling op je trip

Misschien ben je niet eens heel erg van de activiteiten en evenementen; dan is het zomermagazine alsnog een aanvulling op je trip. Er wordt namelijk ook veel informatie gegeven waar je lekker een hapje kunt eten en waar je bijvoorbeeld een plons in het diepe kunt nemen.

Uniek

Er bestaan geen Nederlandstalige gidsen over de zomermaanden en het Feria de Julio in Valencia. Daarnaast is dit magazine in PDF formaat, dus hoef je ook niet met zware boeken te slepen. Het magazine is gewoon in je smartphone, tablet of e-reader opgeslagen.

Prijs

bestel-hier-button-links

€ 9,50

Handig om te weten

Met onderstaande besturingssystemen kun je het beste op jouw smartphone, tablet of e-reader het magazine bekijken:
iOS: iBooks
Android: Adobe Reader
Windows Phone: Adobe Reader
E-readers: Adobe Digital Editions

Natuurlijk kun je ook het zomermagazine uitprinten. Houd er wel rekening mee dat het magazine een flink aantal pagina’s heeft en dat deze in kleur zijn. Nog vragen over het magazine of misschien de routes of het e-book? Kijk dan eerst even of je vraag tussen de FAQ staat!

Hoe bestel en betaal ik het zomermagazine?

Via de webshop
In de Verrassend Valencia Webshop kan je door middel van iDEAL, PayPal, creditcard en Bancontact betalen. Na betaling krijg je een unieke downloadlink te zien. Binnen 48 uur ontvang je ook een e-mail met daarin het magazine.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  1 COMMENTS

  1. Curtisassed
   april 02, 2021 11:24 Beantwoorden

   i loved this

  Laat een review achter