Zomermagazine

bestel-banner-950
Ben jij van plan om Valencia in de zomermaanden te bezoeken? Geweldige keus! De hele maand juli is het namelijk feest in Valencia, de Feria de Julio en ook in juni en augustus en is er genoeg te beleven! Er vinden ontzettend activiteiten plaats, er zijn gezellige warme zomeravonden en dat kan je afwisselen met wat sightseeing en hapjes & drankjes. Wat er precies in Valencia te beleven is, lees je in het Verrassend Valencia Zomermagazine (97 pagina’s in PDF).

Zomermagazine 2017

Ben je van plan om in de zomer van 2017 naar Valencia te gaan? En lijkt het Zomermagazine je wel wat? Stuur dan een mailtje naar joelle@verrassendvalencia.nl en je ontvangt bericht wanneer de nieuwste editie van het Zomermagazine verschijnt.

Wat

Het magazine heeft een glossy uitstraling en is een PDF bestand dat je op je smartphone, tablet of e-reader kan opslaan (of uitprinten). Met dit magazine maak je je stedentrip naar Valencia compleet. Wat je allemaal in het magazine vindt:
– Uitgebreide agenda van dag tot dag in juni, juli & augustus
– Feria de Julio
– Concerten
– Tomatina
– Eet- & Drinkspots
– Recepten
– IJsjes Top 5
– Terrassen Top 5
– Afkoelen
– Interviews met locals
– Openluchtdiscotheken
– Handige weetjes

Preview
Kijk hier voor een gratis preview!

Natuurlijk krijg je, zoals je van Verrassend Valencia gewend bent, ook veel praktische tips mee. De Feria de Julio (vertaald: Julifeest) is een jaarlijks feest dat in Valencia plaats vindt in de maand juli met ontzettend veel activiteiten, bijvoorbeeld een kermis en een marktje. Om van alles op de hoogte te blijven, kan je het Zomermagazine bestellen.

Waarom

Up to date en compleet programma
In het zomermagazine vind je een Nederlandstalig up to date en compleet programma van het Feria de Julio. Erg fijn, want het is vaak lastig om informatie te vinden en dan staat deze ook nog eens in het Spaans!

Aanvulling op je trip
Misschien ben je niet eens heel erg van de activiteiten en evenementen; dan is het zomermagazine alsnog een aanvulling op je trip. Er wordt namelijk ook veel informatie gegeven waar je lekker een hapje kunt eten en waar je bijvoorbeeld een plons in het diepe kan nemen.

Uniek
Er bestaan geen Nederlandstalige gidsen over de zomermaanden en het Feria de Julio in Valencia. Daarnaast is dit magazine in PDF formaat, dus hoef je ook niet met zware boeken te slepen. Het magazine is gewoon in je smartphone, tablet of e-reader opgeslagen.

Prijs

€ 9,50

FeriadeJulio

Handig om te weten

Met onderstaande besturingssystemen kan je het beste op jouw smartphone, tablet of e-reader het magazine bekijken:
iOS: iBooks
Android: Adobe Reader
Windows Phone: Adobe Reader
E-readers: Adobe Digital Editions

Natuurlijk kan je ook het zomermagazine uitprinten. Houd er wel rekening mee dat het magazine een flink aantal pagina’s heeft en dat deze in kleur zijn. Nog vragen over het magazine of misschien de routes of het e-book? Kijk dan eerst even of je vraag tussen de FAQ staat!

Hoe bestel en betaal ik het zomermagazine?

Via de webshop
In de Verrassend Valencia Webshop kan je door middel van iDEAL, PayPal, creditcard en Bancontact betalen. Na betaling krijg je een unieke downloadlink te zien. Binnen 48 uur ontvang je ook een e-mail met daarin het magazine.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Laat een review achter